Teşekkürler sana da tatlım.Ellerinize, emeklerinize saglik ve gunaydin.
Tesekkur ederim kaptanim cevabiniza.
Iki soru daha sorabilir miyim,umarim bunaltmiyorumdur sizleri sorularimla.
1- Listelerimizdeki kirmizi rengin kodunu bilen var mi?
2-Herhangi bir uye hakkinda gecmis bilgilerini kontrol ederken;
Ornegin: Yawrukush uyesini sonuc listelerinde, sadece o konuda aratiyorum, onunla ilgili bir bilgiye ulasilamadigi yaziyor, fakat uye daha once yarismis , sonuc listelerinde var.Uyelerin gecmisi ile ilgili arama yaparken siz kaptanlarim farkli bir yontem mi kullaniyorsunuz?Yoksa ayni sekilde sonuc listelerinde, diskalifiye listesinde, mezun listesinde bu sekilde mi aratiyorsunuz?
Simdiden tesekkur ederim, iyi aksamlar herkese..
Tesekkur ederim.2. soruya kaptanlarım yanıt versin, belki başka yöntemleri vardır. Bende yarışmanın arşivi başından beri excel dosyalarında kayıtlı olduğu için aramayı kendi bilgisayarımda yapıyorum.
Ama 1. soru bildiğim yerden:
#FF0000
Tamam kaptanım merakla bekliyoruzHiç haberim yok.
Soracağım Kazen'e.
Eline sağlık kaptanim ❤Eki Görüntüle 2286800
9. Takımdan @eceboce 33 haftada 18,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Önemli degil kaptanim musait oldugunuzda hazirlarsinizZipzip- kaptanım, karneleri rutinde takım sıralamasına göre hazırlıyorum.
Bu hafta sıralamayı not alırken hata yapmışım.
YaniNeseliyimmm yarışmacımızın karnesini unutmadım, sadece sırası karıştı.
Bir sonraki karne onunki olacak.
Cnm bende üye nickini yazip sonuc listesinde bu konuda aratiyorumTesekkur ederim kaptanim cevabiniza.
Iki soru daha sorabilir miyim,umarim bunaltmiyorumdur sizleri sorularimla.
1- Listelerimizdeki kirmizi rengin kodunu bilen var mi?
2-Herhangi bir uye hakkinda gecmis bilgilerini kontrol ederken;
Ornegin: Yawrukush uyesini sonuc listelerinde, sadece o konuda aratiyorum, onunla ilgili bir bilgiye ulasilamadigi yaziyor, fakat uye daha once yarismis , sonuc listelerinde var.Uyelerin gecmisi ile ilgili arama yaparken siz kaptanlarim farkli bir yontem mi kullaniyorsunuz?Yoksa ayni sekilde sonuc listelerinde, diskalifiye listesinde, mezun listesinde bu sekilde mi aratiyorsunuz?
Simdiden tesekkur ederim, iyi aksamlar herkese..
Ellerine emegine saglik kaptanimEki Görüntüle 2286800
Elinize sağlık kaptanimEki Görüntüle 2286800
seaBahAR kaptanım bu hafta mezun olan üyelere pro üyelik verilmiş tek seferlik bir uygulama mı bundan sonrada verilecek mi
Evet bizde takım olarak merak ediyoruz
benim haberim varEvet kaptanım, geri dönüş notunu eklemelisin.
Hiç haberim yok.
Soracağım Kazen'e.
O zaman kazen beyi açıklama yapmayami davet etsek meraktan catlicizzzbenim haberim varKazen bana söylemişti kendine göre kriterleri varmış ama bu kriterleri bilmiyorum kendisi açıklama yapar herhalde
Bilgilendirme için tesekkür ederizMerhaba,
Belirli kriterler var, bunu izin verirseniz açıklamayayım. Mezun olan ve kritere uygun olan üyeleri PRO yapıyoruz. Madam madalyayı çözemedik böyle bir çözüm üretelim dedik.
Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 36. Tur 7. Hafta sonuclarına asagıdaki linkten ulasabilirsiniz:
5. takım olarak sarı kartlarımızı da sildirdiğimiz icin gelecek hafta sonunda ceza alacak takım olmayacak gibi görünüyorPerformans Uygulaması
36. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM 622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA 625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA 625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART 6. TAKIM 625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA 8. TAKIM 622. Etap =>%0.234 => 1...www.kadinlarkulubu.com
canım ben tamamen unutmuşum performans hazırlamayı bu yoğunluğun rasında onunla uğraştığın için teşekkür ederimSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 36. Tur 7. Hafta sonuclarına asagıdaki linkten ulasabilirsiniz:
5. takım olarak sarı kartlarımızı da sildirdiğimiz icin gelecek hafta sonunda ceza alacak takım olmayacak gibi görünüyorPerformans Uygulaması
36. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM 622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA 625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA 625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART 6. TAKIM 625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA 8. TAKIM 622. Etap =>%0.234 => 1...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnm sizinde gözünüz aydin :)Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Tesekkur ederiz kazen bence cok güzel bi uygulama olmusMerhaba,
Belirli kriterler var, bunu izin verirseniz açıklamayayım. Mezun olan ve kritere uygun olan üyeleri PRO yapıyoruz. Madam madalyayı çözemedik böyle bir çözüm üretelim dedik.
Elinize saglik kaptanimSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Ellerine sağlık kaptaanımSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Arada tezden sıkılınca girip bakıyorum kaptanım, bana da değişiklik oluyor :)canım ben tamamen unutmuşum performans hazırlamayı bu yoğunluğun rasında onunla uğraştığın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?