ellerine sağlık kaptanımEki Görüntüle 2276899
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 624. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 13. Takıma tebrikler!
Liste birincisi @parkbyull (5. Takım) kocaman tebrikler!
bir önceki sıralamada var mıydın hatırlamıyorum.Elinize saglik kaptanimm
Bana yazik yav listeye giremeden mezun oldum
Kaptanım notumu aldım.seaBahAR kaptanım müsait bi zamanınızda 14. takımın 2. yardımcısını blonde ambition yapabilir misin? Şimdiden çook teşekkürler
Yoktum bi öncekinde kaptanım kısmet bi sonrakine artıkbir önceki sıralamada var mıydın hatırlamıyorum.
her üyenin her listede olması için herhalde listeler sayfalar boyu falan olur
neyse ki analizlerde yer aldın, orada da 9. takımda ilk üçe girdin.. herkes bir şekilde bir yerlerde yer alıyor.
Kaptanım notumu aldım.
Ekstra bir durum olmazsa karar defteri güncellemesini hafta sonları yapıyorum, bilgine.
Ellerine emeğine sağlık püsküüütümmmmEki Görüntüle 2276899
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 624. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 13. Takıma tebrikler!
Liste birincisi @parkbyull (5. Takım) kocaman tebrikler!
Elinize saglik kaptanimHerhangi bir değişiklik olmadı, unutmuş olduğum 3. takımı analiz genel sonuçlarına ekledim.
Eklerin görüntülenmesinde bir sorun oldu galliba.. emin değilim.
Ama artık onun için başka bir şey yapmayacağım.
Bilginize.
Herhangi bir değişiklik olmadı, unutmuş olduğum 3. takımı analiz genel sonuçlarına ekledim.
Bilginize.
ahahahah sahi yapmıştım di mi
tamamen çıkmış aklımdan yaptığım
bu seferlik böyle olsun
3. takım belki bir daha dönmez haberleri de olmaz
aramızda kalsın
Tamam ben söylemem
Emeklerinize sağlık kaptanımHerhangi bir değişiklik olmadı, unutmuş olduğum 3. takımı analiz genel sonuçlarına ekledim.
Bilginize.
Eline sağlık kaptanım ♥Yine geç kalan bir performans uygulaması sonucu
624. etabın performans uygulaması sonucunu aşağıda bulabilirsiniz sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
48.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 727.Etap => 0,227=> 1.NOTA 10.TAKIM 723.Etap => 0,084=>1.NOTA 724.Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>NOTA SİLİNDİ 726.Etap => 0,211=>1.NOTA 13. TAKIM 724.Etap => -0,033 => 1.NOTA 725.Etap...www.kadinlarkulubu.com
unutmuşum yaa kusura bakmaYine geç kalan bir performans uygulaması sonucu
624. etabın performans uygulaması sonucunu aşağıda bulabilirsiniz sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
48.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 727.Etap => 0,227=> 1.NOTA 10.TAKIM 723.Etap => 0,084=>1.NOTA 724.Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>NOTA SİLİNDİ 726.Etap => 0,211=>1.NOTA 13. TAKIM 724.Etap => -0,033 => 1.NOTA 725.Etap...www.kadinlarkulubu.com
Ben de unutmusum kiunutmuşum yaa kusura bakma
Ellerine sağlık canınYine geç kalan bir performans uygulaması sonucu
Ellerine sağlık kaptanım.Yine geç kalan bir performans uygulaması sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?