Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

8. Takımdan sonundaoldu 12 haftada 13,8 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡

çok teşekkürler. eline emeğine sağlık. ne güzel analiz edip ay ay hesaplayıp sonuç çıkarmışsın. helal et hakkını

Seninle gurur duyuyorum canım Tirtilken rengarenk çok güzel bir Kelebege dönüştün ♡♡♡♡ Ömür boyu hep kelebek kalan dileğiyle
Darısı benimde başıma. ...Aminnn

çok teşekkür ederim cnm. çok kibarsın. sayenizde bu maratonu bitirdim çok şşükür. emeğin çok büyük. tam bir kaptan gibi davrandın hep destek hep motive

Her gün bir yaşıma daha giriyorum burada.
Bütün kaptanları etiketledim, sonra görmedim duymadım olmasın.
Durum ciddi!

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ip-gelin-kizlar.1086765/page-46#post-58333089
Konu başlığı çok hoşuma gitmişti bildirim gelince, heh dedim tam benlik.. kahve...
Okuyunca şok oldum resmen..

Zaman zaman üyelerimden telefon numaralarını istediğim oluyor. Özel mesaj atıp, bildirim yapamayacağı durumlarda ulaşabilmem için eğer uygun görürse numarasını verip veremeyeceğini soruyorum. Kendi numaramı yazıyorum öncelikle ve ondan dönüş bekliyorum. Tabii ki numara isteyeceğim üyelerimi önce tahlil edip tanımaya çalışıyorum, çünkü ben de numaramı tanımadığım kişilere vermem.

Kaptanımızın numara almayı zorunlu hale getirmesini tasvip etmedim, ama takımın son zamanlardaki durumu da ortada, mecbur kalmış olabilir..

Diğer ya
şanan durumla ilgili ise yorum yapmak istemiyorum..

Şahsen telefon nr si istenmesi kötü biseymis gibi lanse edilmesi de beni rahatsiz etti.
Tabiki iyi tanimadigimiz birinden nr sini istemeyiz. Sonucta bizde kendi nr mizi veriyoruz.
Kimseyede illa vereceksin yoksa takima almam gibi bi durum söz konusu olamaz.
Isteyen verir, istemeyen vermez.

Veren arkadaslara da
acil bir durum olur, sayfaya girme imkanin olmazsa tel den haber edilsin diye belirtiyorum

Durum ciddi!

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ip-gelin-kizlar.1086765/page-46#post-58333089
Okuyunca ben de şok oldum.
Telefon numarası istemiyorum yeni üyelerden. Bu iş çok dallanıp budaklanıyor çünkü, ayrıca her üyeye numaramı vermek de istemem. Evet, bazen gerçekten mecbur kalınıyor üyeden ses çıkmıyor vs. Telefonla iletişime geçtiğimiz üye de çok oldu. Ancak buranın kuralları belli, her üye de kuralları okuyarak geliyor. Eger ki en azından her cuma bildirim yapma sorumluluğunu almıyorsa telefonla kovalasak da boşuna oluyor bence. Bu yüzden telefon işine hiç bulasmak istemiyorum açıkçası.

çok teşekkür ederim cnm. çok kibarsın. sayenizde bu maratonu bitirdim çok şşükür. emeğin çok büyük. tam bir kaptan gibi davrandın hep destek hep motive

♡♡♡♡♡♡ Ne mutlu bana ki minicik bir katkım olabildiyse

Durum ciddi!

Bende ilkden Ayşem ( moni ) gibi anammmm eğlence var sohbet var sandım ama durumlar farkliymis

Bende kendi adıma yarismacilardan telefon alıyorum Diğer kaptanlarin da dediği gibi bazen aksilikler olabiliyor yada en basiti internet bitebiliyor en azından öyle durumlarda hemen mesaj atma şansı oluyor yada arama şansı
Cuma bildirimi gecikince durtme şansı oluyor nerde kaldı bildirim diye

Ama ayrı bir grubum yok yada oturup bütün gün bir nevi perde arkasında kulisler donmez
Yazıyı okudum ama cevap yazmadım hani yaram yok ki gocunayim hesabı ♡

Bu arada maşallah millet ne uyanikmis geçmişte daha takım yarışlarına girmeden bende makyaj parfüm şeyleri var ya onlarà üye olmuştum haninkendime alır birde harçlık kazanır diye ama benim aklıma gelmedi hiç bu tür birsey aksine millet para kazanırken ben hep zarar ettim anam bu arkadaşım anam bu kardeşim akrabam derken hep zararina vermişim Allah razı olsun desin yeter hesabı baktım koca batacak benim bu yumuşak yuregimle kariyerimi zirvede bıraktım

Hep derim ben ticaret yapamam diye
( başınızı da sisirdim ama anlatasim varmış )

Banucum ben 2015 de ilk takima geldigimde bizim takimin wp grubu vardi sonrada paylasimi etkiledigi icin kapatildi.
Benim kaptanlik yaptigim onceki sene ve simdiki donemde hic wp grubunu onaylamadim ve acmadim.
O yuzden bazi kendini bilmezlerin attigi iftiralarin etkisinde kalmiyalim.

Dediğin gibi paylaşımı etkilemesi tabiki olabilir ama takımdaki paylaşım etkilendiyse en güzelini yapmışsın
Hep derim 1 kişi bana yanlış yaparsa bu herkesin yapacağı anlamına gelmez hiç bir zaman genelemem insanları sonuçta 5 parmagin 5i de bir değil ♡♡♡♡

Biz yine de güvenelim de yanlış yapan zaten kendine yapar

Guzelim heralde biz farkli seylerden bahsediyoruz. Gercekten ne dedigini anlamadim.
Eskileri tekrar acmak istemiyorum ama...
Senin mesajindaki grub, kulis laflarina takildim ben.
Bazilari bize bu sekilde iftiralar atmisti.
O yuzden benim kaptanligim doneminde wp grubu olmadigini belirttim. Ben kapatmadim cok onceden eski kaptan kapatmisti.
Neyse kapatalim konuyu.

Yanlış anlasildiysam özür dilerim geçmişte olanları ben inan unuttum asla o manada demedim
Kulis derken farklı maksatla ( satış gibi ) durumları kast etmiştim yoksa haddim değil olaylar üzerinden başkalarına laf sokmak sanırım yanlış ifade ettim

Kirdiysam af ola ♡
Bence sende takılma kelimelere malum yüz yüze olunca daha rahat ifade ediyor insan kendini gecmiste olan geçmişte kalsın temiz bir sayfa açıldigina göre tekrar aynı şeylere dönmek ancak seni boşa üzer

Neyse umarım bu kez doğru gecirebilmisimdir

Allaha emanet ♡♡♡♡♡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…