Sevgili bahar moniş benim için yangında ilk kurtarılacaklar arasında birinci sıradaEllerine sağlık sevgili toplight..
Oylama için de ellerine sağlık, sonuçlar hayırlı olur dilerim.
..ve tabii ki her daim her şeye koşanmoni şime de hem oylama formatını düzenlediği için hem de kaptanlara ivedi çağrı yaparak oylamanın çabuk sonuçlanmasına olan katkısından ötürü teşekkür ederim.
Allah iyiliğini versin Şahnur, incecik ol e mi.Sevgili bahar moniş benim için yangında ilk kurtarılacaklar arasında birinci sıradasağolsun herkese herşeye yatişiyor
ne güzel dua bu monişimAllah iyiliğini versin Şahnur, incecik ol e mi.
Arkadaslar 1.5 sene kaptanlik yaptim. Ve kaptanlik yaptigim sure icerisinde hicbir sorun yasamadim/yasatmadim. Bundan sonrada bir sorun olacagini dusunmuyorum. Az cok beni tanidiginizi umuyor, esprenzaayida zor durumda birakmamak adina 2 tane takim kaptani arkadasimdan referans istiyorum.Sevgili kaptan arkadaşlar,
6. takım kaptanlığımı, takımımızın eski kaptanıKanguru_ ‘ya ( Rzgrece’ye) devretmek istiyorum.
Karar defterindeki kurallara göre :
"1. Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans aşamasına geçilecektir. "
Birinci kural uygulandı. SevgiliseaBahAR 'dan kaptan adayı için uygun görüş alındı.
"2. Başka iki takım kaptanından referans gerekmektedir."
Şu aşamada 2 kaptanımızın referansına ihtiyacımız var.
Aşağıdaki referans metnini paylaşıp referans olabilirseniz çok memnun olurum.
Referans metni:
"6.takım Kaptan adayıKanguru_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Şimdiden teşekkür ederim.
Cok tesekkur ederim kaptanimReferans metni:
"6.takım Kaptan adayı @Kanguru_kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Şimdiden hayırlı olsun kaptanımCok tesekkur ederim kaptanim
Cok tesekkur ederim. Insallah bir kaptan arkadasim daha referans verirse kaptanligim onaylanmis olacakŞimdiden hayırlı olsun kaptanım
Referans metni:
"6.takım Kaptan adayı @Kanguru_kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
"6.takım Kaptan adayıKanguru_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Cok tesekkur ederim kaptanim"6.takım Kaptan adayıKanguru_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Tesekkur ederim kaptanimGüncelliyorum karar defterini..
Verdiğin emekler ve ayırdığın zaman için teşekkür ederiz sevgiliesperenzaa
Hayırlı olsunKanguru_
hayırlı olsun kaptanlığın canım başarılar dilerimTesekkur ederim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?