Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sana listeni hazırlarken kırmızıyı nasıl yaptığını soracaktım arada kaynadı. Bende kırmızı renk yok
İki tane yanyana kırmızı tonu varya soldaki ana kırmızı renk oluyor kaptanim , renk kartelasinda pek öyle görünmese de uygulayınca kırmızı oluyor

Bilerek ya da bilmeyerek derken bunu kastetmistim zaten abla , tabi ki herkes fikrini söyleyecek ki bu sayfa onun için adı üstünde paylaşım alanı ,Ki bu tarz durumlar ilk defa yaşanmıyor sorunlar cozulmek için vardır ,

Yanlisssa Bahar uyarir bizde duzeltiriz cnm sorun degil
Listeye henüz bakmadım. Mezun üyenizi eklediniz mi bilemiyorum.
Karar defterinde ifade bana kalırsa oldukça açık.
Ana kural : Mezun üye, mezuniyet tarihinden itibaren 6 ay yarışamazlar.
Bunun ekstrem durumu, mezuniyet kilosunun altına inmesi.
Karar defterindeki kararları okurken içinden tek bir satıra göre yorum yapmak yanlış sonuca götürür, bütün olarak bakılmasını tavsiye ederim.

Arkadaşlar sonuç listelerini hazırladım ama telefondan zor oldu. İnşallah hatam yoktur.
Ellerine sağlık Ankacım.

İki tane yanyana kırmızı tonu varya soldaki ana kırmızı renk oluyor kaptanim , renk kartelasinda pek öyle görünmese de uygulayınca kırmızı oluyor
Ohh be.
Ben de resmen kırmızı kullandığım bazı yerlerde farklı renkler kullanmaya başlamıştım bu yüzden.
Ya iyi ki aklımıza takılanları soruyoruz da burada cevap alınca faydalanmış oluyoruz. Paylaşım alanından anladığım şey bu.

(diğer konuya girmiyorum.. çünkü sıkıcı.)

Hepfitim kaptanımcım senden bir ricam olacak.
Bundan sonraki sonuç listelerinizde, satırların arasındaki boşlukları kaldırabilmen mümkün mü?
Çünkü ben excele taşıdığımda aradaki her satırı tek tek silmekle uğraşıyorum. Çünkü alfabetik diziyorum ve öncelikle satırları bu yüzden temizlemem gerekiyor.
Geçen hafta da böyle boşlukluydu listeniz.

Şimdiden teşekkürler.

Tabi ki canım
Ya ben okunaklı olsun diye özellikle yapıyordum vallahi onları

Sistem benim yazı fontumu da kabul etmiyor. E ben her mesajda font ile uğraşamam tabii.
Önemli evraklarda düzeltiyorum, o ayrı konu.

Bilgisi olan varsa söylesin lüppen.

çözdüm çözdüm.
Operayı kullanmaya başladım ya.. Oradaki yazı tipini değiştirmeyi unutmuşum.
Yani font değişmiyor tabii de en azından büyüklük değişti.
Garip olan hepinizin fontlarını farklı görüyorum.
Benimki şebek fontu.

Hayir eklemedik
Sebebini daha sonra yazmistim

Ben yapamadım tekrar sormaya da utandım bende hep tuhaf tuhaf kırmızılar çıkıyor.

Hayir eklemedik
Sebebini daha sonra yazmistim
Ben de okumuştum.
Şu kıyafetli tartılma vs. mesajı.
Listeyi görmediğim için emin olmadan bir yorum yapmak istemedğimden tekrar sordum.

Ben yapamadım tekrar sormaya da utandım bende hep tuhaf tuhaf kırmızılar çıkıyor.
Etap raporunda deneyeyim bakalım.
Acaba kullandığımız tema ile ilgili olabilir mi?
Excelde öyledir ya, tema değişir, renk paleti de değişir.

Olabilir deneyeyim onu da

613. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

Yarışmamız 613. Etap birincisi 10.Takımdan @optumkibbye
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 613. Etap sonuncusu 4. Takımdan DeryaOnDiet
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

1. Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

2. Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
613. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

613. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
3. TAKIM (9 ► 2)
5. TAKIM (6 ► 4)
10. TAKIM (7 ► 3)
13. TAKIM (3 ► 1)

ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Pembis Hayaller adlı üye bendeki listede 501. etapta, takım kurallarına uymamak gerekçesi ile diskalifiye edilmiş görünüyor. Yanılma olasılığıma karşın, kontrol ederek gereğini lütfen yapınız.

8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 4. Takımdan tomrs mezun oldu, tebrikler!
  • 10. Takımdan optumkibbye mezun oldu, tebrikler!

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Ellerine sağlık kaptanım ♥

Ellerine sağlık.
Kırmızıyı buldum sonunda. Renk kodu olarak #FF0000 yazınca çıkıyor. :)

Çok özür dilerim. Evet, diskalifiye edilen bir uyeymis.
Normalde her yeni gelen üyeyi kontrol ediyorum nasıl gözümden kaçmış. Dün şehir dışında olduğumdan apar topar hazırladım listeyi, yeni üye kaydı yaparkenki ikinci kontrolü de atladım. Gerekli düzenlemeyi bilgisayara geçince yapacağım, yani en geç bu akşam. Tekrardan kusura bakma seni uğraştırmıs oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…