Salı, Çarşamba, perşembe bayram. Ama tatile gidenler cuma da yok.Haftaya Cuma bayram mı oluyor arkadaşlar?
Eğer öyle ise sanırım bildirim yapmayacaksınız.
Biriniz oylama başlatabilir mi lütfen?
Tatile gidenler bu hafta sonundan gidebilir. Cumayı beklersek tatile gidenlerden dolayı oylama sürüncemede kalır belki?Salı, Çarşamba, perşembe bayram. Ama tatile gidenler cuma da yok.
Oylama için Bu Cuma bildirimleri geçsin kafalar karışmasın diye bekliyorduk hemen mi başlatalım.
Evetttt çok haklısınTatile gidenler bu hafta sonundan gidebilir. Cumayı beklersek tatile gidenlerden dolayı oylama sürüncemede kalır belki?
Eline emeğine sağlık püsküütüm.10.Takımın 605. ve 623. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
moni
miyaww__
Wydra
Emeklerine sağlık sevgili kaptanım.seaBahAR oylama sonucunda oy çoğunluguyla 625 ve 626. etapların birleştirilmesine karar verilmiştir. Oy veren tüm kaptan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Ellerine emeklerine sağlık canımTatilden döndüm ve tamı tamına 4 günde etap işlerini, karneyi ve iki takımın analizlerini bitirdim.
Öperim yanacıklarımdan.
L'viv de operaya gidip, ilk yarıda koşarak binayı terk etmiş insanım ben.. üzmeyin beni.
Ellerine emeklerine sağlık canım
Niye terk ettin ki merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?