Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine ve emeğine sağlık canim

Gurur duyuyorum kizlarimla ♡♡♡♡♡
Ellerine ve emeğine sağlık Baharimmmm ♡

Eki Görüntüle 2249462

6. Takımdan Kmsl Hnd 15 haftada 13,5 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için
burayı tıklayınız.

Bir daha asla artı yüzü görmemesi dileğiyle ♡ Tebrikler
Seninde tekrar ellerine sağlık Baharim

Ellerine sağlık kaptanım

Sevgili kaptanlarım

13. Takım olarak bir süredir listemizde 15 üyeyle yarışıyoruz. Karar defterimize göre;

TAKIM VE ÜYE SAYISI

• Takım sayısı 10 u geçemez.
  • Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:
Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunulur ve oybirliği sağlanması durumunda takım üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir.

16. üyemizi listemize alabilmemiz için oylama yapmamız gerekiyor.

Anka yani eskilerin de Anka olarak tanıdığı Anka kaptanımızın bizimle birlikte 13. takımda yarışmasını istiyoruz. Bu nedenle karar defterimize göre oylama
başlatıyorum. Cuma gününe kadar oylamayı sonuçlandırabilirsek çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır

Hepfitim @tuzsuz_ruh morordek drdotty moni Mefkurem Zipzip- oynakbasi34

Son düzenleme:
Sevgili kaptanlarım

13. Takım olarak bir süredir listemizde 15 üyeyle yarışıyoruz. Karar defterimize göre;

TAKIM VE ÜYE SAYISI

• Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:
Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunulur ve oybirliği sağlanması durumunda takım üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir.

Anka yani eskilerin de Anka olarak tanıdığı Anka kaptanımızın bizimle birlikte 13. takımda yarışmasını istiyoruz. Bu nedenle karar defterimize göre oylama
başlatıyorum. Cuma gününe kadar oylamayı sonuçlandırabilirsek çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır

Hepfitim @tuzsuz_ruh morordek drdotty moni Mefkurem oynakbasi34

Anka anka kaptanim geçmişten muhabbetimize dayanarak oylama konusunda neden hayır diyeceğimi ayrıca belirtmek isterim seni severim fakat bu oylamaya evet dersem haftaya aktif bir takım daha çıkıp 16 kişi olmak ister ki birçok takım da üye sıkıntısı varken daha önce de bu konuda oylama olmuştu net hatırlamıyorum oy çokluğu mu yoksa oy bildiğimi esas onu da net hatırlayamıyorum ama hayır oyum ne değiştirir bilmem ama özellikle üye nicki belirtilip artış istendiği için ayrıca sana yazmak istedim

Sevgili kaptanlarım

TAKIM VE ÜYE SAYISI

Ekstrem durum:

3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır

Hepfitim @tuzsuz_ruh morordek drdotty moni Mefkurem oynakbasi34

Sebep: yarışmacı sıkıntısı çeken takımlar varken ,15 kişinin yeterli olduğunu düşünüyorum

Kaptanım kararınıza saygı gösterdiğimi belirterek başlamak isterim ki çok uzun zamandır üye çağrısı yapmayan bir takımız. Yeni katılmak isteyenler topiğinden de anlaşılacağı üzere. Anka uzun süredir zaten bizim takımla birlikte ama listeye girme meselesi yeni oldu. Zaten başka bir üye içinde oylama başlatmazdım bekletirdirdim. Fakat bunun ne gibi bir sakınca doğuracağını merak ettim. Sonuçta sürekli üye çağıran bir takım değiliz ve uzun süredir de izne ayrılan üyem yok. Bu takımım açısından ve cuma zayıflama yarışmaları açısından oldukça da güzel bir sonuç. Anka' yı da bekletebilirdik ama liste insanları sorumluluk sahibi yapıyor ve kilo vermesine yardımcı oluyor. Açıkçası başka bir takımda çıksa 16 kişi olmak istese ben yok demezdim. Sadece düşüncemi belirtmek istedim. Sakın yanlış anlaşılmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…