Yok canım ya hepimiz yapıyoruz böyle hatalar. Ben düzenleyeyim canım istersenListede mi düzeltme yapacagım o zaman bu kaptanlıgı beceremicem galiba
Sürekli hata yapınca o yüzden dedim kaptanımOhoooo ne demek bu ya hu!
Üyenin satırındaki bildirimi düzeltip ortalamanı yeniden hesaplaycaksın. SOnuç listelerinde de yeniden yayımlayacaksın. Ufak bir fark olduğu için sıralamaları etkileyeceğini düşünmüyorum.
Işin yoksa cook sevinirim canım tesekkür ederim ❤Yok canım ya hepimiz yapıyoruz böyle hatalar. Ben düzenleyeyim canım istersen
Karar defterine lütfen tekrar bak ve özümsemeye çalış.Anladım kaptanım yazarım sıkıntı değil,
Simdi kilosu gecen cuma 60,5 onu mu değiştircem notta yazdıgım baslangıc kilosunu mu değiştireceğim
Anladım kaptanım tesekkür ederim tekrardan❤❤Karar defterine lütfen tekrar bak ve özümsemeye çalış.
Güncel kilosu 59.5 yani mezuniyet kilosunun altında ve eşittir listeye girebilir. Bu cepte.
Etap başlangıç kilosu ise takıma geldiği günkü kilosu değil, mezun olduğu kilosu.
Güzelce sakince okusan karar defterinde çok açık yazıyor be kuşum.
teşekkür ederim öneri için..Sanırım notta kafa karışıyorseaBahAR
Böyle ekstrm durumlarda not olarak
Mezun üye ekstrem durum. Yeni hedef : X
Şeklinde açıklama yazarsak daha mı iyi olur acaba. Tekrar başlangıç tarihi yazınca karışıyor.
Zaten defterde başlangıç kilosu yazmıyormuş. Mezuniyet kilosunun altında şeklinde not yazılacaktır yazıyormuş.teşekkür ederim öneri için..
hemen bakıyorum deftere.
yazmıyor da bildirim 1)b şeklinde yapılacak dediğim için kafa karıştırıyordu belki de.Zaten defterde başlangıç kilosu yazmıyormuş. Mezuniyet kilosunun altında şeklinde not yazılacaktır yazıyormuş.
Olsun kaptanım destan olsunda hata yapmayım :))))yazmıyor da bildirim 1)b şeklinde yapılacak dediğim için kafa karıştırıyordu belki de.
daha açık yazmaya gayret ettim şimdi.
aça aça destan oldu mübarek.
Keyifli hafta sonları kaptanım ♥keyifli hafta sonları dilerim herkese.. sağlıcakla kalın.
Yaa zaten mezun olan çok kişi erken mezun oldum diye pişman oluyordu o yüzden öneri sunmuştum ben. Bu kadar karışacağını düşünemedimya arkadaş madem dönecektin niye mezun oldun
kafalarımız gitti ya hu
şaka tabii.
Eline emeğine sağlık canımcım.616. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2255182
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2255183
Yarışmamız 616. Etap birincisi 10.Takımdan
@IKokunhuzur
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 616. Etap sonuncusu 3. Takımdan @Birbardakcay
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
616. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
YÜKSELEN YILDIZLAR
- 3. TAKIM
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
Eki Görüntüle 2255185
616. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
ETAP NOTLARI:
- 4. TAKIM (9 ► 5)
- 5. TAKIM (6 ► 3)
- 10. TAKIM (3 ► 2)
- 13. TAKIM (7 ► 4)
6. TAKIM
Kmsl Hnd ile ilgili olarak;
Üyemiz 614. etapta 60,4 kilo ile mezun olmuştur.
Dönüş kilosu olarak 60,5 kilo belirtiyorsunuz.
Bu durumda mezuniyet kilosunun altında olamadığından listeye bu şekilde giriş yapamaz.
Lütfen gerekli düzeltmeyi yapınız.
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
Hepsi senin yüzünden mi oldu bunlarınYaa zaten mezun olan çok kişi erken mezun oldum diye pişman oluyordu o yüzden öneri sunmuştum ben. Bu kadar karışacağını düşünemedim
YAA yoksa 6 ay bekliciidiHepsi senin yüzünden mi oldu bunların
Bekleseydi niye kural değiştiyorsun kiYAA yoksa 6 ay bekliciidi
Bak hele iyilik de yaramıyor.Bekleseydi niye kural değiştiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?