Teşekkür ederiz hosbulduk cnmArkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın sakın ama çok dikkatimi çekti. Öncelikle 9. takım aramıza hoş geldiniz yenidenAma listenizde dikkatimi çeken bir durum var. Bazı üyelerinizin bu etabın başlangıç kilosu yarışmaya başlangıç kilosundan daha büyük. Başlangıç tarihleri iki hafta öncesinden ama ona rağmen başlangıç kilolarından etap başlangıç kiloları daha fazla. Normalde takıma gelen üyelerin ilk haftadan kilo vermeleri gerekiyor ki zaten deneme süresinde ki o fazla ödemler atılsın diye daha önceden o kiloyu başlangıç olarak almaktan vazgeçmiştik. Bu konuyla ilgili bilgilendirebilirseniz beni çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederiz hosbulduk cnm
Tabiki sorabilirsin sorun değil :)
Mehlikatun dan bahsediyorsun heralde
Üye ilk haftası kilo vermişti ama 2.hafta tam adapte olamadığı için biraz geri aldı
Zaten 0.2 lik fark var
Ben uyemi daha once tanidigim ve azmine güvendiğim için listeye aldım
Daha öncede böyle bi konu olmuştu
Karar defterine gore Kural dışılık bisey yok
Bu kaptanin insiyatifindedir
Ayrıca izinli üyeleri almasak yeterli Yuzdemiz de vardi :))
Eskiden de defalarca şahit olduğumuz için...Teşekkür ederim cevap için ama yüzde için sormamıştım. Yanlış anlaşılmasın. Zaten kural dışı bir durum olduğunu da iddia etmedim. Sadece diyete yeni başlanıldığı hafta biliyorsunuz ki normalden daha fazla kilo verilebiliyor onu anlatmak istemiştim ki öyle de olmuş. Tabii ki konu kaptan inisiyatifinde ama yine de dikkat çekiyor
Yanlış hesaplamisin cnm :)Ama şimdi siz yüzde deyince merak ettim acaba gerçekten etkilemiyor mu yüzdenizi diyeMefkurem kaptanım, ciddi anlamda etkiliyor yüzdenizi. Bilgi olsun diye paylaştım sadece
Yanlış hesaplamisin cnm :)
Mehlika olmasa izinlileri almicaktim
Yuzdemiz 1.595 :)
Emek verdiğin için teşekkür ederiz cnmYok kaptanım yine sen yanlış hesapladın o zaman yüzdeniz 1,838 oluyor :)
O yüzde daha iyiymiş
Ellerine saglik cnmSevgili arkadaşlar,
599. etap sonuç listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Dereceye giren takımları ve yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması 599. Etap Sonuç Listeleri
Ellerine sağlık kaptanımSevgili arkadaşlar,
599. etap sonuç listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Dereceye giren takımları ve yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.
Ellerine saglik cnm
Bende kilo veren ve vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum
Ellerine sağlık canımSevgili arkadaşlar,
Teşekkür ederiz tatlımTebrikler ablacım
Çok güzel bir giriş oldu
Umarım bu sefer hedeflerimize ulaşırız
Arada hepimizde inis cikislar olabiliyor bitanem. Bizimde geçmişte kotu sonuçlar aldığımız haftalar olduSevgili Kaptanlarım;
Kaptanlık kariyerimin en kötü sonucu
Sonunculuk
Teselliye ihtiyacım
Ellerine sağlık canım
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
9. Takımı haftaya düelloya davet ediyorum
Haftanın sonuncusu birincisine meydan okuyorne dersin Mefkurem
Eline sağlık ördekim.Sevgili arkadaşlar,
Eline sağlık canımSevgili arkadaşlar,
KiyamamSevgili Kaptanlarım;
Kaptanlık kariyerimin en kötü sonucu
Sonunculuk
Teselliye ihtiyacım
Ellerine sağlık canım
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
9. Takımı haftaya düelloya davet ediyorum
Haftanın sonuncusu birincisine meydan okuyorne dersin Mefkurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?