Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2268317

6. Takımdan Oeksuez 9 haftada 4,3 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Ellerine ve emeğine sağlık Baharim ♡♡♡♡
Oeksuez tebrikler bir daha hiç arti yüzü görme inşallah Darısı bizim başımıza. ....Amin

Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡

Eki Görüntüle 2268331

10. Takımdan kumsal ve Deniz 19 haftada 21,1 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Ellerinesağlık tekrar
kumsal arkadaşımızıda tebrik ediyorum hep Fit kal inşallah

Canım inan yardimci olabilmeyi çok isterdim ama bu ara benim takıma bile hayrim yok desem yeridir hani sonra yakalandı yapisirlar diye korkuyorum ama seni de kırmak gelmiyor içimden neyse olayım bari ♡♡♡♡

Teşekkür ederim canım, ayrılık sürecini hızlı tutmam gerekiyordu, önce kaptan bulma seçme süreci sonra burası... Bi an hiç olmayacak sandım. Tuğba iyi bir kaptan olacak buna eminim, sorun olmayacak.
Sevgiler

Referans metni:
"14. takım Kaptan adayı tugbaFB kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Referans metni:
"14. takım Kaptan adayı tugbaFB kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Teşekkür ederim kaptanlarım.
Sevgili seaBahAR ;
tugbaFB nin kaptanlığı İçin iki referansımız yukarıdaki gibidir. Gereğini rica ederim. Dilekçe gibi oldu.
14.Takım Yeni Kaptan Yardımcımız htc71 olarak değiştirilmiştir.
Teşekkür ederim

Datlım bırakıyormusun yaaa şimdi gördüm referans metnini hayırlısı olsun inşallah yeni kaptanımıza hayırlı olsun şimdiden

Sevgili arkadaşlar, defterdeki sonuç listesi hazırlama programını sadece Mayıs ayı sonuna kadar düzenledim.
Bayramdı, birleştirmeydi yine karışır işler diye.
Bilginize.
Ellerine sağlık kaptanım bayram büyük vurgun takımlar için gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum tam toparladık derken iki bayram yaz tatili arka arkaya

Ellerine sağlık canım

Referans metni:
çok teşekkürler kaptanım
beni tanımadığınız için tereddüt etmekte haklısınız az da olsa kendimi tanıtıyım sizlere

Herkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
Özel sektörde proje tasarım işi yapıyorum, 2.5 yaşında bir kızım var , benim diyet işini girmem bundan 1.5 sene önce başladı o zaman 14. takıma girdim ve bi daha da çıkamadım zaten zayıfladım mezun oldum fakat grubu hiçbir zaman bırakamadım , bu zamana kadar bu grupta arkadaşlarımdan çok şey öğrendim ve öğretebilmek için kaptanlığa talip oldum, Bu konuda bana inanan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen kaptanımız drdotty ve SchonerDuft e teşekkürü bir borç bilirim
referans olan kaptanlarımıza da tekrardan çook teşekkür ederim oynakbasi34 Zipzip-

Hayırlı olsun canım.

Kaptanlığın hayırlı olsun canım, ne yaparsan güzel yaparsın sen burada da başarılı olacağına eminim. Emek varsa, sevgi varsa güzel olan herşey gelir.

Hayırlı olsun canım kaptanlığın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…