Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın sakın ama çok dikkatimi çekti. Öncelikle 9. takım aramıza hoş geldiniz yeniden Ama listenizde dikkatimi çeken bir durum var. Bazı üyelerinizin bu etabın başlangıç kilosu yarışmaya başlangıç kilosundan daha büyük. Başlangıç tarihleri iki hafta öncesinden ama ona rağmen başlangıç kilolarından etap başlangıç kiloları daha fazla. Normalde takıma gelen üyelerin ilk haftadan kilo vermeleri gerekiyor ki zaten deneme süresinde ki o fazla ödemler atılsın diye daha önceden o kiloyu başlangıç olarak almaktan vazgeçmiştik. Bu konuyla ilgili bilgilendirebilirseniz beni çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler

Teşekkür ederiz hosbulduk cnm

Tabiki sorabilirsin sorun değil :)
Mehlikatun dan bahsediyorsun heralde
Üye ilk haftası kilo vermişti ama 2.hafta tam adapte olamadığı için biraz geri aldı
Zaten 0.2 lik fark var
Ben uyemi daha once tanidigim ve azmine güvendiğim için listeye aldım

Daha öncede böyle bi konu olmuştu
Karar defterine gore Kural dışılık bisey yok
Bu kaptanin insiyatifindedir

Ayrıca izinli üyeleri almasak yeterli Yuzdemiz de vardi :))

Teşekkür ederim cevap için ama yüzde için sormamıştım. Yanlış anlaşılmasın. Zaten kural dışı bir durum olduğunu da iddia etmedim. Sadece diyete yeni başlanıldığı hafta biliyorsunuz ki normalden daha fazla kilo verilebiliyor onu anlatmak istemiştim ki öyle de olmuş. Tabii ki konu kaptan inisiyatifinde ama yine de dikkat çekiyor

Eskiden de defalarca şahit olduğumuz için...
Dikkat çekme konusunda
Aynı fikirde değilim cnm :)

Ama şimdi siz yüzde deyince merak ettim acaba gerçekten etkilemiyor mu yüzdenizi diye Mefkurem kaptanım, ciddi anlamda etkiliyor yüzdenizi. Bilgi olsun diye paylaştım sadece
Yanlış hesaplamisin cnm :)
Mehlika olmasa izinlileri almicaktim
Yuzdemiz 1.595 :)

Yok kaptanım yine sen yanlış hesapladın o zaman yüzdeniz 1,838 oluyor :)

O yüzde daha iyiymiş
Emek verdiğin için teşekkür ederiz cnm

İnşallah her hafta bütün takımlarımızın üyeleri güzel kilo verirde hedeflerine ulasirlar

Ellerine sağlık kaptanım
Ellerine saglik cnm
Bende kilo veren ve vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum

Tebrikler ablacım
Çok güzel bir giriş oldu
Umarım bu sefer hedeflerimize ulaşırız

Sevgili Kaptanlarım;
Kaptanlık kariyerimin en kötü sonucu
Sonunculuk
Teselliye ihtiyacım
Ellerine sağlık canım
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
9. Takımı haftaya düelloya davet ediyorum
Haftanın sonuncusu birincisine meydan okuyor ne dersin Mefkurem

Arada hepimizde inis cikislar olabiliyor bitanem. Bizimde geçmişte kotu sonuçlar aldığımız haftalar oldu
Ama düşünce tekrar kalkmasini bilirsek anca ozaman hayallerimize kavusabiliriz

Duello konusunu takimda konuşalım burayi mesgul etmeyelim :)

Kiyamam 14. Takim neler gördü nazar boncugu say bunu da canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…