Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Link atar mısın bilemedim

Haklısınız kaptanim farklar yanlış yazıldığı için yuzdelerde yanlış hesaplanmış (acaba aklım neredeydi ) düzeltmeyi yaptım sıralamada bir değişiklik olmuyor bilginize

Yawrukush kaptanım, ben mesajlaşmayı sabah serinliğinde yanlış topikte başlatmışım, oradan devam etmeyelim diye mesajını buraya alıntıladım:

gelelim cevaplara..
haklısın kaptanım, platform bunca yılı geride bırakınca karar defterinde de sayısız güncelleme oldu.. dediğin gibi senin çaban, ilgin ve kaptanlarımızın vereceği destek ile kısa sürede rayına girecektir.

4. takımın konu sahibi değişimi talebini Kazen'e iletiyorsun kaptanım. Gerekli yetkiyi o veriyor.

Çoklu özel mesajı açmak ne demek anlayamadım. Ancak özel mesajda isim kısmına istediğin kişilerin nicklerini ayzıp aralarına virgül koyunca zaten herkese gitmiyor mu? Ben lazım olduğunda bu şekilde yapıyorum ama kastettiğin şey başka ise anlayamadım kusura bakma.

son nota cevabım kısa:

Belki çoklu mesajlaşma pro üyelere özeldir.

Tesekkur ederim cevabiniza, kazene iletecegim.
3 yil kadar once bahsettiginiz coklu mesaji bizler yapamiyorduk sadece pro uyeler yapiyordu.
Ben eskilerde kalmisim epeyce simdi soylediginiz gibi herkes coklu mesaj atabiliyormus.
Mutlu hafta sonlari diliyorum.

ben hayatımda böyle bir karne görmedim.. North River in karnesini ilk denemede beceremedim..
defalarca giriş çıkış, defelarca tartı değişimi, kilo almalar vermeler.... ilk defa bir karneyi yapamıyorum.

bulduğum sonuç tutmuyor.
hafta içi bir kez daha denerim, olmazsa da sadece kupa hazırlarım. Yok, olmuyor çünkü.

şimdiden yazayım.. 1 saat debelenip sonuca ulaşamayınca yazasım geldi.. ayırabileceğim zaman bugün için bu kadar.

4-5 kere tartı kirmisligim var evet ama bayadir aynı tartidayim maşallah deyim nazar etmeyin yine de...Bence hiç ugrasmayin kaptanim sonuç olarak ben sırtımdaki kilo yukumden defalarca vazgeçip yeniden başlasam da kurtuldum benim için önemli olan kısmı buydu hazırlamış sayın elinize sağlık teşekkürler nasıl olsa bir kaç aya kalmaz yeniden kürkçü dükkanına dönerim

North River
Mefkurem

Karneyi toparlayayım derken başka bir sorunla karşılaştım. Ben anlatayım, sizler karar verin.
Çünkü hesaplarıma göre mezun olamıyorsun.

Giriş kilon: 72,8
Giriş hedefin: 63

Toplamda 3 kere (kayıt tarihindekini saymıyorum, siz giriş kilosuna yansıttığınız için) tartı değiştirmişsin.
486. etap +1 kilo
491. etap +3,2 kilo
527. etap +3,7 kilo

Yani bu da toplamda giriş tarihine göre 7,9 kiloluk tartı değişimi kaynaklı kilo artışına yol açıyor.
Bu durumda da hep yaptığımız gibi başlangıç kilosuna ve hedef kilosuna bu artışı yansıtıyoruz.

Tartı değişimlerinin sonucunda yeni başlangıç kilon 80,7 ve yeni hedef kilon 70,9 oluyor.
Buna göre de elbette hedefin tutuyor ve mezun oluyorsun.

Kafa karıştıran şey ise şu:
599. etapta bildirdiğiniz hedef güncellemesi. 60 demişsiniz.

Bu durumda da kayıt kilosu 80,7, hedef kilosu 60 olan biri 66,9 kilo ile mezun olamıyor. Yüzde %67 de kalıyor.

Not: nanekekikciğim, sana nazar ettiğim hissine nereden kapıldın onu anlamadım. Kusurum oldu ise affola.

Kaptanim harf hatası olmuş nazar " etmeyim "demiştim "etmeyin" olarak düzeltmiş telefon ne kusuru o kadar emek veriyorsunuz bizim için .
Paylaştığım linkte hedef kilo güncellenmiş yoğunlukta gözden kaçmış olabilir
Bu durumda sanırım mezun olabiliyorum olamiyorsam da devam edeyim ben yoksa bu işin içinden cikamayacagiz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…