@tuzsuz_ruhSevgili kaptan arkadaşlarım
Biliyorsunuz ki Karar defterimizde;
ETAP ve SONUÇ LİSTELERİNİN BİLDİRİM ZAMANI
- Her takım etap listesini, Cuma günü en geç 20:00 ye kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.
- Takım etap listelerinin sıralanması ve derecelerin belirlenmesi işi takımlarca sırayla ve Cumartesi günü en geç 18:00 e kadar yapılacaktır.
Bu nedenle Ramazan Ayında, uzun zamandır oruç tutanlar perşembe gününden tartılıp bildirim yapıyordu, tutmayanlar ise yine cuma sabahı bildirimini yapıyordu. Ama bu yıl birçok ilin iftar saatiyle son bildirim saatimiz çok yakın. Eğer son liste bildirim saatini saat 20:00' den 22:00' ye çekersek perşembeden değil de cuma gününden bildirim yapmış oluruz. Böyle yaptığımız takdirde de bir günlük kilo farkını listelerimize yansıtmış oluruz. Bu nedenle bir oylama başlatmak istedim. Eğer oy çokluğunu sağlayabilirsek eminim hepimize faydalı olacaktır.
Ramazan ayı boyunca takımların son bildirim saatinin 22:00' ye çekilmesi hususunda;
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Hayır/ Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır
Eline emeğine sağlık püsküütüm.3. Takımın 603-619 etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
@Hepfitim
@Titizz1
Eline sağlık canım.Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın babası vefat ettiği için 35. Tur 7. Hafta performans uygulamasını ben hazırladım, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Umarım hata yapmamışımdır.
4. Takım nota ve sarı kartlarını sildirdiği için sanırım bu turda da ceza alan takım olmayacak.Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
hiç evet diyen çıkmadı
Sağlık olsun ben o mesajı takıma yazdm sandumdıAslında hiç bir sakıncası yoktu. Sadece son bildirim saati değişecekti. Yine isteyen istediği saatte bildirim yapabilecekti. Neden hayır denildi hiç anlamadım.
Mesajı tesadüfen gördümEMeklerine sağlık kaptanımarkadaşımızın mezuniyetini kutluyorum umarım kilo yüzü görmez ömrü boyunca ❤
3. Takımın 603-619 etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
@Hepfitim
@Titizz1
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın babası vefat ettiği için 35. Tur 7. Hafta performans uygulamasını ben hazırladım, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Umarım hata yapmamışımdır.
4. Takım nota ve sarı kartlarını sildirdiği için sanırım bu turda da ceza alan takım olmayacak.Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
4. Takımın 603. ve 620. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Bilginize.
@tuzsuz_ruh
K klbk33
@Smile Forever
@AKovser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?