Tamam o zaman :)))Hayır listeni hazırlarken siyah kullan canım. Desiğim gibi sonuçlara ekleyen proysa yine sorun oluyor
Canım mezun üyeyi alırken başlangıç kilosu olarak mezun olduğu kiloyu yazıp ayrı kaldığı etaba böleceksinTamam o zaman :)))
AynenCanım mezun üyeyi alırken başlangıç kilosu olarak mezun olduğu kiloyu yazıp ayrı kaldığı etaba böleceksin
Daha önce öyle olmamıs canım eski sonuclara baktım amaCanım mezun üyeyi alırken başlangıç kilosu olarak mezun olduğu kiloyu yazıp ayrı kaldığı etaba böleceksin
Onlar mezun olup 6 ay geçtikten sonra dönenler canım. Senin üyen ekstrem duruma giriyorDaha önce öyle olmamıs canım eski sonuclara baktım ama
2-3 hafta oldu mezun olalı hemen düzenliyorumAynenZipzip- kaçıncı etapta kaclamezun olduğunu da belirt canım mezun kilosunun altında ve 6 aydan azsa süre boleceksin etap sayısına , 6 aydan fazla ise direk yeni üye gibi alabilirsin
Eline sağlık canım ❤ ❤Sonuçlar hazır arkadaşlar. Dereceye giren takımları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah hatam yoktur
Eline sağlık canımcım.Sonuçlar hazır arkadaşlar. Dereceye giren takımları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah hatam yoktur
Baya olunca unutmusum canim yaziverdim oraya eline saglik tatlim
Sonuçlar hazır arkadaşlar. Dereceye giren takımları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah hatam yoktur
Sonuçlar hazır arkadaşlar. Dereceye giren takımları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah hatam yoktur
Ellerine sağlık ankacım ve de yarışmamıza tekrardan hosgeldin sefalar getirdinSonuçlar hazır arkadaşlar. Dereceye giren takımları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah hatam yoktur
Ellerine ve emeğine sağlık kaptanimSonuçlar hazır arkadaşlar. Dereceye giren takımları ve kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah hatam yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?