başın sağolsun kaptanım çok zor bir durumKaptanim cuma günü çok sevdigim birini kaybettim cok ilgilenememistim listeyle de simdi bakıp gerekli düzenlemeyi yapıyorum
Tamamdir hemen siliyorum :)moniye de yapmıştım açıklamayı.
evet kayıt olduğu tarihteki kilo.
bunca yıldır karneleri hep aynı şekilde hazırlıyorum.
ayrılıp dönebilir, kilo alıp dönebilir, yarışmaya tekrar tekrar girip çıkabilir.
her geliş tarihindeki kiloya değil, yarışmaya İLK giriş tarihindeki kilosuna bakıyoruz.
yarışmanın başından beri böyle bu durum.
sonuç listesinde "mezun olmak istiyor" notunu sileceksin sadece.
Basiniz sagolsun kaptanim , sabirlar diliyorum..Kaptanim cuma günü çok sevdigim birini kaybettim cok ilgilenememistim listeyle de simdi bakıp gerekli düzenlemeyi yapıyorum
Kaptanım başın sağ olsun.Kaptanim cuma günü çok sevdigim birini kaybettim cok ilgilenememistim listeyle de simdi bakıp gerekli düzenlemeyi yapıyorum
Eline emeğine sağlık kaptanım ♥Eki Görüntüle 2286432
6. TakımdanNaMIDiGeRBuzDoLaBI 21 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Başın sagolsun cnmKaptanim cuma günü çok sevdigim birini kaybettim cok ilgilenememistim listeyle de simdi bakıp gerekli düzenlemeyi yapıyorum
Tesekkür ederim kaptanımKaptanım başın sağ olsun.
Sabır ve güç diliyorum.
başınız sağolsun kaptanım.Kaptanim cuma günü çok sevdigim birini kaybettim cok ilgilenememistim listeyle de simdi bakıp gerekli düzenlemeyi yapıyorum
Başınız sağolsun
başın sağolsun kaptanım çok zor bir durum
Basiniz sagolsun kaptanim , sabirlar diliyorum..
Başın sagolsun cnm
tugbaFB kaptanım başınız sağolsun
Kaptanlarım ❤başınız sağolsun kaptanım.
Evet bizde takım olarak merak ediyoruzseaBahAR kaptanım bu hafta mezun olan üyelere pro üyelik verilmiş tek seferlik bir uygulama mı bundan sonrada verilecek mi
Kaptanlara da verilse keşkeseaBahAR kaptanım bu hafta mezun olan üyelere pro üyelik verilmiş tek seferlik bir uygulama mı bundan sonrada verilecek mi
Benim icin tek avantajı takima gelen uyeleri goruyorum pro üyeler dışında onlar gizliyebiliyor kendisiniSevgili kaptanlarim ,
Hazir pro uyelikle ilgili konusulurken, pro uyeligin avantajlari nelerdir?
Bizim (kaptanlarin) kullanabilecegimiz bir avantaji var midir?
Tesekkur ederim kaptanim cevabiniza.Benim icin tek avantajı takima gelen uyeleri goruyorum pro üyeler dışında onlar gizliyebiliyor kendisini
Yazi rengini değiştirmiyorum cuma listelerde sıkıntı oluyor :))
Baska bir avantajida yok bildigim kadarıyla
Evet kaptanım, geri dönüş notunu eklemelisin.Tesekkür ederim kaptanım
Antiaging isimli üyemiz 501.etapta kendi isteğiyle 4.takımdan ayrılmış (kusura bakmayın baktığımı düşünüyodum ama atlamışım)
Kurallara göre sadece yanina not eklemem yeterli olacak sanirim
Hiç haberim yok.seaBahAR kaptanım bu hafta mezun olan üyelere pro üyelik verilmiş tek seferlik bir uygulama mı bundan sonrada verilecek mi
Ellerinize, emeklerinize saglik ve gunaydin.Eki Görüntüle 2286800
9. Takımdaneceboce 33 haftada 18,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?