- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
seaBahAR gerekli düzenlemeyi sonuç listelerinde gerçekleştirdim. Böylelikle 6. takım dördüncü, 9. takım beşinci ve 5. takım da altıncı oldu.
Eline emeğine sağlık canımcım.613. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2246467
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2246468
Yarışmamız 613. Etap birincisi 10.Takımdan @optumkibbye
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 613. Etap sonuncusu 4. Takımdan @DeryaOnDiet
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
1. Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
2. Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
613. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
YÜKSELEN YILDIZLAR
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
Eki Görüntüle 2246469
613. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
3. TAKIM (9 ► 2)
5. TAKIM (6 ► 4)
10. TAKIM (7 ► 3)
13. TAKIM (3 ► 1)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Pembis Hayaller adlı üye bendeki listede 501. etapta, takım kurallarına uymamak gerekçesi ile diskalifiye edilmiş görünüyor. Yanılma olasılığıma karşın, kontrol ederek gereğini lütfen yapınız.
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
- 4. Takımdan tomrs mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takımdan optumkibbye mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ellerinize sağlık kaptanımmm613. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2246467
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2246468
Yarışmamız 613. Etap birincisi 10.Takımdan @optumkibbye
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 613. Etap sonuncusu 4. Takımdan @DeryaOnDiet
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
1. Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
2. Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
613. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
YÜKSELEN YILDIZLAR
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
Eki Görüntüle 2246469
613. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
3. TAKIM (9 ► 2)
5. TAKIM (6 ► 4)
10. TAKIM (7 ► 3)
13. TAKIM (3 ► 1)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Pembis Hayaller adlı üye bendeki listede 501. etapta, takım kurallarına uymamak gerekçesi ile diskalifiye edilmiş görünüyor. Yanılma olasılığıma karşın, kontrol ederek gereğini lütfen yapınız.
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
- 4. Takımdan tomrs mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takımdan optumkibbye mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ellerine saglik cnmSevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur performans yarışmamız sonuçlanmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cuma-zayiflama-yarismasi.638656/post-59266856
yukarıdaki linkte sonuçlar bulunmaktadır.
Sonuç 34. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. 34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10,13 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.
Eline sağlık canım ❤Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur performans yarışmamız sonuçlanmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cuma-zayiflama-yarismasi.638656/post-59266856
Sonuç 34. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. 34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10,13 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.
Senden bi'kaçan bi de uçan kurtulur zaten. Ne çok problemimi çözdün sen son günlerde yahu.. Bu dayanışmalar sana eksi kilo olarak geri dönsün. Amin.Ellerine sağlık.
Kırmızıyı buldum sonunda. Renk kodu olarak #FF0000 yazınca çıkıyor. :)
Özre gerek yok kaptanım. Hepimiz hata yapabiliyoruz. Düzeltilmeyecek şeyler değil.
Çok özür dilerim. Evet, diskalifiye edilen bir uyeymis.
Normalde her yeni gelen üyeyi kontrol ediyorum nasıl gözümden kaçmış. Dün şehir dışında olduğumdan apar topar hazırladım listeyi, yeni üye kaydı yaparkenki ikinci kontrolü de atladım. Gerekli düzenlemeyi bilgisayara geçince yapacağım, yani en geç bu akşam. Tekrardan kusura bakma seni uğraştırmıs oldum.
Sahiden.. ben de düşünmüştüm bunu. Excelde tüm takımların yazılı olduğu liste sağ hücrede. Onu kopyalayıp 5. takımı siliyorum.Yalnız şimdi fark ettim maratoncu takımlar yine bizim yüzümüzden eksik kalmış. Makus kaderimizi bi kıramadık
Ellerine sağlık toplightım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur performans yarışmamız sonuçlanmıştır.
Aminnnn :)Senden bi'kaçan bi de uçan kurtulur zaten. Ne çok problemimi çözdün sen son günlerde yahu.. Bu dayanışmalar sana eksi kilo olarak geri dönsün. Amin.
Ben eski halinden çok daha fazla sevdim. Daha profesyonel geldi bana.Aminnnn :)
Hep beraber çözüyoruz sitenin yeni halini. Alıştıkça güzel oldu ama
Evet kesinlikleBen eski halinden çok daha fazla sevdim. Daha profesyonel geldi bana.
(bunlar hep mavideeeennnnn)
Ben herkesi aynı görüyorum. Font seçmek yok galiba henüzBu size mesajı yazma anımdaki görünüş:
Eki Görüntüle 2247095
Bu da mesajı sisteme gönderdikten sonraki şebeğe dönüş:
Eki Görüntüle 2247096
Sizde de şöyle bir ayar olabilir mi forum seçeneklerinin altında? Forum seçenekleri dediğim de profilden ayarlanan kısım:Bu size mesajı yazma anımdaki görünüş:
Eki Görüntüle 2247095
Bu da mesajı sisteme gönderdikten sonraki şebeğe dönüş:
Eki Görüntüle 2247096
Benimki nasıl görünüyor canım sende. Ekran görüntüsü atabilir misin?Sizde de şöyle bir ayar olabilir mi forum seçeneklerinin altında? Forum seçenekleri dediğim de profilden ayarlanan kısım:
Eki Görüntüle 2247135
Burada kalıcı yazı fontu seçili ise editöre yazdığından farklı olarak sistem otomatik o yazı tipine dönüstürüyor pro üyelerde. Editör ayarları nasıldır bilemiyorum tabi ama aklıma bu geldi :)
Benimki nasıl görünüyor canım sende. Ekran görüntüsü atabilir misin?
Sağol canım bende de öyle görünüyor:) şimdi değişti mi benim sende
Evet, evet bende de bu şekilde ayarlar. Öncekinde ayarladığım gibi görünüyor seçeneklerde güya ama dediğim gibi sadece mesajı yazarken istediğim font ve büyüklükte oluyor. Mesajı atınca her şey iptal.Sizde de şöyle bir ayar olabilir mi forum seçeneklerinin altında? Forum seçenekleri dediğim de profilden ayarlanan kısım:
Eki Görüntüle 2247135
Burada kalıcı yazı fontu seçili ise editöre yazdığından farklı olarak sistem otomatik o yazı tipine dönüstürüyor pro üyelerde. Editör ayarları nasıldır bilemiyorum tabi ama aklıma bu geldi :)
Yeri gelmişken ben herkes ne font seçtiyse onu görüyorum. Yani anlayacağım sayfa renk renk biçim biçim benimki şebek. :)Sağol canım bende de öyle görünüyor:) şimdi değişti mi benim sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?