Eki Görüntüle 2268317
6. TakımdanOeksuez 9 haftada 4,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.
Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2268331
10. Takımdankumsal ve Deniz 19 haftada 21,1 kilo vererek mezun olmuştur.
Ellerine ve emeğine sağlık Baharim ♡♡♡♡
Oeksuez tebrikler bir daha hiç arti yüzü görme inşallah Darısı bizim başımıza. ....Amin
Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡
Ellerinesağlık tekrar
kumsal arkadaşımızıda tebrik ediyorum hep Fit kal inşallah
Canım inan yardimci olabilmeyi çok isterdim ama bu ara benim takıma bile hayrim yok desem yeridirhani sonra yakalandı yapisirlar diye korkuyorum ama seni de kırmak gelmiyor içimden neyse olayım bari ♡♡♡♡
Referans metni:
"14. takım Kaptan adayıtugbaFB kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Teşekkür ederim kaptanlarım.Referans metni:
"14. takım Kaptan adayıtugbaFB kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Datlım bırakıyormusun yaaa şimdi gördüm referans metnini hayırlısı olsun inşallah yeni kaptanımıza hayırlı olsun şimdiden
Ellerine sağlık kaptanım bayram büyük vurgun takımlar için gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum tam toparladık derken iki bayram yaz tatili arka arkayaSevgili arkadaşlar, defterdeki sonuç listesi hazırlama programını sadece Mayıs ayı sonuna kadar düzenledim.
Bayramdı, birleştirmeydi yine karışır işler diye.
Bilginize.
Ellerine sağlık canımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 35. tur performans yarışması sonuçlanmıştır.
34. Tur boyunca sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9,10 ve 14. takımlar 34. tur bıyunca hiç nota almadan başarılı olmuşlardır. Başarılarının devamını dileriz.
Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanım ellerine sağlıkEki Görüntüle 2268331
10. Takımdankumsal ve Deniz 19 haftada 21,1 kilo vererek mezun olmuştur.
Tebrik ediyorumEki Görüntüle 2268317
6. TakımdanOeksuez 9 haftada 4,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Dorty kaptanım gerçekten çok özür dilerim, yardımcı olmak isterdim fakat yoğunum ve takımıma bile yetemiyorum şu aralar.
çok teşekkürler kaptanımReferans metni:
çok teşekkürler canımtugbaFB hayırlı olsun kaptanlıgın ❤
çok teşekkürler kaptanımDatlım bırakıyormusun yaaa şimdi gördüm referans metnini hayırlısı olsun inşallah yeni kaptanımıza hayırlı olsun şimdiden
Dorty kaptanım gerçekten çok özür dilerim, yardımcı olmak isterdim fakat yoğunum ve takımıma bile yetemiyorum şu aralar.
Hayırlı olsun canım.Herkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
Özel sektörde proje tasarım işi yapıyorum, 2.5 yaşında bir kızım var , benim diyet işini girmem bundan 1.5 sene önce başladı o zaman 14. takıma girdim ve bi daha da çıkamadım zatenzayıfladım mezun oldum fakat grubu hiçbir zaman bırakamadım , bu zamana kadar bu grupta arkadaşlarımdan çok şey öğrendim ve öğretebilmek için kaptanlığa talip oldum, Bu konuda bana inanan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen kaptanımız drdotty ve SchonerDuft e teşekkürü bir borç bilirim
referans olan kaptanlarımıza da tekrardan çook teşekkür ederimoynakbasi34 Zipzip-
Kaptanlığın hayırlı olsun canım, ne yaparsan güzel yaparsın sen burada da başarılı olacağına eminim. Emek varsa, sevgi varsa güzel olan herşey gelir.Herkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
Özel sektörde proje tasarım işi yapıyorum, 2.5 yaşında bir kızım var , benim diyet işini girmem bundan 1.5 sene önce başladı o zaman 14. takıma girdim ve bi daha da çıkamadım zatenzayıfladım mezun oldum fakat grubu hiçbir zaman bırakamadım , bu zamana kadar bu grupta arkadaşlarımdan çok şey öğrendim ve öğretebilmek için kaptanlığa talip oldum, Bu konuda bana inanan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen kaptanımız drdotty ve SchonerDuft e teşekkürü bir borç bilirim
referans olan kaptanlarımıza da tekrardan çook teşekkür ederimoynakbasi34 Zipzip-
Hayırlı olsun canım.
Kaptanlığın hayırlı olsun canım, ne yaparsan güzel yaparsın sen burada da başarılı olacağına eminim. Emek varsa, sevgi varsa güzel olan herşey gelir.
Herkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?