Resim derken tabloları mı diyorsun bende görünüyor canım
Bu şekilde bendeResim derken tabloları mı diyorsun bende görünüyor canım
Anladım canım sende yok o zamanBu şekilde bende
Evet benim telefonda sorun var demek ki. Kaç almışlar meraklardayımAnladım canım sende yok o zaman
Ekran fotografı atayım mı :))Evet benim telefonda sorun var demek ki. Kaç almışlar meraklardayım
Atarsan sevinirim canım zahmet olmazsa. Özelden at istersen burayı çok meşgul etmeyelim.Ekran fotografı atayım mı :))
Eki Görüntüle 2265515
13. Takımdan @Gonul83 21 haftada 10,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
EMeklerine sağlık kaptanımEki Görüntüle 2265515
13. Takımdan @Gonul83 21 haftada 10,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Dilerim dediğin gibi telefondadır.
Benden büyük ihtimalle. Oğlanın tabletten gördüm sorun yokDilerim dediğin gibi telefondadır.
Dur bakalım başkasından da aynı şikayet gelecek mi..
Dosya ekle yönergesi ile yapıyorum ya artık ondan şaşkınlığım.
Başka da yol yok yani.
Ha-a var hiçbir şey eklememek
Ellerine sağlık canımSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın babası vefat ettiği için 35. Tur 7. Hafta performans uygulamasını ben hazırladım, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Umarım hata yapmamışımdır.
4. Takım nota ve sarı kartlarını sildirdiği için sanırım bu turda da ceza alan takım olmayacak.Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
toplight kaptanımın babası vefat ettiği için 35. Tur 7. Hafta performans uygulamasını ben hazırladım, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Umarım hata yapmamışımdır.
4. Takım nota ve sarı kartlarını sildirdiği için sanırım bu turda da ceza alan takım olmayacak.Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnmSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?