Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Düşünceli Meleğim benim yaaa ♡♡♡♡♡
Hep diyorum senin gibiler keşke daha cok olsa valla hayat daha çekilir hale gelir

Bu arada sonraki mesajında aktif takımlara bizler yanlış anlamadiysam kardes takım ilavesi yapabiliyormuyuz hani 5.takım tabiki kardeşimiz ama senin takımlâ kardes olmayı çooook isteriz ♡ Gerci genelde cepten girince pek bakamıyorum ama bundan sonra söz Kardeşceğizlerimi ihmal etmem bundan sonra

Bende genelde herkes yüzde belirtme bile tekrar kendim hesapliyorum en azından ordan hata çıkmasın da boşuna vakit kaybettirmeyeyim sonuç hazırlayan arkadaslara diye ♡
Tabi bazen benimde kafa bir milyon olunca hatlar karisabiliyor

Kesinlikle bu kısma katılıyorum

Sevgili Seabahar;
hatamdan dolayı çok üzgünüm sizi yordum Aslında kuralı uygularken , takım arkadaşlarıma da açıklamak İçin defaten karar defterini kontrol edip , ilgili maddeyi takımımda paylaştım ; listeye eklemeyi unutmuşum çok özür dilerim.(Aşağıda paylaştığım bilgiyi “Sonuç listelerinde düzenlemeli miyim)
Ponçikbirgelincik (59,5/67,40/+7,9/%-0,47)571.etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 28e bölündü (Ekstrem durumlar 2 kuralı ile listeye alınmıştır)
zuzuzuzu1234(62,9/73,7/+10,8/%-0,22)522.Etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye döndü yüzdesi 77ye bölündü (Ekstrem durumlar 2 kuralı ile listeye alınmıştır)
moni Canım kaptanım mesajını alıntılayamadım uyarın çok haklı ve yerinde daha dikkatli olmaya özen göstereceğim. Kardeş takım konusuna gelince; donanımlı deneyimli kaptanlarımızdan biri olarak beni kardeşiniz olarak kabul ederseniz çok mutlu olurum

Ayy öperim seni.

Kardeş takım ile ilgili yazdıklarım öneriydi, püsküütüm de onaylarsa takımlar kimle kardeş olmak istediklerini aralarında anlaşıp yazarlar ve yeniden belirlenir.

Ayrıca 8. takım benim için çok özel, seve seve kardeş oluruz Banuşum

Benim kızçeler duymasın ben de sadece tartı bildirim kilolarını baz alıyorum ve hesaplamayı yapıp listeye ekliyorumhesaplamayı öğrensinler diye onlara hesaplatıyorum.
Ayy ifşa oldum.

Dotty kaptanım, teşekkür ederim
10 takımız ve 1 e 1 eşlenebilir. Eğer 1 den fazla kardeş takım olabilirse tabii ki seve seve.
Bu arada yine belirteyim, Kardeş takım ile ilgili yazdıklarım öneriydi, püsküütüm de onaylarsa takımlar kimle kardeş olmak istediklerini aralarında anlaşıp yazarlar ve yeniden belirlenir.

♡♡♡♡♡♡ Ben zaten senin küçük kardesinim hani tescillenmis de olur diye şeettim
Gönüller bir daha ne olsun ♡

Benim kızçeler duymasın ben de sadece tartı bildirim kilolarını baz alıyorum ve hesaplamayı yapıp listeye ekliyorumhesaplamayı öğrensinler diye onlara hesaplatıyorum.
Ayy ifşa oldum.

Bizimkilerin çoğu hesapliyor sadece acelesi olan hemen yazıp kaçar malum genelde haftanın Son günü herkeste mutlaka bir şeyler vardır
Aslında listeyi oluşturmayı falan da ogretmem lazım hani Allah razı olsun hepiniz başta sen Liste olusturamayacak durumda olduğumda yardıma kosuyorsunuz ama kızlarda öğrensin ki yarın öbür gün bir aksilik olur da uzun süre gelemedim olursa bensiz de düzen bozulmasın ilerlesin

Dur bakalım bu haftadan sonra önceden anlatayım olmadı sonra sıraya koyarım maksat hem öğrenmek hemde sorumluluk arttırmak
Gerci geçen senelerde denedim baktım hep sıkıntı siz sadece Kilo bildirin ben yuzdeyi de hesaplarim dedim şimdi sağ olsun yuzdelerini hesapliyor kelebeklerim ♡

Yine yeri gelmişken değinmek istediğim diğer bir konu da kardeş takım uygulaması.

Mevcut kardeş takım seçimi çoğunlukla çok çok önceden, yani eski kaptanlar tarafından yapıldığı için olacak ki takımlar tarafından gerekli önem gösterilmiyor.

Yeniden kardeş takımlarımızı belirlesek nasıl olur?

Listelerde ki hatalarımız da minimuma iner diye düşünüyorum.

KARDEŞ TAKIM NEDİR?

Her takım etap listesini hazırladıktan sonra, kardeş takımına kontrol etmesi için listeyi iletir. Kontrolden geçen liste paylaşım alanında yayımlanır. Kardeş takımlar, herhangi bir aksama durumunda mutlaka devreye girmelidir.

MEVCUT KARDEŞ TAKIM LİSTESİ

1. Takım => 4. Takım
2. Takım =>
3. Takım => 6. Takım
4. Takım => 1. Takım & 13. Takım
5. Takım => 8. Takım & 10. Takım
6. Takım => 3. Takım & 14. Takım
7. Takım =>
8. Takım => 5. Takım
10. Takım => 5. Takım
13. Takım => 4. Takım
14. Takım => 6. Takım

AKTİF TAKIMLAR

2. Takım =>
3. Takım => 9. Takım
4. Takım =>
5. Takım =>
6. Takım =>
8. Takım =>
9. Takım => 3.Takim
10. Takım =>
13. Takım =>
14. Takım =>

seni ugrastirdigim icin ozur dilerim. Listeyi tekrae duzenleyip orkidekaramel ve ebrar1980 i kendi istegiyle ayrildi yazacagim.

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması

toplight Kaptanım ellerine emeğine sağlık

Biz bu etap ikinci olduk ama notamız duruyor hala. Silinmeyecek miydi?

Sevgili kaptan arkadaşlarım,

monişim güzel kalplim.
ince ince düşünür beni böyle.. gereksiz yorgunluk değil de, diğer işleri aksatmış oluyor. Mesela dün yükselen yıldızları hazırlayamadım.. Görünen o ki bugün de hazırlayamıyorum. Ancak şimdi pc başına oturdum. Mesajları okudum, cevaplara göre listelerdeki işleri hallettim. Sokak kıyafetleri ve makyajı ile devrildim devrilmek üzereyim.. o nedenle bu mesajı bitirip kalkacağım masadan.
Ha ne diyordum.. bu hatalar zaman kaybına yol açıyor ve aksamaya. Biraz özenle her şey yoluna girer ki çoğu zaman etap raporunda sorun çıkmıyor eski zamanlara oranla.

Yine yeri gelmişken değinmek istediğim diğer bir konu da kardeş takım uygulaması.

Bu çok yerinde bir hatırlatma olmuş.
Takibini yaparsan sevinirim. Cevaplar toparlanınca da karar defterinde güncelleriz.
Kardeş takım eskiden çok güzel işleyen bir sistemdi.
İşi çıkan paylaşımda yazmazdı bile, gerek duyduğu yardımı kardeş takımdan alırdı. Birbirlerinin sonuç listelerinş kontrol ederlerdi. Birinin hatasını diğeri kapatır, bir diğerinin eksik bilgisini diğeri tamamlardı.
Sayende, dilerim ki yine eskisi gibi verimli bir uygulama olur.

Özür dilemene gerek yok tatlım.
Bilgi benim için yeterli, listeyi editlemene gerek yok, teşekkürler.

seni ugrastirdigim icin ozur dilerim. Listeyi tekrae duzenleyip orkidekaramel ve ebrar1980 i kendi istegiyle ayrildi yazacagim.
Tamam tatlım, ellerine sağlık. Ben de kendi listemde düzenleme yaptım şimdi.

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 33. tur ikinci hafta performans sonuçları ektedir. iyi kilo vermeler dilerim
Ellerine sağlık sevgili toplight.

toplight Kaptanım ellerine emeğine sağlık

Biz bu etap ikinci olduk ama notamız duruyor hala. Silinmeyecek miydi?
Sevgili LAydLiNe kaptanımın dikkati sayesinde performans sonuçlarını güncelledim cepten yaptığım için link ekleyemedim

püsküütüm
Tamamdır canım, takımlar kardeşciklerini belirlesinler düzenleyip paylaşırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…