Ayy tamamzayıflığın tadını çıkar
Yaa ben sadece mezun oldun diye yazmıştım.. Sen etap birincisi de olmuştun bi an mutfak toplarken aklıma geldiAyy tamam
Gelip sımsıkı sarılasım geldi sana
Otururdum yanında sen anlatırdın ben eşlik ederdim
İyi bayramlar
Iyi.bayramlar kaptanım ♥ ♥Gidenler olmuştur ve gidecek olanlar vardır..
Herkese iyi yolculuklar.
Sağ salim gidin gelin. Sevdiklerinize son kezmişçesine sarılın. Pıt diye gidiveriyorlar. Aman diyeyim.
Bayramınız şimdiden kutlu olsun sevgili arkadaşlar.
Ben kent nöbetçisiyim. Kötü anıları canlandıran, acımı ve özlemimi daha da çok yükselten bir bayram bu benim için. Geçen sene bayram bitiminde olmuştu olay.. bundandır ki modum düştü.
Direnmeye devam, yapacak bir şey yok. Keşke elimden gelen bir şey olabilse.
Ama ölüm karşısında hiçbir şey yapamıyoruz.
Ay şahane bir bayram mesajı oldu. Çerçeveletip duvara asın her okuduğunuzda motive olun!
dur tamam toparlıyorum lafı.
Şimdi..... sizler yokken ben ara ara girer yapacak olduklarımı eklerim:
1- 1 adet karne
2- 14. takımın analizi
3- Analiz genel sonuçları
4- bu neydi ki.. a-aa bir şey daha vardı ya hu hah bireysel sıralama listesi
Kaptanım htc71 için 10.takım mezunu yazmışınız ama 14. Takım olacaktı624. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2275531
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2275532
@_Phantom-Opera_
Yarışmamız 624. Etap birincisi 10.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
@HasibeG
Yarışmamız 624. Etap sonuncusu 8. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
624. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi: Yani bütün takımlar!
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2275533
624. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (7 ► 5)
- 9. TAKIM (5 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 3)
- 13. TAKIM (8 ► 1)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
parkbyull ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (5. Takım)
_Phantom-Opera_ mezun oldu, tebrikler! (10. Takım)
gulenyuzumsunsen ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (13. Takım)
htc71 ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (10. Takım)
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Bu kez şeytanın bacağını kırmışız, kimse izne ayrılmamış624. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2275531
Eki Görüntüle 2275532
@_Phantom-Opera_
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
@HasibeG
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
624. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi: Yani bütün takımlar!
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2275533
- 4. TAKIM (7 ► 5)
- 9. TAKIM (5 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 3)
- 13. TAKIM (8 ► 1)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Gidenler olmuştur ve gidecek olanlar vardır..
Herkese iyi yolculuklar.
Sağ salim gidin gelin. Sevdiklerinize son kezmişçesine sarılın. Pıt diye gidiveriyorlar. Aman diyeyim.
Ben kent nöbetçisiyim. Kötü anıları canlandıran, acımı ve özlemimi daha da çok yükselten bir bayram bu benim için. Geçen sene bayram bitiminde olmuştu olay.. bundandır ki modum düştü.
Ay şahane bir bayram mesajı oldu. Çerçeveletip duvara asın her okuduğunuzda motive olun!
1- 1 adet karne
2- 14. takımın analizi
624. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2275531
Eki Görüntüle 2275532
@_Phantom-Opera_
@HasibeG
MARATONCU TAKIMLAR
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2275533
- 4. TAKIM (7 ► 5)
- 9. TAKIM (5 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 3)
- 13. TAKIM (8 ► 1)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık canımcım.Eki Görüntüle 2275712
10. Takımdan_Phantom-Opera_ 12 haftada 10,5 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Mutlu bayramlar püsküütüm.Gidenler olmuştur ve gidecek olanlar vardır..
Herkese iyi yolculuklar.
1- 1 adet karne
2- 14. takımın analizi
Kuzum çok güzel bir paylaşım olmuş, tekrar tebrik ediyorum.Size şimdi zayıflama sırrımı yazayım
Aslında benn toplamda 13 kilo vererek buralara geldim
Takıma girdikten sonra çok daha kolay oldu bu yüzden 10. Takım daki yöneticilerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Sırrım aslında çok basitti sadece porsiyonları küçülttüm ve bu süreçte şekeri ve ekmeği tamamen kestim
Önceden 1 ekmek yiyen ben 1 dilim ekmekle doyar olmuştum..
Hiçbir detoks yapamasım çünkü aynı zamanda bebeğimi emziriyorum
Farklı diyetler de deneyemedim bu yüzden de..
Ve asıl önemli olan ormalden daha fazla su içtim ve daha fazla hareket ettim
Zayıflamaya çalışırken en büyük yardımcım biberli yoğurt kürü oldu her akşam yatmadan önce yedim ve ertesi gün tartıda hep daha az gördüm
Sık sık tartıldım ancak zararlı olduğunu söyleyenler var buna rağmen azaldığımı görsükçe motivasyonum arttı
Vee artık etrafımdaki herkes zayıflamışsın diyor
Kıyafet masrafım çok aalacak çünkü pantolonlarım tuniklerim hiçbiri olmuyor belimden düşüyorlar
Bacaklarım daha ince önceden giydiğim pantolonlar iz bırakırdı ancak şimdi bol geliyor hepsi
Hastalığımdan dolayı boyum 140cm
Dr lar tedavi edilse en az 15 cm uzama olur dediler ancak şu an hatta belki ömür boyu bu boydayım o yüzden daha fazla kilo alamam...
Bu arada hamilelikte sadece 3 kilo aldım şiddetli mide bulantılarım yüzünden
Hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 62 oldu
Ve sanırım en düşüğü de 46
Bu süreçte yanımda olan bana gaz veren ablalarım kardeşlerim ve akramlarıma tekrar çok teşekkür ederim..
İşte benim hikayem de böyle :)
Umarım faydalı olabilmişimdir
Tüm kilo vermeye çalışanlara şimdiden başarılar
Ve elvette iyi bayrmlar
Ay evet yanlış yere açmışım tamam abla hemen değiştiriyorumKuzum çok güzel bir paylaşım olmuş, tekrar tebrik ediyorum.
Yazını vereceğim linkte de paylaşır mısın.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! / Cuma Zayıflama Yarışması
Merhaba kızlar ben 9. Takımdan hilal. Bu hafta birinci oldum. Birincilikle beraber mezuniyet haftamdi. Ve başından beri kapanışı böyle yapmak istiyordum açıkçası :confused: Bu hafta neler yaptığımı anlaticam ama nerden başlasam bilemedim yaziyla pek aram yok:işsiz: Cuma günü uzun zamandan sonra...www.kadinlarkulubu.com
Haklısın tatlım kusura bakmayın..Kaptanım htc71 için 10.takım mezunu yazmışınız ama 14. Takım olacaktı
Ellerine sağlık tatlım. Kaptanın monişim söylemiş zaten yazman gereken yeri.seaBahAR oldu mu acaba umarım doğru düzgün aktarabilmişimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?