Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2. soruya kaptanlarım yanıt versin, belki başka yöntemleri vardır. Bende yarışmanın arşivi başından beri excel dosyalarında kayıtlı olduğu için aramayı kendi bilgisayarımda yapıyorum.

Ama 1. soru bildiğim yerden:
#FF0000

Ben artık köpek Odin'le sabah yürüyüşüne çıkabilirim. Günü başlatalım.
Evden çıkmadan özel mesajlarımı kontrol ederim.
Kazen'den gelecek olan cevabı iletme şansım olabilir. Eğer cevap gelmedi ise öğleden sonraya kalır. Mobil uygulama kullanmıyorum biliyorsunuz.

Kalın sağlıcakla.

Hiç haberim yok.
Soracağım Kazen'e.
Tamam kaptanım merakla bekliyoruz
Eki Görüntüle 2286800

9. Takımdan @eceboce 33 haftada 18,7 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için
burayı tıklayınız.
Eline sağlık kaptanim ❤
Önemli degil kaptanim musait oldugunuzda hazirlarsiniz

Cnm bende üye nickini yazip sonuc listesinde bu konuda aratiyorum
Eğer listede nick yanlis yazildiysa cikmayabilir

Diskalifiye listesinde harf sirasina göre yazildigi icin öyle bakiyorum

seaBahAR kaptanım bu hafta mezun olan üyelere pro üyelik verilmiş tek seferlik bir uygulama mı bundan sonrada verilecek mi
Evet bizde takım olarak merak ediyoruz
Evet kaptanım, geri dönüş notunu eklemelisin.

Hiç haberim yok.
Soracağım Kazen'e.
benim haberim var Kazen bana söylemişti kendine göre kriterleri varmış ama bu kriterleri bilmiyorum kendisi açıklama yapar herhalde
ps: ben herhafta mezunları kendisine bildiriyorum ondan dolayı biliyorum

Merhaba,
Belirli kriterler var, bunu izin verirseniz açıklamayayım. Mezun olan ve kritere uygun olan üyeleri PRO yapıyoruz. Madam madalyayı çözemedik böyle bir çözüm üretelim dedik.

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR
Performans uygulaması 36. Tur 7. Hafta sonuclarına asagıdaki linkten ulasabilirsiniz:
5. takım olarak sarı kartlarımızı da sildirdiğimiz icin gelecek hafta sonunda ceza alacak takım olmayacak gibi görünüyor

Eline sağlık kaptanım ♥

canım ben tamamen unutmuşum performans hazırlamayı bu yoğunluğun rasında onunla uğraştığın için teşekkür ederim

Ellerine saglik cnm sizinde gözünüz aydin :)

Merhaba,
Belirli kriterler var, bunu izin verirseniz açıklamayayım. Mezun olan ve kritere uygun olan üyeleri PRO yapıyoruz. Madam madalyayı çözemedik böyle bir çözüm üretelim dedik.
Tesekkur ederiz kazen bence cok güzel bi uygulama olmus
Elinize saglik kaptanim

Ellerine sağlık kaptaanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…