Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayirli olsun başarılar cnm

Herkes için hayırlı olsun.
Bugüne kadarki katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Ellerine sağlık kaptanım bayram büyük vurgun takımlar için gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum tam toparladık derken iki bayram yaz tatili arka arkaya
2020 bayram öncesine kadar toparlarsınız yine

5. Takımın 604. ve 621. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

morordek
parkbyull
ayvacicegi

Hayırlı olsun
Ellerine sağlık sevgili Bahar

77 kikoyla diyete basladim 4 hafta once, suan 72 kiloyum.. spor yapiyorum diyetyapiyorum ama biraz hizlandirmak istiyorum hirslanmakta istiyorum eger katilabilirsem daha da hirslanip kilo verebilcegmi dusunuyorum. Ilk hedefim 65. 65i bi gorseydim

77 kikoyla diyete basladim 4 hafta once, suan 72 kiloyum.. spor yapiyorum diyetyapiyorum ama biraz hizlandirmak istiyorum hirslanmakta istiyorum eger katilabilirsem daha da hirslanip kilo verebilcegmi dusunuyorum. Ilk hedefim 65. 65i bi gorseydim
Buraya yazarsan canım ihtiyacı olan takım seni cagıracaktır

Tamam oraya yazicam simdi tesekkurler

Hayirli olsun canım
İnşallah kaptanlığı da hakkıyla yapacakin sonuçta sana guveniyoruz ♡

6. Takımın 604. ve 621. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Zipzip-
Kirmizi pabuc
Yonahime

Eline sağlık kaptanım ♥

Ellerine sağlık püsküüt
Zipzip- resimler düzeldi canım görünüyor

Eline sağlık kaptanım

Sevgili arkadaşlar daha bir hafta var ama şimdiden yazayım.

Haftaya 23 Mayıs Perşembe sabahı itibari ile yurtdışına çıkıyorum. Dönüşüm Pazar gecesi 2 suları..
Dolayısı ile 623. etap raporu otomatikman hafta içine sarkacak.
Tabii bir de 622. etabın karnesiydi, analiziydi yetişir mi yetişmez mi şimdilik bilemiyorum.
Yetişemeyen de olursa toparlarım bir şekilde.
2007 den bu yana yaptığım gibi.

Bilginiz olsun şimdiden.

Tamam kaptanım simdiden iyi tatiller

İyi tatiller

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…