Elinize sağlık ❤3. Takımın 603-619 etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
@Hepfitim
T Titizz1
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın babası vefat ettiği için 35. Tur 7. Hafta performans uygulamasını ben hazırladım, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Umarım hata yapmamışımdır.
4. Takım nota ve sarı kartlarını sildirdiği için sanırım bu turda da ceza alan takım olmayacak.Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Ellerinize sağlık kaptanım emeğinize sağlık4. Takımın 603. ve 620. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Smile Forever
Dahlia_
Elinize sağlık kaptanım❤❤❤4. Takımın 603. ve 620. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Bilginize.
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Smile Forever
Dahlia_
Ellerine sağlık canım4. Takımın 603. ve 620. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Bilginize.
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Smile Forever
Dahlia_
Günaydın canım ❤herkese günaydın ;
cuma bildirimleri için oruç tutanlar perşembe günü iftar öncesinden tartılacak değil mi ?
sağol canım bende emin olayım dedimGünaydın canım ❤
Bende bu soruyu sormustum ona göre yapacagım
Niyetli olanlar perşembe iftar öncesi
Niyetli olmayanlar cuma sabah yine aynı sekilde tartılacaklarmıs
Iyi yapmıssın canım bende ilk defa burdayım ramazanda erkenden sordum yanlıs yapmayım diye :))sağol canım bende emin olayım dedim
Benim kaçıncı ramazanım bilmiyorum valla o kadar eskidimIyi yapmıssın canım bende ilk defa burdayım ramazanda erkenden sordum yanlıs yapmayım diye :))
anlayamadım tam olarak cuma günü 22:00 de liste paylaşımı son saat olacak tartı günü de cuma iftar öncesi olacak değil mi ? m bu sefer listeyi paylaşacak kişilere zor olmayacak mı ? bildirimigeciktirenlerde olcaktırSevgili kaptan arkadaşlarım
Biliyorsunuz ki Karar defterimizde;
ETAP ve SONUÇ LİSTELERİNİN BİLDİRİM ZAMANI
- Her takım etap listesini, Cuma günü en geç 20:00 ye kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.
- Takım etap listelerinin sıralanması ve derecelerin belirlenmesi işi takımlarca sırayla ve Cumartesi günü en geç 18:00 e kadar yapılacaktır.
Bu nedenle Ramazan Ayında, uzun zamandır oruç tutanlar perşembe gününden tartılıp bildirim yapıyordu, tutmayanlar ise yine cuma sabahı bildirimini yapıyordu. Ama bu yıl birçok ilin iftar saatiyle son bildirim saatimiz çok yakın. Eğer son liste bildirim saatini saat 20:00' den 22:00' ye çekersek perşembeden değil de cuma gününden bildirim yapmış oluruz. Böyle yaptığımız takdirde de bir günlük kilo farkını listelerimize yansıtmış oluruz. Bu nedenle bir oylama başlatmak istedim. Eğer oy çokluğunu sağlayabilirsek eminim hepimize faydalı olacaktır.
Ramazan ayı boyunca takımların son bildirim saatinin 22:00' ye çekilmesi hususunda;
4. Takım Evet / Hayır
5. Takım Evet / Hayır
6. Takım Evet / Hayır
8. Takım Evet / Hayır
9. Takım Hayır/ Hayır
10. Takım Evet / Hayır
13. Takım Evet
14. Takım Evet / Hayır
Bende bunu düşünüyordum simdi iftar vakti bizim burda 19.55 civarında iftardan sonra cok vakit bulamıyorum buraya kendi özel işlerimde oluyor bildirimler gecikirse benim yetiştirme imkanım kalmıyoranlayamadım tam olarak cuma günü 22:00 de liste paylaşımı son saat olacak tartı günü de cuma iftar öncesi olacak değil mi ? m bu sefer listeyi paylaşacak kişilere zor olmayacak mı ? bildirimigeciktirenlerde olcaktır
anlayamadım tam olarak cuma günü 22:00 de liste paylaşımı son saat olacak tartı günü de cuma iftar öncesi olacak değil mi ? m bu sefer listeyi paylaşacak kişilere zor olmayacak mı ? bildirimigeciktirenlerde olcaktır
aynen birde dinlenmek isteyeceksin bildirim gecikince o da olmayacak stres olcakBende bunu düşünüyordum simdi iftar vakti bizim burda 19.55 civarında iftardan sonra cok vakit bulamıyorum buraya kendi özel işlerimde oluyor bildirimler gecikirse benim yetiştirme imkanım kalmıyor
anladım canım ama bu da takımdakilere haksızlık olmaz mı ? bir takım perşembe bir takım cuma tartılmış olacak . neyse oylama niye olmuş dimi :) takım kaptanı banlı oyumuzu en son kullanalım yetişirse kendi kullanırCanım herkes bu şekilde uygulamak zorunda değil isteyen takımlar yine bildirimini bir gün önceden yapabilir. Ben sadece geç bildirim yapmak isteyenler için bir öneri sundum.
Aslında yine aynı durum var. İmkanı olan cuma mümkün olduğunca iftara yakın bildirim yapacak. İmkanı olmayan kaptanlar perşembe bildirimlerini alacak. Ama bu şekilde en azından iftar telaşı bitip bildirim yapılabilir diye düşünüyoruzanladım canım ama bu da takımdakilere haksızlık olmaz mı ? bir takım perşembe bir takım cuma tartılmış olacak . neyse oylama niye olmuş dimi :) takım kaptanı banlı oyumuzu en son kullanalım yetişirse kendi kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?