Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
North River teşekkür ederim açıklaman için. Oy birliği esas olduğu için oylama bitmiştir.

Ben yakın zamanda kilo aldım ve kullandığım ilaçlar yüzünden ödemim vardı. Geçtiğimiz haftalarda yer varken listeye girebilirdim aslında ama bu ilaçların vücudumdan atılıp adil şekilde yarışmak istedim. Neyse teşekkür ederim tekrar

Son düzenleme:
kaptanim dediğim gibi ankayi severim ve kesinlikle kişisel algılanmasını istemem inanıyorum ki en kısa sürede listelerde olur , yani şöyle ki kestirip atmamak için zaten anka kaptanima ayrıca aciklamami yaptim
Geçmiş olsun canım , bende sağlık problemi nedeni ile izne ayrıldım ve malesef artidayim listemiz doldu dolacak ( bana yer kalmayacak yakında o) ama benim içinde öncelik artilarimdan kurtulup listeye girmek

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 35. tur perforöams yarışmamız başlamıştır. 1. hafta sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize

Ellerine sağlık canım

Eline sağlık ❤ ❤

Eline sağlık kaptanim

Ellerine saglik cnm

Yani yakın zamanda mezuniyet veya izin çıkacak olsa biz zaten oylama başlatmazdık. Neyse çok sorun değil.

Sevgili kaptanlarım

13. Takım olarak bir süredir listemizde 15 üyeyle yarışıyoruz. Karar defterimize göre;

TAKIM VE ÜYE SAYISI

• Takım sayısı 10 u geçemez.
  • Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:
Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunulur ve oybirliği sağlanması durumunda takım üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir.

16. üyemizi listemize alabilmemiz için oylama yapmamız gerekiyor.

Anka yani eskilerin de Anka olarak tanıdığı Anka kaptanımızın bizimle birlikte 13. takımda yarışmasını istiyoruz. Bu nedenle karar defterimize göre oylama
başlatıyorum. Cuma gününe kadar oylamayı sonuçlandırabilirsek çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

3. Takım Evet / Hayır
4. Takım Evet
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır

Hepfitim @tuzsuz_ruh morordek drdotty moni Mefkurem oynakbasi34

Ellerine sağlık canım

Yani yakın zamanda mezuniyet veya izin çıkacak olsa biz zaten oylama başlatmazdık. Neyse çok sorun değil.
Kusura bakma canım şöyle düşün nasıl ladynline ben buradayken diskalifiye üye onaylamam demişti onun gibi bence de üye sayısı 15 yeterli zaten 12 olan sayıya 3 istisna gösterilmiş durumda ( ki ben seni tanıdığım ve özellikle ismin etiketlendigi için yeterli bir açıklama uaptigimi düşünüyorum

Canım gerçekten önemli değil. Ben sadece açıklama ihtiyacı duydum kendimi. Ama diskalifiye olan üyenin durumuyla bu çok farklı bir konu. Böyle yazdıkça konu değişiyor. Israr ediyor veya fikrini değiştirmeye çalışıyor değilim. Gerçekten anlıyorum seni

Geçti o geçti oylama bitti

Tatlım tabi ki aynı değil , hatta durum daha da farklı o kişinin bu durumda dönüşü olmuyor ama senin başka takımda yada ne biliyim liste müsait olunca tekrar yarışma imkanın var ( bu arada sen neden takım acmadin :) ) , bu kurallar daha önce oylanip karara varılmış ha su olur oy birliği gerektiren kararlar Baharın ve takım kaptanlarının da kararı ile oy çokluğuna dönüştürülür bu sorunlar ortadan kalkar

Ortada sorun yok canım. Karar defterinde 15 kişiden fazla kişiyle yarışmak için oylamaya sunulur yazıyor. Biz de sunduk. Kabul edilmedi. :))

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…