SüpermişHayatımda ilk defa operaya gittim. Ambians falan derken gaza geldim. Hani dedim bizim Don Juan. Mahallenin insanı, yabancılık çekmem falan dedim.
Neyse ki anladım ilk ve son kezmiş.
Hayır yani niye bağırıyorsun avaz avaz?
Aaaa bu süper olmuş ama artık çoğu kişinin profili kapalıArkadaşlar diskalifiye listesine bir ekleme yaptım.
Üyelerin nick değişimi ile ilgili.
Vakit bulunca bakarsanız sevinirim.
Valla sevinirim.
Aaaa bu süper olmuş ama artık çoğu kişinin profili kapalı
Aaaa bu süper olmuş ama artık çoğu kişinin profili kapalı
Aslında ben senin profilinde de bulamadımYa evet biz de fark ettik bunu.Zipzip- kaptanım ve ben=biz
Ben bir ara Kazen'e danışayım bu konuyu, not aldım. Şimdi kaçmam gerekiyor.
Çok rahatsız etmiş olmaz mıyızAcaba yarışmacıyı listeye almadan önce Kazen' e mi sorsak diye düşündüm
Bizde görünmüyor sanırımAslında ben senin profilinde de bulamadım
Editörlere özel demek kiBizde görünmüyor sanırım
Sanırım öyle bende nick değiştim ama bende görünmüyorEditörlere özel demek ki
Benim de 6. falan galiba buSanırım öyle bende nick değiştim ama bende görünmüyor
nick degisikliginde cikiyorsa superNacizane bir öneri, Üye geldiği anda diyet grupları forumunda arama yaparsan isim değişikliği yapsa bile yeni üyelik almadıysa çıkar mutlaka. Bu konuda ilk uyarıyı ben aldığım için böyle çözdüm
o secenek bizde yokArkadaşlar diskalifiye listesine bir ekleme yaptım.
Üyelerin nick değişimi ile ilgili.
Vakit bulunca bakarsanız sevinirim.
Valla sevinirim.
Mesela Anka başvurdu takıma çağırdın önceden yarışmadım yarıştıysam da haberim yok dedi diyelim. Dosyaya eklediğim şekilde kullanıcı adı kısmında daha önce bu kategoriye mesaj yazmış mı diye bakıyorsun. Eğer yazmadıysa sadece işte sadece başvurudaki ve senin takımındaki mesajlar çıkar. Ama yazdıysa eski mesajları da çıkar.nick degisikliginde cikiyorsa super
o secenek bizde yokprofil gizliligi kalksa super olur
Mesela Anka başvurdu takıma çağırdın önceden yarışmadım yarıştıysam da haberim yok dedi diyelim. Dosyaya eklediğim şekilde kullanıcı adı kısmında daha önce bu kategoriye mesaj yazmış mı diye bakıyorsun. Eğer yazmadıysa sadece işte sadece başvurudaki ve senin takımındaki mesajlar çıkar. Ama yazdıysa eski mesajları da çıkar.
Emin olamadığınız yerde ben de yardım edebilirim herkese
Su saatte kafam basmadiMesela metanol u arattım. Daha önce 10. Takımda yarışmış. 10. Takımda metanolun herhangi bir alıntısını arattım orada daha önce metenol olduğu görünüyor. Biraz uğraştırıcı kabul. Profildeki gibi olursa daha kolay olacak tabiiama o olana kadar böyle bakılabilir.
Bu konuda ben deAcaba yarışmacıyı listeye almadan önce Kazen' e mi sorsak diye düşündüm
Ankacım haklısın.Aslında ben senin profilinde de bulamadım
Bak bu güzel fikir.Mesela Anka başvurdu takıma çağırdın önceden yarışmadım yarıştıysam da haberim yok dedi diyelim. Dosyaya eklediğim şekilde kullanıcı adı kısmında daha önce bu kategoriye mesaj yazmış mı diye bakıyorsun. Eğer yazmadıysa sadece işte sadece başvurudaki ve senin takımındaki mesajlar çıkar. Ama yazdıysa eski mesajları da çıkar.
Emin olamadığınız yerde ben de yardım edebilirim herkese
Sabırsızlıkla bekleniyor zatenHa bir de analizleri yapmaya başladığım için rutinde Mayıs ayında yapmam gereken bireysel sıralama listesini 624. etap verilerine göre hazırlayacağım.
Aklımda yani, unutmadım.
Sabırsızlıkla bekleniyor zaten
Benim biricik bireysel sıralama listesi takipçim. Hiç de sesini çıkarmaz, köşede bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?