Hayirli olsun başarılar cnmHerkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
Özel sektörde proje tasarım işi yapıyorum, 2.5 yaşında bir kızım var , benim diyet işini girmem bundan 1.5 sene önce başladı o zaman 14. takıma girdim ve bi daha da çıkamadım zatenzayıfladım mezun oldum fakat grubu hiçbir zaman bırakamadım , bu zamana kadar bu grupta arkadaşlarımdan çok şey öğrendim ve öğretebilmek için kaptanlığa talip oldum, Bu konuda bana inanan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen kaptanımız @drdotty ve @SchonerDuft e teşekkürü bir borç bilirim
referans olan kaptanlarımıza da tekrardan çook teşekkür ederimoynakbasi34 Zipzip-
Herkes için hayırlı olsun.
2020 bayram öncesine kadar toparlarsınız yineEllerine sağlık kaptanım bayram büyük vurgun takımlar için gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum tam toparladık derken iki bayram yaz tatili arka arkaya
Hayırlı olsunHerkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
Özel sektörde proje tasarım işi yapıyorum, 2.5 yaşında bir kızım var , benim diyet işini girmem bundan 1.5 sene önce başladı o zaman 14. takıma girdim ve bi daha da çıkamadım zatenzayıfladım mezun oldum fakat grubu hiçbir zaman bırakamadım , bu zamana kadar bu grupta arkadaşlarımdan çok şey öğrendim ve öğretebilmek için kaptanlığa talip oldum, Bu konuda bana inanan ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen kaptanımız @drdotty ve @SchonerDuft e teşekkürü bir borç bilirim
referans olan kaptanlarımıza da tekrardan çook teşekkür ederimoynakbasi34 Zipzip-
Ellerine sağlık sevgili Bahar5. Takımın 604. ve 621. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
morordek
parkbyull
ayvacicegi
Hayırlı olsun canım kaptanlığın
Hayirli olsun başarılar cnm
hepinize çok teşekkürler kaptanlarımHayırlı olsun ❤
77 kikoyla diyete basladim 4 hafta once, suan 72 kiloyum.. spor yapiyorum diyetyapiyorum ama biraz hizlandirmak istiyorum hirslanmakta istiyorum eger katilabilirsem daha da hirslanip kilo verebilcegmi dusunuyorum. Ilk hedefim 65. 65i bi gorseydim
Tamam oraya yazicam simdi tesekkurlerBuraya yazarsan canım ihtiyacı olan takım seni cagıracaktırCuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Arkadaşlar, Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz. Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe...www.kadinlarkulubu.com
Herkese Merhaba
ben 14. Takımdan Tuğba,
Güveninizi boşa cıkarmayacağım canım ❤Hayirli olsun canım
İnşallah kaptanlığı da hakkıyla yapacakin sonuçta sana guveniyoruz ♡
Eline sağlık kaptanım ♥6. Takımın 604. ve 621. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Zipzip-
Kirmizi pabuc
Yonahime
Ellerine sağlık püsküüt6. Takımın 604. ve 621. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Bilginize.
Zipzip-
Kirmizi pabuc
Yonahime
Eline sağlık kaptanım6. Takımın 604. ve 621. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Bilginize.
Zipzip-
Kirmizi pabuc
Yonahime
Tamam kaptanım simdiden iyi tatillerSevgili arkadaşlar daha bir hafta var ama şimdiden yazayım.
Haftaya 23 Mayıs Perşembe sabahı itibari ile yurtdışına çıkıyorum. Dönüşüm Pazar gecesi 2 suları..
Dolayısı ile 623. etap raporu otomatikman hafta içine sarkacak.
Tabii bir de 622. etabın karnesiydi, analiziydi yetişir mi yetişmez mi şimdilik bilemiyorum.
Yetişemeyen de olursa toparlarım bir şekilde.
2007 den bu yana yaptığım gibi.
Bilginiz olsun şimdiden.
İyi tatillerSevgili arkadaşlar daha bir hafta var ama şimdiden yazayım.
Haftaya 23 Mayıs Perşembe sabahı itibari ile yurtdışına çıkıyorum. Dönüşüm Pazar gecesi 2 suları..
Dolayısı ile 623. etap raporu otomatikman hafta içine sarkacak.
Tabii bir de 622. etabın karnesiydi, analiziydi yetişir mi yetişmez mi şimdilik bilemiyorum.
Yetişemeyen de olursa toparlarım bir şekilde.
2007 den bu yana yaptığım gibi.
Bilginiz olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?