Eline sağlık kaptanım ♥Eki Görüntüle 2268317
6. TakımdanOeksuez 9 haftada 4,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Ellerinize sağlık, kaptanımEki Görüntüle 2268317
6. TakımdanOeksuez 9 haftada 4,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.
Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım❤❤Sevgili arkadaşlar, defterdeki sonuç listesi hazırlama programını sadece Mayıs ayı sonuna kadar düzenledi.
Bayramdı, birleştirmeydi yine karışır işler diye.
Bilginize.
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
Performans Uygulaması
Eline emeğine sağlık canımcım.Eki Görüntüle 2268331
10. Takımdankumsal ve Deniz 19 haftada 21,1 kilo vererek mezun olmuştur.
Ellerinize sağlık kaptanımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
Performans Uygulaması
Teşekkür ederiz, ellerinize sağlık kaptanımSevgili arkadaşlar, defterdeki sonuç listesi hazırlama programını sadece Mayıs ayı sonuna kadar düzenledim.
Bayramdı, birleştirmeydi yine karışır işler diye.
Bilginize.
Ellerinize sağlık, kaptanımEki Görüntüle 2268331
10. Takımdankumsal ve Deniz 19 haftada 21,1 kilo vererek mezun olmuştur.
Ellerine sağlık kaptanimSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
Performans Uygulaması
Hazır burada bikaç kaptanımı görmüşken referans beklentimi hatırlatmak isterim
Teşekkür ederim, kaptanımmesajlarını ve zipzipin referans olduğu mesaj da dahil alıntılayarak hatırlat tatlım.. ben karneleri, toplight performansı ekleyince ve ellerine sağlık mesajları da eklenince arkada kaldı.
Merhaba Sevgili Kaptanlarım;
Bazı nedenlerle kaptanlığı bırakmak durumundayım. Burada olduğum, sizleri tanıdığım İçin çok şanslıyım. Hepinizi ayrı ayrı kocaman kucaklıyorum.
Takımdan ayrılırken kaptanlık görevini @tgb1907 ‘e devretmek istiyorum. Kendisi takımla her zaman ilgili, aktif ve sevgi dolu bir arkadaşımızdır. Bi süredir de kaptan yardımcılığı yapmaktaydı. Ben takımı @tgb1907 ye gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Sizlerinde referans olacağınıza inanıyor, destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Referans metni sonraki mesajda
Sevgilerimle
Referans metni:
"14. takım Kaptan adayıtugbaFB kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Sevgili kaptanlarım,Referans metni:
"14. takım Kaptan adayıtugbaFB kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Insallah :))) ikinci hamilelikten sonra yine grsrz
Canım kaptan olsam olurdum valla lakin Zuhal abla şu aralar yoğun görmemiştir bile
Canım kaptan olsam olurdum valla lakin Zuhal abla şu aralar yoğun görmemiştir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?