Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline emeğine sağlık canımcım.

Ellerinize sağlık kaptanımmm

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 34. tur performans yarışmamız sonuçlanmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cuma-zayiflama-yarismasi.638656/post-59266856

yukarıdaki linkte sonuçlar bulunmaktadır.
Sonuç 34. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. 34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10,13 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.

Ellerine saglik cnm

Eline sağlık canım ❤

Ellerine sağlık.
Kırmızıyı buldum sonunda. Renk kodu olarak #FF0000 yazınca çıkıyor. :)
Senden bi'kaçan bi de uçan kurtulur zaten. Ne çok problemimi çözdün sen son günlerde yahu.. Bu dayanışmalar sana eksi kilo olarak geri dönsün. Amin.

Özre gerek yok kaptanım. Hepimiz hata yapabiliyoruz. Düzeltilmeyecek şeyler değil.
Ellerine sağlık.

Yalnız şimdi fark ettim maratoncu takımlar yine bizim yüzümüzden eksik kalmış. Makus kaderimizi bi kıramadık
Sahiden.. ben de düşünmüştüm bunu. Excelde tüm takımların yazılı olduğu liste sağ hücrede. Onu kopyalayıp 5. takımı siliyorum.

Ellerine sağlık toplightım.
Performans cezası alan olmayınca çok seviniyorum ben.
Ben de programı düzenleyeyim.

Bütün takımları da tebrik ediyorum tabii.

Bu size mesajı yazma anımdaki görünüş:
Eki Görüntüle 2247095

Bu da mesajı sisteme gönderdikten sonraki şebeğe dönüş:
Eki Görüntüle 2247096
Sizde de şöyle bir ayar olabilir mi forum seçeneklerinin altında? Forum seçenekleri dediğim de profilden ayarlanan kısım:

Burada kalıcı yazı fontu seçili ise editöre yazdığından farklı olarak sistem otomatik o yazı tipine dönüstürüyor pro üyelerde. Editör ayarları nasıldır bilemiyorum tabi ama aklıma bu geldi :)

Benimki nasıl görünüyor canım sende. Ekran görüntüsü atabilir misin?

Evet, evet bende de bu şekilde ayarlar. Öncekinde ayarladığım gibi görünüyor seçeneklerde güya ama dediğim gibi sadece mesajı yazarken istediğim font ve büyüklükte oluyor. Mesajı atınca her şey iptal.

Sağol canım bende de öyle görünüyor:) şimdi değişti mi benim sende
Yeri gelmişken ben herkes ne font seçtiyse onu görüyorum. Yani anlayacağım sayfa renk renk biçim biçim benimki şebek. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…