Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline sağlık kaptanım ♥

Zor ama gerçekten. Biz tek takımın işlerini yürütemiyoruz. Bence analizleri bırakalım. Rastgele kontrol uygulamasını da bırakalım. Herkes kardeş takımını kontrol etsin. Mesela biz kardeş takımımız sorsa da sormasa da eklendiği zaman kontrol ediyoruz mutlaka. Herkes kardeş takımını kontrol ederse sorun kalmaz diye düşünüyorum. Diğer işler için de aramızda paylaşım yapabiliriz belki aklıma gelmedi şu an. Hiç bir şey senden önemli değil.

Emegine saglik kaptanim

Ellerine sağlık kaptanım

Elinize sağlık kaptanim

Teşekkürler tatlım.

Sağ ol Ankacım.

Beni anlayacağınıza eminim.
12 senedir burada, her hafta sonu bu işlerle uğraşıyorum.
Metal bile yoruluyor yani. Metal yorgunluğu diye bir şey var.

Yaptığım işleri devredemiyorum, kafamı dinlemeye çekilemiyorum. İzne gitsem dönüşte birikmiş işleri halletmem gerekiyor. Yani bildiğin gerçek anlamlı bir mola hiçbir zaman veremiyorum.

Dediğim gibi yeni hayatım beni zaman anlamında çok zorluyor. Her şeyi bırak köpek Odin'i bile artık tek başına çıkartıyorum, günde üç kere. Bir hafta yemek yapmaya zaman bulamadığım oluyor. Aynı burada yaşantım nasılsa evde ve hayatımda da öyle. Devredebileceğim, paylaşabileceğim kimse yok. Yapı olarak yardım isteyebilen biri de değilim. Kocam en büyük ve tek yardımcımdı. Zaten onun yokluğunun acısı çok büyük, dineceği de yok. Bir yılı geçti öleli, gel gör ki değişen bir şey yok. Özlem de ekleniyor ve acı daha da oturuyor sanki. Neyse işte.. kimseyi sıkmayayım.

Sonuç olarak bir çözüme ulaştırmam gerekiyor buradaki işi.

Senin önerilerin üzerinden şunları diyebilirim:
1- Analizler için zaten bu sene son diye düşünüyordum içten içe. En çok yoran o çünkü. Sadece analiz döneminde değil, her etap sonunda listelerde olan değişiklikleri de eklediğim için her hafta uğraştığım bir dosya o.

2- Rastgele kontrol beni yormuyor. Ama senin söylediğin çok doğru. Kardeş takım uygulamasının manası bu zaten. Herkes kontrolünü yapsa, daha doğru yol alırdık. Dilerim sizi örnek alan takımlar çıkar.

Bir de karneleri düşünüyorum. Çok önemli mi sahi her ay kaç kilo verdiğinin detayı. Toplam şu sürede şu kilo verildi açıklaması ve bir kupa ile hazırlasam ne fark eder sence/sizce? Durumları karışık olan üyelerin detaylarını toplamak bazen 1-2 saate mal oluyor. Karne sahibi o detaylara gerçekte ne kadar ilgileniyor? Ocak 2016 da 3 kilo verdiği bilgisi gerçekten işe yarayan bir bilgi midir?

Sizlerin de fikirleriyle biraz toparlayalım durumu arkadaşlar, lütfen.

Bence haklısınız düşüncelerinizde hepsinin yükü sizin üstünüzde ve her bir karne analiz hepsi de çok vakit gerektiren uğraşlar. Sizin yükünüzü bir nebze hafifletmemiz gerektiğini düşünüyorum ben de , Anka ya katılıyorum.

Yaaa basınız sağolsun kaptanım bunu bilmiyordum
Cuma günleri kardes takım olmak üzere referans oldugum takımları tek tek geziyorum bende hataları düzeltiyoruz cogu zaman
Karnelerdeki detaylar cok önemli değil zaten mezun olan için en önemlisi kilosunu vermis olması diye düşünüyorum

Analizler güzel ama vaktinizi cokk alıyor o yüzden olmasa da olur zaten tüm takımlar az cok kendi durumunu biliyor

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Aylin42konya ile ilgili olarak:
Sorumluluğunu bilen bir arkadaşımızdır ancak uzun zamandır işlerinin yoğunluğundan dolayı siteye giremiyordu.
Forumun yeni haline de alışamamış, aslında bakmış sırrını yazmak için fakat yazacağı yeri bulamamış sonrada herhalde artık yazılmıyor diye düşünmüş. Çok üzüldü.
Ben de rahatsızlığımdan dolayı bir müddet gerektiği kadar ilgilenemedim takımla, o arada gözümüzden kaçmış maalesef.

Her kelimende çokkk haklısın.. ölüm kalanlar için acısı hep bir sınav rabbim sınavını kolay atlatmayı nasip etsin.
Ben her zaman dostlarımızdan, yakınlarımızdan yardım isteme ve onlara yardım etme taraftarıyım. Arkadaşım dediğim insan zor durumda kaldığı zaman bana “ya yardıma ihtiyacım var hadi bi el atıver” diyemiyorsa ben üzülürüm. Bence sen de gerçek hayatta da işlerini hafifletecek kişilere şans ver.

Buraya gelince sen gerçekten bıktım kapatalım dersen başımızla beraber. Öncekinde bir şeyler yarım kalmıştı. Kalbin kırık gitmiştin. O sebeple göndermedik.

Ama içten içe sanki kapatıp gitmeye senin de gönlün razı değil. Yanılıyor muyum? Analizleri bırakalım. Artık karne değil diploma verelim dediğin gibi Şu tarihte gelip şu kadar kilo verip başarıyla mezun olmuştur yazalım. Hatta bu konuda sen bir örnek hazırlarsın ben yaparım devamını.

Benim önerilerim bu şekilde. Kaptan arkadaşlarımız da önerilerini sunsun. Bu şekilde 2019 u bitirelim. Aralık’ta tekrar bi toplantı yapalım. Ona göre ya devam ederiz ya da bitiririz.

Çok geçmiş olsun canım

Baharcim bizim icin önemli olan tatli bi rekabet halinde kilo vermek...
Sana zor gelen seyleri nasil kolayina gidiyorsa öyle yapalim, her türlü kabulümüz.

Geçmiş olsun cnm

seaBahAR kaptanim bende diger kaptan arkadaslarla ayni fikirdeyim.
*Analiz raporlarini birakalim, zaten takimlar olarak durumlarimizi biliyoruz asagi yukari.
*Mezunlarin karnesinde hangi ay ne kadar kilo verildiginin bence bir onemi yok,su tarihten su tarihe su kadar kilo verdiler demek bence fazlasiyla yeterli.
*Rastgele kontrolu de kardes takimlar olarak yapmak guzel fikir.Her hafta kardes takimlarimizi kontrol ederiz.

Esinizi kaybettiginizi yeni ogrendim, basiniz sagolsun, cok buyuk bir aci.Soylenecek hicbir soz sizin acinizi hafifletmeyecek biliyorum ama mutlu olmanizi tum kalbimle diliyorum.

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR
Performans uygulaması 36. tur sekizinci hafta sonucları asagıdaki linkte yayınlanmıstır.
Sonuç: 36. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9. takım 36. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.

Eline sağlık kaptanım ♥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…