Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıklama konusunda kusura bakma o zaman göremeyince yazdım. Bakımdan haberim yoktu
Ama yine de ilk mesajımda belirttiğim gibi
Süre dolduktan sonra listelerde ne gibi değişiklik yapılabiliyor netleştirmek isterim.
Aslında takım sıralamasını değiştirmeyecek değişiklikler yapılıyor ( aciklamadaki yada hesaplamadi ki yazım yanlışları gibi )ama sonuç listelerini hazırlayıp fark edince etap raporunu geciktirmesin diye emin olmamakla birlikte düzelttim yine dediğim gibi hatalı bir durumsa yeniden ne yapmamız gerekiyorsa yaparım

Ellerine sağlık canim taze bir kaptan olaraktan liste işi biraz korkutmuştu beni teşekkürler

Eline sağlık canım.

Eline sağlık canım ❤

Öncelikle herkese merhaba.

Ellerine sağlık.

Anka ile yazışmalarınızı okudum ama sonuç listelerine bakmadan önce bu topiğe girdiğim için çok algılayamadım ne olup, bittiğini. Anlamadan da yorum yapmak istemedim.
Üyeler ile ilgili durumlara bakarım, anlamadığım bir şey varsa da etap raporunda sorarım zaten.
Birikmiş işlere yavaştan el atayım ben.

North River

Sonuç listelerine baktım. Toparlayayım durumu:

1- Keseli kanguru ile ilgili bir problem yok. Dediğin gibi sadece yanına not düşmeyi unutmuşsun, not ortalamasını etkilemiyor. Bunu değiştirmende sakınca yok.

2- METANOL ise problemli.
Öncelikle üyeyi diskalifiye başlığında arama yaptırmana gerek yok. Çünkü ben zaten alfabetik olarak sıralıyorum.
Tabii sizlerin zamanında üyelerinizi yarışmaya kayıt ederken nicklerini doğru yazmaya özen göstermeniz gerekiyor, sanırım bu aşamada bir hata olmuş. Çünkü üyemiz bendeki listelerde METENOL olarak görünmekte.
Diskalifiye listesine de bakarsan böyle görünüyor zaten.

Buradaki sorun şu: Deneme süresi bitene kadar üyeyi kontrol etmek, emin olmak için çok uzun bir süre var, böyle hataların artık yapılmamasını bekliyor insan. Hele diskalifiye edildiyse zaten sırf bu iş için güncellenen bir listemiz var yani, sadece ona bakılacak, hepsi bu.
Yeni üyelerin de daha önce yarıştıkları bilgisini vermemelerini zaten hiç anlamıyorum.

Düzeltme işine gelince bu tür değişiklikler, yani üyenin listeden çıkarılması takım ortalaması ve sıralamayı etkileyen durumlar olduğundan açıklama yapılsa dahi süre sınırı geçtikten sonra yapılamaz. Bu hafta yapmışsın ancak bir daha yapılmasın ve yapan da uyarılsın lütfen.

623. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

deniz diyette
Yarışmamız 623. Etap birincisi 4.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

Harpy
Yarışmamız 623. Etap sonuncusu 4. Takımdan!

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
623. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

623. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (8 ► 7)
  • 5. TAKIM (6 ► 4)
  • 6. TAKIM (3 ► 1)
  • 8. TAKIM (7 ► 3)
  • 14. TAKIM (4 ► 2)

ETAP NOTLARI:

13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

BeyazOrkidem mezun oldu, tebrikler! (5. Takım)

Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Eline sağlık kaptanım ♥
Mezun olan arkadasımız bizim takımda değil 5.takım olması gerekiyor

Ellerine sağlık Bahar'cımmmm

Elinize saglik kaptanim

Eline emeğine sağlık canımcım.

Eki Görüntüle 2273721

5. Takımdan BeyazOrkidem 20 haftada 8,6 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Ellerine sağlık sevgili Bahar, karneyi bu kadar hızlı beklemiyorduk ne yalan söyleyeyim :)

Duzeltme icin kusura bakma seaBahAR soru isaretiydi netlesmis oldu benim icin . Uyenin nick o donem ynlis yazilmamis bu olay olduktan sonra kabul etti nickte sonradan duzeltme yapilmis. Harf degisikliginden dolayi arama butonu ile bulamamis oldum malesef bundan sonra tek tek bakmam gerekecek ders oldu :/

Nacizane bir öneri, Üye geldiği anda diyet grupları forumunda arama yaparsan isim değişikliği yapsa bile yeni üyelik almadıysa çıkar mutlaka. Bu konuda ilk uyarıyı ben aldığım için böyle çözdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…