Üzülme canım geçen hafta da biz sonuncuyduk bu hafta ikinci olduk, eminim siz de haftaya iyi bir sonuç alırsınızSevgili Kaptanlarım;
Kaptanlık kariyerimin en kötü sonucu
Sonunculuk
Teselliye ihtiyacım
Ellerine sağlık canım
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
9. Takımı haftaya düelloya davet ediyorum
Haftanın sonuncusu birincisine meydan okuyorne dersin Mefkurem
Sevgili arkadaşlar,
599. etap sonuç listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Dereceye giren takımları ve yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması 599. Etap Sonuç Listeleri
Ellerine sağlık canımmm tebrik ediyorum herkesiSevgili arkadaşlar,
599. etap sonuç listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Dereceye giren takımları ve yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.
Eline saglik canimSevgili arkadaşlar,
Sevgili Kaptanlarım;
Sonunculuk
Teselliye ihtiyacım
Dottycim vallahi öyle birşey ki bir hafta sonuncu bir hafta birinci bir hafta dipte bir hafta yukarda İnan belli olmuyor bir hafta güzel verebilen bünye diğer hafta duruyor bu hafta 4 sabitim var görüldüğü üzere yeni gelen arkadaşlar olmasa diplerde olurduk oluyor her türlü moral bozmak YokSevgili Kaptanlarım;
Sonunculuk
Teselliye ihtiyacım
Ellerine sağlık canım
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
9. Takımı haftaya düelloya davet ediyorum
Haftanın sonuncusu birincisine meydan okuyorne dersin Mefkurem
Dottycim vallahi öyle birşey ki bir hafta sonuncu bir hafta birinci bir hafta dipte bir hafta yukarda İnan belli olmuyor bir hafta güzel verebilen bünye diğer hafta duruyor bu hafta 4 sabitim var görüldüğü üzere yeni gelen arkadaşlar olmasa diplerde olurduk oluyor her türlü moral bozmak Yok
İnşallah canım teşekkür ederimdrdotty bazen iyi bazen kotu olabiliyoruz. Genelde sonuncu olunca daha cok hirs olur takimda insallah onumuzdeki hafta guzel bir yuzde yakalarsiniz
Sevgili arkadaşlar,
Olsun burdan da gaz verelim üyelere yapabilmek için burdayız insan isteyince yapamayacağı hiç birşey Yok yok yok pes etmek bırakmak umutsuzluğa kapılmak Yok
Canımsın
Bizde 8 kişiyiz 4ü sabit 3 ü artıda
Haftaya iyi oluruz inşallah canım
Teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık püsküütüm.599. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
599. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap birincisi 9.Takımdan Mehlikatun
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdan oynakbası34
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
_happy_mom_ ile ilgili olarak;
595. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
Kurallara özen gösterelim lütfen.
6. TAKIM
1) Ebrar1980 ile ilgili olarak;
596. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
2) Orkidekaramel ile ilgili olarak;
598 etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
9. TAKIM
Cuma Zayıflama Yarışması'na tekrar hoş geldiniz! Keyifli sohbetler eşliğinde ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.
a) Takımınız, Ocak 2019 döneminde yapılacak olan takım analizlerinde yer almayacaktır. Bir sonraki analizlerde yer alacaksınız.
b) Takımınız, güncel performans uygulamasında yer almayacaktır. Bir sonraki uygulamada değerlendirmeye gireceksiniz.
Mehlikatun ile ilgili olarak;
Listenizde yeni üye olarak görünen üye, benim listeme göre 3 Ağustos 2017 de yarışmaya katılmış ve 548. etapta mezun olmuş. Aynı kişi mi?
Eski üyelerin dönüşünde bu bilgiyi listenizde paylaşmaya özen gösterin lütfen.
Not: Az önce başarı sırrını okudum, oradan da bilgiyi teyit etmiş oldum. Aynı kişi.
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
14. TAKIM
1) Ponçikbirgelincik ile ilgili olarak;
İzinde kilo alan üye, aldığı kiloyu veremeden listeye giremez. Bu kuralın istisnaları yüzünden listeye aldı iseniz, açıklamayı listenizde yazmanız gerekir.
Bilgi verin lütfen.
2) zuzuzuzu1234 ile ilgili olarak;
İzinde kilo alan üye, aldığı kiloyu veremeden listeye giremez. Bu kuralın istisnaları yüzünden listeye aldı iseniz, açıklamayı listenizde yazmanız gerekir.
Bilgi verin lütfen.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takımdan rint mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini bu linkte paylaşabilir.
Rapor Kaynağı
Emeklerin icin teşekkür ederiz Baharcim599. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
599. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap birincisi 9.Takımdan Mehlikatun
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdan oynakbası34
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
_happy_mom_ ile ilgili olarak;
595. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
6. TAKIM
1) Ebrar1980 ile ilgili olarak;
596. etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
2) Orkidekaramel ile ilgili olarak;
598 etapta takım listesine giren üye 599. etapta izne ayrılamaz.
9. TAKIM
Cuma Zayıflama Yarışması'na tekrar hoş geldiniz! Keyifli sohbetler eşliğinde ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.
a) Takımınız, Ocak 2019 döneminde yapılacak olan takım analizlerinde yer almayacaktır. Bir sonraki analizlerde yer alacaksınız.
b) Takımınız, güncel performans uygulamasında yer almayacaktır. Bir sonraki uygulamada değerlendirmeye gireceksiniz.
Mehlikatun ile ilgili olarak;
Listenizde yeni üye olarak görünen üye, benim listeme göre 3 Ağustos 2017 de yarışmaya katılmış ve 548. etapta mezun olmuş. Aynı kişi mi?
Eski üyelerin dönüşünde bu bilgiyi listenizde paylaşmaya özen gösterin lütfen.
Not: Az önce başarı sırrını okudum, oradan da bilgiyi teyit etmiş oldum. Aynı kişi.
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
14. TAKIM
1) Ponçikbirgelincik ile ilgili olarak;
Bilgi verin lütfen.
2) zuzuzuzu1234 ile ilgili olarak;
Bilgi verin lütfen.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takımdan rint mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini bu linkte paylaşabilir.
Rapor Kaynağı
Aynen monicim ufak tefek hatalar bazen kırk kere de baksan göremiyorsun ,kurallarda anlamadığımız yada aklımıza takılan birşey olunca zaten soruyoruz tartışıyoruz . Kimse kimseyi bilerek yormak yada üzmek istemez zaten . Hepimiz birbirimize destek olmak amaçlı buradayız . Herkes çoğu konuda taşın altına elini sokup destek oluyor birbirine benim gözlemim Mesela biz mehlikayi yüzde 4 uygulaması yeni geldiği için hata yapmayalim diye tekrar tekrar hesapladik ki kızın mezuniyetini unutmuşumSevgili kaptan arkadaşlarım,
kuralların işleyişinde listelerde çok kez hata olduğunu görüyoruz.
Zaman zaman gözden kaçan ufak hatalar tabii ki olur, buna diyecek bir şey yok hepimiz yapabiliyoruz. Ama işleyişi net anlatan yazılı kurallarımız var buna rağmen yapılan hatalar Bahar'ımızı gereksiz yorduğu gibi bu durum listeleri dolayısıyla da dereceleri çok etkiliyor.
Karar defteri kılavuzumuz olmalı sık sık başvurmalı, takıldığımız ufak tefek sorunları da takımlar olarak liste öncesi birbirimize sormalıyız.
Sık yaşanan bu durumdan olan rahatsızlığımı yeri gelmişken belirtmek istedim.
Evet herkes birbirine yardımcı oluyor.Aynen monicim ufak tefek hatalar bazen kırk kere de baksan göremiyorsun ,kurallarda anlamadığımız yada aklımıza takılan birşey olunca zaten soruyoruz tartışıyoruz . Kimse kimseyi bilerek yormak yada üzmek istemez zaten . Hepimiz birbirimize destek olmak amaçlı buradayız . Herkes çoğu konuda taşın altına elini sokup destek oluyor birbirine benim gözlemim Mesela biz mehlikayi yüzde 4 uygulaması yeni geldiği için hata yapmayalim diye tekrar tekrar hesapladik ki kızın mezuniyetini unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?