- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Ne kadar güzel hazırlamışsın oylama formatını diyecektim ki hevesim kursağımda kaldı.Sevgili kaptanlarım
13. Takım olarak bir süredir listemizde 15 üyeyle yarışıyoruz. Karar defterimize göre;
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Ekstrem durum:
- Takım sayısı 10 u geçemez.
- Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunulur ve oybirliği sağlanması durumunda takım üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir.
16. üyemizi listemize alabilmemiz için oylama yapmamız gerekiyor.
Anka yani eskilerin de Anka olarak tanıdığı Anka kaptanımızın bizimle birlikte 13. takımda yarışmasını istiyoruz. Bu nedenle karar defterimize göre oylama başlatıyorum. Cuma gününe kadar oylamayı sonuçlandırabilirsek çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Evet / Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır
Hepfitim @tuzsuz_ruh morordek @drdotty moni Mefkurem Zipzip- @oynakbasi34
Ellerine sağlık toplightım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
33. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA düzeltme 2. TAKIM BAŞARILI :nazar: 3. TAKIM 600. Etap => %0,213 => 1. NOTA 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 600. Etap => %0,140 => 1. NOTA 6. TAKIM 600. Etap => %0,167 => 1. NOTA 8. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA 13...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
33. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA düzeltme 2. TAKIM BAŞARILI :nazar: 3. TAKIM 600. Etap => %0,213 => 1. NOTA 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 600. Etap => %0,140 => 1. NOTA 6. TAKIM 600. Etap => %0,167 => 1. NOTA 8. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA 13...www.kadinlarkulubu.com
Bizde yer var gel ankacım
Ne kadar güzel hazırlamışsın oylama formatını diyecektim ki hevesim kursağımda kaldı.
Hayırlısı olsun diyelim.Anka
Ellerine sağlık toplightım.
Ne kadar güzel hazırlamışsın oylama formatını diyecektim ki hevesim kursağımda kaldı.
Hayırlısı olsun diyelim.Anka
Bizde yer var gel ankacımyer açılınca transfer ederiz seni 13. takıma
Güzel, mutlu yolculuklarSevgili arkadaşlar, Perşembe sabahı kent dışına çıkıyorum. Pazar günü görüşmek üzere.
Yarın vakit bulabilirsem uğrarım.
ah be monişim.. yine mutluluk değil.Güzel, mutlu yolculuklar
kaptanım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorumah be monişim.. yine mutluluk değil.
bu sefer de dayım melek oldu.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
Görüşmek üzere kaptanım hayırlı yolculuklar sizeŞöyle bir bakındım.. benlik bir durum yok görebildiğim kadarı ile.
Dikkat edin kendinize.
Pazar günü görüşmek dileğiyle.
Başınız sağ olsunah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
Başınız Sağolsun mekanı cennet olsun.ah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
Basiniz sagolsun Allah sabir versinah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
ah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
Başınız sağolsunah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
baharcım başın sağolsun mekanı cennet olsunah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
Başınız sağolsun kaptanım mekanı cennet olsun inşallahah be monişim.. yine mutluluk değil.
cenaze için gidiyorum.
neyse işte.. hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?