Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili bahar moniş benim için yangında ilk kurtarılacaklar arasında birinci sırada sağolsun herkese herşeye yatişiyor

Sevgili kaptan arkadaşlar,

6. takım kaptanlığımı, takımımızın eski kaptanı Kanguru_ ‘ya ( Rzgrece’ye) devretmek istiyorum.

Karar defterindeki kurallara göre :

"1. Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans aşamasına geçilecektir. "

Birinci kural uygulandı. Sevgili seaBahAR 'dan kaptan adayı için uygun görüş alındı.

"2. Başka iki takım kaptanından referans gerekmektedir."

Şu aşamada 2 kaptanımızın referansına ihtiyacımız var.

Aşağıdaki referans metnini paylaşıp referans olabilirseniz çok memnun olurum.

Referans metni:
"6.takım Kaptan adayı Kanguru_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar 1.5 sene kaptanlik yaptim. Ve kaptanlik yaptigim sure icerisinde hicbir sorun yasamadim/yasatmadim. Bundan sonrada bir sorun olacagini dusunmuyorum. Az cok beni tanidiginizi umuyor, esprenzaayida zor durumda birakmamak adina 2 tane takim kaptani arkadasimdan referans istiyorum.
Sevgiler

Referans metni:
"6.takım Kaptan adayı @Kanguru_kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

"6.takım Kaptan adayı Kanguru_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Çok çok teşekkür ederim sevgili kaptanlarım
seaBahAR iki referans da tamamlandı.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 596. ETAP
( 9-16 Kasım)

***5. Takım 596. Etap***

toplight (73.9/73.7/0.2/%0.27)
karabiber01 (70.6/70.1/0.5/%0.71)
parkbyull (71.2/71.4/-0.2/%-0.28)
fattofit85 (79.4/78.9/0.5/%0.63)
balpamuk (65.4/64.7/0.7/%1.07)
azaydidem (67.5/66.8/0.7/%1.04)

rint (56.9/56.5/0.4/%0.14) 592. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 5'e bölündü

5. Takım Ortalaması: %0.511

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…