Tesekkur ederiz kaptanım ♥Süre bitmeden hemen düzelttim.
Ay bunu da düzelttim.Tabii bunca takım yükselinceresimde 5. takım üst satıra kaymış.
Ay bunu da düzelttim.
Sabah sabah kalori yaktım ya hu.
13. takıma gel canım
Link atar mısın bilemedim
Haklısınız kaptanim farklar yanlış yazıldığı için yuzdelerde yanlış hesaplanmış (acaba aklım neredeydi628. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2283266
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2283267
@Neseliyimmm
Yarışmamız 628. Etap birincisi 6.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
@Elmasyuzuk
Yarışmamız 628. Etap sonuncusu 4. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
628. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2283275
628. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (8 ► 7)
- 6. TAKIM (3 ► 1)
- 8. TAKIM (7 ► 2)
- 9. TAKIM (4 ► 3)
- 10. TAKIM (6 ► 5)
- 13. TAKIM (5 ► 4)
ETAP NOTLARI:
9. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 9. takıma isabet etti.
Sizin ortalamanız: 0,668%
Benim hesabıma göre ortalama 0,609% çıkıyor.
Problemli hesaplamalar; nanekekik ve Pumpkin00 üyelerimize ilişkin.
Lütfen kontrol edip, eğer ben haklı isem gereğini yapınız.
ETAP MEZUNLARI
@nanekekik mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Rapor Kaynağı
Maalesef 61.3 kiloyum. Ağustosta 60 olacağım tekrar.Kaç kilosun ki
Ellerine sağlık.Haklısınız kaptanim farklar yanlış yazıldığı için yuzdelerde yanlış hesaplanmış (acaba aklım neredeydi) düzeltmeyi yaptım sıralamada bir değişiklik olmuyor bilginize
seaBahAR editorum,
Bu hafta aslinda karar defterini okudum ama uzun sure kaptanliga ara verince uygulamasi farkli oldu.
Tekrarlanmamasi icin kardes takimimizla ve sagolsun yardimci olacagini soyleyen kaptan arkadaslarimla her hafta listemizi kontrol edip sonra paylasacagim.
Ilginize tesekkur ederim
Paylasmak istedigim bir konu daha vardi suan aktif olarak bana yardim eden kaptan yardimcim/ yardimcilarim yok.
Bu hafta kaptan yardimcilarimizi belirleyecegim.Size danismak istedigim seyler;
*4. takimin ilk sayfasindaki kaptan ve yardimcisi durumunu nasil degistirebilirim?Ilk sayfadaki duzenlemeleri nasil yapabilirim?
*Kaptan ve yardimcilari icerecek olan coklu ozel mesaji nasil acabiliriz? (Eskiden diger editorlerden yardim istemistik sagolsunlar yapmislardi.)
Son bir not daha uzun zaman sonra eski kaptan arkadaslarimi ve sizi tekrar gormek cok guzel.
Belki çoklu mesajlaşma pro üyelere özeldir.Yawrukush kaptanım, ben mesajlaşmayı sabah serinliğinde yanlış topikte başlatmışım, oradan devam etmeyelim diye mesajını buraya alıntıladım:
gelelim cevaplara..
haklısın kaptanım, platform bunca yılı geride bırakınca karar defterinde de sayısız güncelleme oldu.. dediğin gibi senin çaban, ilgin ve kaptanlarımızın vereceği destek ile kısa sürede rayına girecektir.
4. takımın konu sahibi değişimi talebini Kazen'e iletiyorsun kaptanım. Gerekli yetkiyi o veriyor.
Çoklu özel mesajı açmak ne demek anlayamadım. Ancak özel mesajda isim kısmına istediğin kişilerin nicklerini ayzıp aralarına virgül koyunca zaten herkese gitmiyor mu? Ben lazım olduğunda bu şekilde yapıyorum ama kastettiğin şey başka ise anlayamadım kusura bakma.
son nota cevabım kısa:
2 ay önceydi sanırım tüm üyelere acıldıBelki çoklu mesajlaşma pro üyelere özeldir.
Hımmm ben kaçırmışım orayı2 ay önceydi sanırım tüm üyelere acıldı
Bildirim gitmisti herkese görmemissin demek ki birde ben o zaman pro değildim belki ondan hatırlıyor olabilrimHımmm ben kaçırmışım orayı
Tesekkur ederim cevabiniza, kazene iletecegim.Yawrukush kaptanım, ben mesajlaşmayı sabah serinliğinde yanlış topikte başlatmışım, oradan devam etmeyelim diye mesajını buraya alıntıladım:
gelelim cevaplara..
haklısın kaptanım, platform bunca yılı geride bırakınca karar defterinde de sayısız güncelleme oldu.. dediğin gibi senin çaban, ilgin ve kaptanlarımızın vereceği destek ile kısa sürede rayına girecektir.
4. takımın konu sahibi değişimi talebini Kazen'e iletiyorsun kaptanım. Gerekli yetkiyi o veriyor.
Çoklu özel mesajı açmak ne demek anlayamadım. Ancak özel mesajda isim kısmına istediğin kişilerin nicklerini ayzıp aralarına virgül koyunca zaten herkese gitmiyor mu? Ben lazım olduğunda bu şekilde yapıyorum ama kastettiğin şey başka ise anlayamadım kusura bakma.
son nota cevabım kısa:
Evet sen söyleyince hatırladımBildirim gitmisti herkese görmemissin demek ki birde ben o zaman pro değildim belki ondan hatırlıyor olabilrim
4-5 kere tartı kirmisligim var evetben hayatımda böyle bir karne görmedim..North River in karnesini ilk denemede beceremedim..
defalarca giriş çıkış, defelarca tartı değişimi, kilo almalar vermeler.... ilk defa bir karneyi yapamıyorum.
bulduğum sonuç tutmuyor.
hafta içi bir kez daha denerim, olmazsa da sadece kupa hazırlarım. Yok, olmuyor çünkü.
şimdiden yazayım.. 1 saat debelenip sonuca ulaşamayınca yazasım geldi.. ayırabileceğim zaman bugün için bu kadar.
Kaptanim harf hatası olmuş nazar " etmeyim "demiştim "etmeyin" olarak düzeltmiş telefon ne kusuru o kadar emek veriyorsunuz bizim için .North River
Mefkurem
Karneyi toparlayayım derken başka bir sorunla karşılaştım. Ben anlatayım, sizler karar verin.
Çünkü hesaplarıma göre mezun olamıyorsun.
Giriş kilon: 72,8
Giriş hedefin: 63
Toplamda 3 kere (kayıt tarihindekini saymıyorum, siz giriş kilosuna yansıttığınız için) tartı değiştirmişsin.
486. etap +1 kilo
491. etap +3,2 kilo
527. etap +3,7 kilo
Yani bu da toplamda giriş tarihine göre 7,9 kiloluk tartı değişimi kaynaklı kilo artışına yol açıyor.
Bu durumda da hep yaptığımız gibi başlangıç kilosuna ve hedef kilosuna bu artışı yansıtıyoruz.
Tartı değişimlerinin sonucunda yeni başlangıç kilon 80,7 ve yeni hedef kilon 70,9 oluyor.
Buna göre de elbette hedefin tutuyor ve mezun oluyorsun.
Kafa karıştıran şey ise şu:
599. etapta bildirdiğiniz hedef güncellemesi. 60 demişsiniz.
Bu durumda da kayıt kilosu 80,7, hedef kilosu 60 olan biri 66,9 kilo ile mezun olamıyor. Yüzde %67 de kalıyor.
Not: nanekekikciğim, sana nazar ettiğim hissine nereden kapıldın onu anlamadım. Kusurum oldu ise affola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?