- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Oraya kopyalayamadım telden giriyorum buradan alıntılayıp oraya yazamam mı kiHaklısın tatlım kusura bakmayın..
Çok dikkat etmeme rağmen kopyala yapıştır yönteminde gözümden kaçabiliyor bazen.
Artık düzeltmeye gerek yok. Bilen biliyor nasıl olsa.
Ellerine sağlık tatlım. Kaptanın monişim söylemiş zaten yazman gereken yeri.
Tekrar tebrik ederiz.
Mesajı alıntıla yazman gereken yerde alıntıları ekle basta ve sonda bulunan QUOTE yazılarını silersen olurOraya kopyalayamadım telden giriyorum buradan alıntılayıp oraya yazamam mı ki
Rabbim tekrar sabırlar versin kaptanimGidenler olmuştur ve gidecek olanlar vardır..
Herkese iyi yolculuklar.
Sağ salim gidin gelin. Sevdiklerinize son kezmişçesine sarılın. Pıt diye gidiveriyorlar. Aman diyeyim.
Bayramınız şimdiden kutlu olsun sevgili arkadaşlar.
Ben kent nöbetçisiyim. Kötü anıları canlandıran, acımı ve özlemimi daha da çok yükselten bir bayram bu benim için. Geçen sene bayram bitiminde olmuştu olay.. bundandır ki modum düştü.
Direnmeye devam, yapacak bir şey yok. Keşke elimden gelen bir şey olabilse.
Ama ölüm karşısında hiçbir şey yapamıyoruz.
Ay şahane bir bayram mesajı oldu. Çerçeveletip duvara asın her okuduğunuzda motive olun!
dur tamam toparlıyorum lafı.
Şimdi..... sizler yokken ben ara ara girer yapacak olduklarımı eklerim:
1- 1 adet karne
2- 14. takımın analizi
3- Analiz genel sonuçları
4- bu neydi ki.. a-aa bir şey daha vardı ya hu hah bireysel sıralama listesi
Eline emeğine sağlık kaptanım14.Takımın 606. ve 624. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
tugbaFB
@htc71
Eline sağlık kaptanım ♥Mayıs - Haziran 2019 dönemi analiz genel sonuçları ektedir. Bilginize.
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo (17,28%) vererek, analiz dönemi ikincisi olmuştur. 14. Takım üyesidir. @ada81 Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Elinize saglik kaptanımMayıs - Haziran 2019 dönemi analiz genel sonuçları ektedir. Bilginize.
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo (17,28%) vererek, analiz dönemi ikincisi olmuştur. 14. Takım üyesidir. @ada81 Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Not: Analiz dönemi ikincisi sena zeynep üyemizi etiketlememe rağmen "sena" adlı başka bir üye çıkıyor. Ben de etiketi kaldırdım, bilginize.
Ellerine sağlıkMayıs - Haziran 2019 dönemi analiz genel sonuçları ektedir. Bilginize.
Not: Analiz dönemi ikincisi sena zeynep üyemizi etiketlememe rağmen "sena" adlı başka bir üye çıkıyor. Ben de etiketi kaldırdım, bilginize.
Ellerinize saglik kaptanımMayıs - Haziran 2019 dönemi analiz genel sonuçları ektedir. Bilginize.
ahahahah sahi yapmıştım di miEllerine sağlık
3. Takımın analizini yapmıştın ama alttaki tabloda göremedim ben.
Sevgili kaptan arkadaşlarım,seaBahAR ve @toplight
623. etap sonunda performans uygulamasını hazırlamayı unutmusuz, simdi fark ettim. 624. etap sonucları yayınlanmadan aradan cıkarayım dedim. Aşağıdaki linkten ulasabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-31#post-60105003
Arkadaşlar Sonuçları 4. Takım adına ben hazırladım ama ne kadar uğraşsam da renklerle alamadım. Renkleri düzenlerken karıştırdım biraz. İnşallah hatam yoktur kontrol ettim ama gözümden kaçmamıştır inşallah. Dereceye giren , kilo veren herkesi tebrik ediyorum
624. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2275531
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2275532
@_Phantom-Opera_
Yarışmamız 624. Etap birincisi 10.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
@HasibeG
Yarışmamız 624. Etap sonuncusu 8. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
624. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi: Yani bütün takımlar!
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2275533
624. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (7 ► 5)
- 9. TAKIM (5 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 3)
- 13. TAKIM (8 ► 1)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
parkbyull ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (5. Takım)
_Phantom-Opera_ mezun oldu, tebrikler! (10. Takım)
gulenyuzumsunsen ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (13. Takım)
htc71 ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (10. Takım)
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Tamam ben söylememahahahah sahi yapmıştım di mi
tamamen çıkmış aklımdan yaptığım
bu seferlik böyle olsun
3. takım belki bir daha dönmez haberleri de olmaz
aramızda kalsın
Kaptanım bireysel sıralama ile uğraşırken fark ettim.Ellerinize saglik kaptanım
Kaptanim merhabaKaptanım bireysel sıralama ile uğraşırken fark ettim.
Sizin bir üyeniz var: gulbe seker
Kayıtlara böyle geçmişim ama sonra sizin listelerde aradaki boşluk kalkmış ve gulbeseker yazmaya başlanmış.
Hangisi doğru acaba?
Eline sağlık kaptanım ♥Eki Görüntüle 2276899
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 624. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 13. Takıma tebrikler!
Liste birincisiparkbyull (5. Takım) kocaman tebrikler!
Elinize saglik kaptanimmEki Görüntüle 2276899
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 624. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Ellerinize sağlık kaptanımEki Görüntüle 2276899
Ellerine sağlık ve de birinci çıkardığımız için ekstra sevdim bu listeyiEki Görüntüle 2276899
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?