- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sevgili kaptan arkadaşlarım,
kuralların işleyişinde listelerde çok kez hata olduğunu görüyoruz.
Zaman zaman gözden kaçan ufak hatalar tabii ki olur, buna diyecek bir şey yok hepimiz yapabiliyoruz. Ama işleyişi net anlatan yazılı kurallarımız var buna rağmen yapılan hatalar Bahar'ımızı gereksiz yorduğu gibi bu durum listeleri dolayısıyla da dereceleri çok etkiliyor.
Karar defteri kılavuzumuz olmalı sık sık başvurmalı, takıldığımız ufak tefek sorunları da takımlar olarak liste öncesi birbirimize sormalıyız.
Sık yaşanan bu durumdan olan rahatsızlığımı yeri gelmişken belirtmek istedim.
Evet herkes birbirine yardımcı oluyor.
Minik hatalar da dediğin gibi defalarca kontrol edilmesine rağmen atlanabilir, bunlar çok sıkıntı değil.
Üyenin yüzdesi ve takım yüzdesi hesaplanırken yapılan küçük ama etkili hatalar ise diğer takımların derecelerini etkiliyor.
bir örnek vereyim:
Gözlemlediğim kadarı ile cuma kilo bildirimlerinde bazı yeni üyelerin beyan ve hesaplamalarında hata oluyor. Mesela üye önceki etap bildirdiği kilosunu yanlış hatırlayabiliyor ve/ya hesaplamasını yanlış yapabiliyor.
Üyenin direk beyanı ve hesaplaması listeye taşınmamalı, hata olasılığına karşılık bildirimi mutlaka geriye dönük olarak kontrol edilmeli ve hesaplanmalı.
Diye düşünüyorum.
senin mesajına cevaben, genele bir yazı oldu.
Kesinlikle bu kısma katılıyorumEvet herkes birbirine yardımcı oluyor.
Minik hatalar da dediğin gibi defalarca kontrol edilmesine rağmen atlanabilir, bunlar çok sıkıntı değil.
Üyenin yüzdesi ve takım yüzdesi hesaplanırken yapılan küçük ama etkili hatalar ise diğer takımların derecelerini etkiliyor.
bir örnek vereyim:
Gözlemlediğim kadarı ile cuma kilo bildirimlerinde bazı yeni üyelerin beyan ve hesaplamalarında hata oluyor. Mesela üye önceki etap bildirdiği kilosunu yanlış hatırlayabiliyor ve/ya hesaplamasını yanlış yapabiliyor.
Üyenin direk beyanı ve hesaplaması listeye taşınmamalı, hata olasılığına karşılık bildirimi mutlaka geriye dönük olarak kontrol edilmeli ve hesaplanmalı.
Diye düşünüyorum.
senin mesajına cevaben, genele bir yazı oldu.
Sevgili Seabahar;599. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
599. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap birincisi 9.Takımdan Mehlikatun
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdan oynakbası34
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
_happy_mom_ ile ilgili olarak;
595. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
Kurallara özen gösterelim lütfen.
6. TAKIM
1) Ebrar1980 ile ilgili olarak;
596. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
2) Orkidekaramel ile ilgili olarak;
598 etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
9. TAKIM
Cuma Zayıflama Yarışması'na tekrar hoş geldiniz! Keyifli sohbetler eşliğinde ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.
a) Takımınız, Ocak 2019 döneminde yapılacak olan takım analizlerinde yer almayacaktır. Bir sonraki analizlerde yer alacaksınız.
b) Takımınız, güncel performans uygulamasında yer almayacaktır. Bir sonraki uygulamada değerlendirmeye gireceksiniz.
Mehlikatun ile ilgili olarak;
Listenizde yeni üye olarak görünen üye, benim listeme göre 3 Ağustos 2017 de yarışmaya katılmış ve 548. etapta mezun olmuş. Aynı kişi mi?
Eski üyelerin dönüşünde bu bilgiyi listenizde paylaşmaya özen gösterin lütfen.
Not: Az önce başarı sırrını okudum, oradan da bilgiyi teyit etmiş oldum. Aynı kişi.
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
14. TAKIM
1) Ponçikbirgelincik ile ilgili olarak;
İzinde kilo alan üye, aldığı kiloyu veremeden listeye giremez. Bu kuralın istisnaları yüzünden listeye aldı iseniz, açıklamayı listenizde yazmanız gerekir.
Bilgi verin lütfen.
2) zuzuzuzu1234 ile ilgili olarak;
İzinde kilo alan üye, aldığı kiloyu veremeden listeye giremez. Bu kuralın istisnaları yüzünden listeye aldı iseniz, açıklamayı listenizde yazmanız gerekir.
Bilgi verin lütfen.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takımdan rint mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini bu linkte paylaşabilir.
Rapor Kaynağı
Ayy öperim seni.Düşünceli Meleğim benim yaaa ♡♡♡♡♡
Hep diyorum senin gibiler keşke daha cok olsa valla hayat daha çekilir hale gelir
Bu arada sonraki mesajında aktif takımlara bizler yanlış anlamadiysam kardes takım ilavesi yapabiliyormuyuzhani 5.takım tabiki kardeşimiz ama senin takımlâ kardes olmayı çooook isteriz ♡ Gerci genelde cepten girince pek bakamıyorum ama bundan sonra söz Kardeşceğizlerimi ihmal etmem bundan sonra
Benim kızçeler duymasınBende genelde herkes yüzde belirtme bile tekrar kendim hesapliyorum en azından ordan hata çıkmasın da boşuna vakit kaybettirmeyeyim sonuç hazırlayan arkadaslara diye ♡
Tabi bazen benimde kafa bir milyon olunca hatlar karisabiliyor
Dotty kaptanım, teşekkür ederimSevgili Seabahar;
hatamdan dolayı çok üzgünüm sizi yordum Aslında kuralı uygularken , takım arkadaşlarıma da açıklamak İçin defaten karar defterini kontrol edip , ilgili maddeyi takımımda paylaştım ; listeye eklemeyi unutmuşum çok özür dilerim.(Aşağıda paylaştığım bilgiyi “Sonuç listelerinde düzenlemeli miyim)
Ponçikbirgelincik (59,5/67,40/+7,9/%-0,47)571.etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 28e bölündü (Ekstrem durumlar 2 kuralı ile listeye alınmıştır)
zuzuzuzu1234(62,9/73,7/+10,8/%-0,22)522.Etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 77ye bölündü (Ekstrem durumlar 2 kuralı ile listeye alınmıştır)
moni Canım kaptanım mesajını alıntılayamadım uyarın çok haklı ve yerinde daha dikkatli olmaya özen göstereceğim. Kardeş takım konusuna gelince; donanımlı deneyimli kaptanlarımızdan biri olarak beni kardeşiniz olarak kabul ederseniz çok mutlu olurum
Ayy öperim seni.
Kardeş takım ile ilgili yazdıklarım öneriydi, püsküütüm de onaylarsa takımlar kimle kardeş olmak istediklerini aralarında anlaşıp yazarlar ve yeniden belirlenir.
Ayrıca 8. takım benim için çok özel, seve seve kardeş oluruz Banuşum
Benim kızçeler duymasınben de sadece tartı bildirim kilolarını baz alıyorum ve hesaplamayı yapıp listeye ekliyorum hesaplamayı öğrensinler diye onlara hesaplatıyorum.
Ayy ifşa oldum.
599. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
599. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap birincisi 9.Takımdan Mehlikatun
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdan oynakbası34
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
_happy_mom_ ile ilgili olarak;
595. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
6. TAKIM
1) Ebrar1980 ile ilgili olarak;
596. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
2) Orkidekaramel ile ilgili olarak;
598 etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
9. TAKIM
Cuma Zayıflama Yarışması'na tekrar hoş geldiniz! Keyifli sohbetler eşliğinde ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.
a) Takımınız, Ocak 2019 döneminde yapılacak olan takım analizlerinde yer almayacaktır. Bir sonraki analizlerde yer alacaksınız.
b) Takımınız, güncel performans uygulamasında yer almayacaktır. Bir sonraki uygulamada değerlendirmeye gireceksiniz.
Mehlikatun ile ilgili olarak;
Listenizde yeni üye olarak görünen üye, benim listeme göre 3 Ağustos 2017 de yarışmaya katılmış ve 548. etapta mezun olmuş. Aynı kişi mi?
Eski üyelerin dönüşünde bu bilgiyi listenizde paylaşmaya özen gösterin lütfen.
Not: Az önce başarı sırrını okudum, oradan da bilgiyi teyit etmiş oldum. Aynı kişi.
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
14. TAKIM
1) Ponçikbirgelincik ile ilgili olarak;
Bilgi verin lütfen.
2) zuzuzuzu1234 ile ilgili olarak;
Bilgi verin lütfen.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takımdan rint mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini bu linkte paylaşabilir.
Rapor Kaynağı
Eline saglikSevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Ellerine saglik topligtemSevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Ellerine sağlık kaptanımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
33. TUR / İKİNCİ HAFTA
2. TAKIM
BAŞARILI
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
598. Etap => -%0,223 => 1. NOTA
14. TAKIM
599. Etap => -%0,045 => 1. NOTA
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Ayy ebrucum hemen siliyorum dalgınlığıma gelmiştoplight Kaptanım ellerine emeğine sağlık
Biz bu etap ikinci olduk ama notamız duruyor hala. Silinmeyecek miydi?
Sevgili kaptan arkadaşlarım,
kuralların işleyişinde listelerde çok kez hata olduğunu görüyoruz.
Zaman zaman gözden kaçan ufak hatalar tabii ki olur, buna diyecek bir şey yok hepimiz yapabiliyoruz. Ama işleyişi net anlatan yazılı kurallarımız var buna rağmen yapılan hatalar Bahar'ımızı gereksiz yorduğu gibi bu durum listeleri dolayısıyla da dereceleri çok etkiliyor.
Karar defteri kılavuzumuz olmalı sık sık başvurmalı, takıldığımız ufak tefek sorunları da takımlar olarak liste öncesi birbirimize sormalıyız.
Sık yaşanan bu durumdan olan rahatsızlığımı yeri gelmişken belirtmek istedim.
Yine yeri gelmişken değinmek istediğim diğer bir konu da kardeş takım uygulaması.
Mevcut kardeş takım seçimi çoğunlukla çok çok önceden, yani eski kaptanlar tarafından yapıldığı için olacak ki takımlar tarafından gerekli önem gösterilmiyor.
Yeniden kardeş takımlarımızı belirlesek nasıl olur?
Listelerde ki hatalarımız da minimuma iner diye düşünüyorum.
KARDEŞ TAKIM NEDİR?
Her takım etap listesini hazırladıktan sonra, kardeş takımına kontrol etmesi için listeyi iletir. Kontrolden geçen liste paylaşım alanında yayımlanır. Kardeş takımlar, herhangi bir aksama durumunda mutlaka devreye girmelidir.
MEVCUT KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 4. Takım
2. Takım =>
3. Takım => 6. Takım
4. Takım => 1. Takım & 13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 3. Takım & 14. Takım
7. Takım =>
8. Takım => 5. Takım
10. Takım => 5. Takım
13. Takım => 4. Takım
14. Takım => 6. Takım
AKTİF TAKIMLAR
2. Takım =>
3. Takım =>
4. Takım =>
5. Takım =>
6. Takım =>
8. Takım =>
9. Takım =>
10. Takım =>
13. Takım =>
14. Takım =>
Sevgili Seabahar;
hatamdan dolayı çok üzgünüm sizi yordum Aslında kuralı uygularken , takım arkadaşlarıma da açıklamak İçin defaten karar defterini kontrol edip , ilgili maddeyi takımımda paylaştım ; listeye eklemeyi unutmuşum çok özür dilerim.(Aşağıda paylaştığım bilgiyi “Sonuç listelerinde düzenlemeli miyim)
Ponçikbirgelincik (59,5/67,40/+7,9/%-0,47)571.etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 28e bölündü (Ekstrem durumlar 2 kuralı ile listeye alınmıştır)
zuzuzuzu1234(62,9/73,7/+10,8/%-0,22)522.Etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 77ye bölündü (Ekstrem durumlar 2 kuralı ile listeye alınmıştır)
moni Canım kaptanım mesajını alıntılayamadım uyarın çok haklı ve yerinde daha dikkatli olmaya özen göstereceğim. Kardeş takım konusuna gelince; donanımlı deneyimli kaptanlarımızdan biri olarak beni kardeşiniz olarak kabul ederseniz çok mutlu olurum
Tamam tatlım, ellerine sağlık. Ben de kendi listemde düzenleme yaptım şimdi.seni ugrastirdigim icin ozur dilerim. Listeyi tekrae duzenleyip orkidekaramel ve ebrar1980 i kendi istegiyle ayrildi yazacagim.
Ellerine sağlık sevgili toplight.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Sevgilitoplight Kaptanım ellerine emeğine sağlık
Biz bu etap ikinci olduk ama notamız duruyor hala. Silinmeyecek miydi?
püsküütümmonişim güzel kalplim.
ince ince düşünür beni böyle.. gereksiz yorgunluk değil de, diğer işleri aksatmış oluyor. Mesela dün yükselen yıldızları hazırlayamadım.. Görünen o ki bugün de hazırlayamıyorum. Ancak şimdi pc başına oturdum. Mesajları okudum, cevaplara göre listelerdeki işleri hallettim. Sokak kıyafetleri ve makyajı ile devrildim devrilmek üzereyim.. o nedenle bu mesajı bitirip kalkacağım masadan.
Ha ne diyordum.. bu hatalar zaman kaybına yol açıyor ve aksamaya. Biraz özenle her şey yoluna girer ki çoğu zaman etap raporunda sorun çıkmıyor eski zamanlara oranla.
Bu çok yerinde bir hatırlatma olmuş.
Takibini yaparsan sevinirim. Cevaplar toparlanınca da karar defterinde güncelleriz.
Kardeş takım eskiden çok güzel işleyen bir sistemdi.
İşi çıkan paylaşımda yazmazdı bile, gerek duyduğu yardımı kardeş takımdan alırdı. Birbirlerinin sonuç listelerinş kontrol ederlerdi. Birinin hatasını diğeri kapatır, bir diğerinin eksik bilgisini diğeri tamamlardı.
Sayende, dilerim ki yine eskisi gibi verimli bir uygulama olur.
Özür dilemene gerek yok tatlım.
Bilgi benim için yeterli, listeyi editlemene gerek yok, teşekkürler.
Tamam tatlım, ellerine sağlık. Ben de kendi listemde düzenleme yaptım şimdi.
Ellerine sağlık sevgili toplight.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?