Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili kaptan arkadaşlarım ve seaBahAR
toplight kaptanıma yardımcı olabilmek adına Performans Yarışması 36. Tur 6. Hafta sonuclarını hazırladım, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:

Maalesef 5. takım olarak şu an cezalı duruma düstük, dilerim kalan iki haftada sarı kartlarımızı sildirebiliriz

Eline sağlık kaptanım ♥
Inşallah bu iki haftada derece yapıp sarı kartları sildirebilirsiniz

hah sevindim ben de şaşırmıştım neden öyle algıladın diye.. ve aynen başım dönmüş satırlar arasında demek ki 1000 notu yakalamış ama 1001. notu kaçırmışım
laf aramızda bendeki listede hedefin 65 görünüyordu zaten ben de kendime kızmıştım bunu nereden uydurdum diye meğer uydurmamışım.
Neyse güç oldu ama anlaştık, bu hafta hazırlarım karneni, zaten çoğu bitti azı kaldı.

Herkese gunaydin arkadaslar.
Sevgili editorum seaBahAR , 4.takimimizin kaptan yardimcilarini stitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmak uzere 1 temmuzda guncelledik, bilginize arz ederim.
Hepinize mutlu gunler diliyorum.
Not aldım kaptanım. Hafta sonu güncellemiş olurum.
Hayırlı olsun.

Ellerine sağlık sevgili morordek
Takım olarak toparlanmanızı ümit ediyorum, hiç böyle olmazdınız siz.

inşallah toparlanacağız canım yeni üyelerde geldi fazla olmasa da biraz hareketlendi takım

Tesekkur ederiz.

Çok emek verdirdim valla hakkını helal et kaptanim,tamamen benim tutarsız diyet hayatımdan kaynaklı

Çok emek verdirdim valla hakkını helal et kaptanim,tamamen benim tutarsız diyet hayatımdan kaynaklı
Elbette helal olsun ne demek
Tutarsızlık demeyelim de, çünkü karne topiğine bakarsak defalarca izin alıp dönen de çok, kilo alıp veren de çok.. seninkini özel kılan toplamda 4 kez tartı değiştirmiş olman.. Bu değişimin hesaplara nasıl yansıdığını anlatsam aynı sürede 10 karne hazırlarım.. Şükür bitirdim az önce.

629. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI

(28 Haziran - 5 Temmuz )

***8. TAKIM 629. ETAP****

mavimli ( 79.4 / / / %) sabit
Zarpy ( 67.9 / 67.7 / 0.2 / 0.29 % )
HasibeG ( 93.5 / 93.2 / 0.3 / 0.32 % )
aijoo ( 88.2 / 86.9 / 1.3 / 1.47% )
Frytiop ( 72.7 / 71.5 / 1.2 / 1.65 % )

8. Takım Ortalaması; 0.746 %

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…