kaptanim dediğim gibi ankayi severim ve kesinlikle kişisel algılanmasını istemem inanıyorum ki en kısa sürede listelerde olur , yani şöyle ki kestirip atmamak için zaten anka kaptanima ayrıca aciklamami yaptimKaptanım kararınıza saygı gösterdiğimi belirterek başlamak isterim ki çok uzun zamandır üye çağrısı yapmayan bir takımız. Yeni katılmak isteyenler topiğinden de anlaşılacağı üzere. Anka uzun süredir zaten bizim takımla birlikte ama listeye girme meselesi yeni oldu. Zaten başka bir üye içinde oylama başlatmazdım bekletirdirdim. Fakat bunun ne gibi bir sakınca doğuracağını merak ettim. Sonuçta sürekli üye çağıran bir takım değiliz ve uzun süredir de izne ayrılan üyem yok. Bu takımım açısından ve cuma zayıflama yarışmaları açısından oldukça da güzel bir sonuç. Anka' yı da bekletebilirdik ama liste insanları sorumluluk sahibi yapıyor ve kilo vermesine yardımcı oluyor. Açıkçası başka bir takımda çıksa 16 kişi olmak istese ben yok demezdim. Sadece düşüncemi belirtmek istedim. Sakın yanlış anlaşılmasın.
Geçmiş olsun canım , bende sağlık problemi nedeni ile izne ayrıldım ve malesef artidayim listemiz doldu dolacak ( bana yer kalmayacak yakındaNorth River teşekkür ederim açıklaman için. Oy birliği esas olduğu için oylama bitmiştir.
Ben yakın zamanda kilo aldım ve kullandığım ilaçlar yüzünden ödemim vardı. Geçtiğimiz haftalarda yer varken listeye girebilirdim aslında ama bu ilaçların vücudumdan atılıp adil şekilde yarışmak istedim. Neyse teşekkür ederim tekrar
Ellerine sağlık canımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
33. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA düzeltme 2. TAKIM BAŞARILI :nazar: 3. TAKIM 600. Etap => %0,213 => 1. NOTA 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 600. Etap => %0,140 => 1. NOTA 6. TAKIM 600. Etap => %0,167 => 1. NOTA 8. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA 13...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık ❤ ❤Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
33. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA düzeltme 2. TAKIM BAŞARILI :nazar: 3. TAKIM 600. Etap => %0,213 => 1. NOTA 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 600. Etap => %0,140 => 1. NOTA 6. TAKIM 600. Etap => %0,167 => 1. NOTA 8. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA 13...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanimSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
Ellerine saglik cnmSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
Yani yakın zamanda mezuniyet veya izin çıkacak olsa biz zaten oylama başlatmazdık. Neyse çok sorun değil.kaptanim dediğim gibi ankayi severim ve kesinlikle kişisel algılanmasını istemem inanıyorum ki en kısa sürede listelerde olur , yani şöyle ki kestirip atmamak için zaten anka kaptanima ayrıca aciklamami yaptim
Geçmiş olsun canım , bende sağlık problemi nedeni ile izne ayrıldım ve malesef artidayim listemiz doldu dolacak ( bana yer kalmayacak yakındao) ama benim içinde öncelik artilarimdan kurtulup listeye girmek
Ellerine sağlık canımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
Kusura bakma canım şöyle düşün nasıl ladynline ben buradayken diskalifiye üye onaylamam demişti onun gibi bence de üye sayısı 15 yeterli zaten 12 olan sayıya 3 istisna gösterilmiş durumda ( ki ben seni tanıdığım ve özellikle ismin etiketlendigi için yeterli bir açıklama uaptigimi düşünüyorumYani yakın zamanda mezuniyet veya izin çıkacak olsa biz zaten oylama başlatmazdık. Neyse çok sorun değil.
Canım gerçekten önemli değil. Ben sadece açıklama ihtiyacı duydum kendimi. Ama diskalifiye olan üyenin durumuyla bu çok farklı bir konu. Böyle yazdıkça konu değişiyor. Israr ediyor veya fikrini değiştirmeye çalışıyor değilim. Gerçekten anlıyorum seniKusura bakma canım şöyle düşün nasıl ladynline ben buradayken diskalifiye üye onaylamam demişti onun gibi bence de üye sayısı 15 yeterli zaten 12 olan sayıya 3 istisna gösterilmiş durumda ( ki ben seni tanıdığım ve özellikle ismin etiketlendigi için yeterli bir açıklama uaptigimi düşünüyorum
Geçti o geçti oylama bittiSevgili kaptanlarım
13. Takım olarak bir süredir listemizde 15 üyeyle yarışıyoruz. Karar defterimize göre;
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Ekstrem durum:
- Takım sayısı 10 u geçemez.
- Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunulur ve oybirliği sağlanması durumunda takım üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir.
16. üyemizi listemize alabilmemiz için oylama yapmamız gerekiyor.
Anka yani eskilerin de Anka olarak tanıdığı Anka kaptanımızın bizimle birlikte 13. takımda yarışmasını istiyoruz. Bu nedenle karar defterimize göre oylama başlatıyorum. Cuma gününe kadar oylamayı sonuçlandırabilirsek çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır
Hepfitim @tuzsuz_ruh morordek drdotty moni Mefkurem oynakbasi34
Tatlım tabi ki aynı değil , hatta durum daha da farklı o kişinin bu durumda dönüşü olmuyor ama senin başka takımda yada ne biliyim liste müsait olunca tekrar yarışma imkanın var ( bu arada sen neden takım acmadin :) ) , bu kurallar daha önce oylanip karara varılmış ha su olur oy birliği gerektiren kararlar Baharın ve takım kaptanlarının da kararı ile oy çokluğuna dönüştürülür bu sorunlar ortadan kalkarCanım gerçekten önemli değil. Ben sadece açıklama ihtiyacı duydum kendimi. Ama diskalifiye olan üyenin durumuyla bu çok farklı bir konu. Böyle yazdıkça konu değişiyor. Israr ediyor veya fikrini değiştirmeye çalışıyor değilim. Gerçekten anlıyorum seni
Ortada sorun yok canım. Karar defterinde 15 kişiden fazla kişiyle yarışmak için oylamaya sunulur yazıyor. Biz de sunduk. Kabul edilmedi. :))Tatlım tabi ki aynı değil , hatta durum daha da farklı o kişinin bu durumda dönüşü olmuyor ama senin başka takımda yada ne biliyim liste müsait olunca tekrar yarışma imkanın var ( bu arada sen neden takım acmadin :) ) , bu kurallar daha önce oylanip karara varılmış ha su olur oy birliği gerektiren kararlar Baharın ve takım kaptanlarının da kararı ile oy çokluğuna dönüştürülür bu sorunlar ortadan kalkar
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
Ellerine ve emeğine sağlık canımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?