Sayfa bulmak bile mesele herşey karışıkDuzene sokarlar insallah yoksa valla cin işkencesi
Aynen baksana 5.takımı atlamışim gözlerim yoruldu vallaSayfa bulmak bile mesele herşey karışık
Evet ya neyse ki eklenmis sonradan yoksa geriden bulup eklemek benim için işkence olacaktıAynen baksana 5.takımı atlamışim gözlerim yoruldu valla
Aynen vallahi kaptanım renk skalasını çözemedim henüzSorma renkler birbirine karıştı berbat oldu alışabilecekmiyiz bilmiyorum
Canım üyenin msjlarini bakKızlar yaaa bir üyemi bu hafta listeye alacağım. Arama yapmama rağmen takıma geldiği ilk mesajı bulamıyorum. Taktik verecek biri var mı tek tek sayfa sayfa arayamayacağım.
eşlerle bağlantı kuramadım canım :) sonuçta herkesin elinden tel düşmüyor böyle bir toplum olduk akşama kadar illa ki girebilirleremin olamıyorum eşleri eve gelirse nasıl denesinler ki sürekli paylaşalım ya da kimse paylaşmasın
nick verirsen yardımcı olayım kaptanimKızlar yaaa bir üyemi bu hafta listeye alacağım. Arama yapmama rağmen takıma geldiği ilk mesajı bulamıyorum. Taktik verecek biri var mı tek tek sayfa sayfa arayamayacağım.
eşlerle bağlantı kuramadım canım :) sonuçta herkesin elinden tel düşmüyor böyle bir toplum olduk akşama kadar illa ki girebilirler
nick verirsen yardımcı olayım kaptanim
Benim evimde saat sınırlaması var canım eşimle evdeysek telefonu almıyoruz birde yemek saati olarak düşündüm :)eşlerle bağlantı kuramadım canım :) sonuçta herkesin elinden tel düşmüyor böyle bir toplum olduk akşama kadar illa ki girebilirler
nick verirsen yardımcı olayım kaptanim
Kaptanim yardımcı olmak istedim ama malesef üyelerin dün ki msjlari dışında görünmüyor aktif hareketleride 21 ine kadar var sanırım ondan 3-4 gün önce gelmiş
ne güzel keşke hepimiz yapabilsek :)Benim evimde saat sınırlaması var canım eşimle evdeysek telefonu almıyoruz birde yemek saati olarak düşündüm :)
Bu etap bildirimlerden muaf olmamız lazım. Siteye giremedik, sorun yaşadık ve hala giremeyenler var. Ayrıca karmakarışık her şey..
Kazen keşke bu güne denk getirmeseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?