Kaptanlarım sağ olun teşekkürleriniz için..
Ama ben bir şey yapmadım.
Teşekkürler sadece @Kazen e.
Bundan sonraki pro üyelikler, mezuniyet alan ve gizli kriterleri sağlayan yarışmacılarımıza verilecektir.
Bir an önce kiloları verin, mevsimi hatırlatmaya gerek yok zaten.
Tesekkurler Anka kaptanimHayırlı olsun kızlar❤
Şuan mezuniyete odaklandım renkli yazılar yazmak hep hayalimdi pro olupValla Anka nefis cevap vermiş.
İnşallah gizli kriterlere uyuyorsundurŞuan mezuniyete odaklandım renkli yazılar yazmak hep hayalimdi pro olup
Tamamİnşallah gizli kriterlere uyuyorsundur
Orda burda dolanma fazla takımda dizimizin dibinde otur
2 kere mezun olmus biri olarak bu fikri destekliyorumKaptan yardımcılari olarak bizde istiyoruz
Pro olmadan da yazabilirsin, mesaj yazdığın kısmın üstündeki damla işaretinden renk seçebiliyoruz:) Tabi her yazdığımızda seçmek gerekiyor galibaŞuan mezuniyete odaklandım renkli yazılar yazmak hep hayalimdi pro olup
Evet ama prolar kaydediyor ya her seferibde ugrasmiyosun o çok güzel oluyorPro olmadan da yazabilirsin, mesaj yazdığın kısmın üstündeki damla işaretinden renk seçebiliyoruz:) Tabi her yazdığımızda seçmek gerekiyor galiba
illaki güzel olur canım olmaz mı, keşke ikimizde pro olarak mezun olsakEvet ama prolar kaydediyor ya her seferibde ugrasmiyosun o çok güzel oluyor
Ay hadi İnşallah yaillaki güzel olur canım olmaz mı, keşke ikimizde pro olarak mezun olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?