Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ellerine sağlık.

Sevgili arkadaşlar, biliyorsunuz haftaya bir oylamamız daha var.
Biraz bahsetmek istiyorum.
Akıl akıldan üstündür.

Konu şu: Karnelere baktığımızda 20 kilo veren de mezun oluyor, 3 kilo veren de.
Mezuniyet biliyorsunuz ki hedef kilo belirlenmesi ile alakalı.
Üyeler ilk girişlerinde rastgele bir hedef belirtiyorlar, çünkü bir kuralımız yok. Özellikle de pro üyelik ödülünün de devreye girmesi ile bu konudaki tutarsızlığı bir nebze olsun gidermek amacı ile şöyle bir önerim var:

Yeni üye kayıt olurken kayıt kilosunun minimum %10 unu hedef olarak verebilsin.

Örneğin;
Zeytin 80 kilo ile yarışmaya girdi.
80 x 0,10 = 8
80-8 = 72

Minimum hedefi 72 olabilsin.

Aklımdaki bu.. Sizden gelecek önerilere göre oylama metnimizi şekillendiririz, diye düşünüyorum.

Bu durum beni de çok rahatsız ediyordu. Çok güzel bir konuyu düşünmüşsün. Bence çok güzel olur böyle bir uygulama ama bence %10 az bir oran. En az %20 olsun derim.

Bu durum beni de çok rahatsız ediyordu. Çok güzel bir konuyu düşünmüşsün. Bence çok güzel olur böyle bir uygulama ama bence %10 az bir oran. En az %20 olsun derim.

Kilo azaldıkça %20 oranı zorlayıcı olabilir, diye düşünüyorum.
70 kilodur mesela, 60 olmak istiyordur. Biz eğer %20 dersek onu 56 kiloya zorlamış oluruz. 10 kilo yetmez illa 14 kilo diyoruz yani.

Zorlamamak da gerek, ufak bir ayar sadece. Zaten diyet psikolojisi yeterince zor. Amaç, iki ucu biraz orta ayara yaklaştrmak.

Bilemedim, bakalım nasıl fikirler çıkacak.

Kaptanım o zaman kilo arttıkca yüzde olarak da değişiklik yapabiliriz
60-70 kilo %10
70-80 kilo %15
80-90 kilo %20 .. Gibi
Zor mu olur karısıklık olur mu bilemedim ama :))

Ellerinize saglik kaptanim :)

Kaptanim bencede minimum hedef icin %10 baraji uygun, verecegi kilosunun cok olmadigi uyeleride dusunursek.
Bizim takimimizda da liste disinda yarisan cok uyemiz var, bazilari eski uyeler, bazilarinin verecegi kilolar cok az listeye bile almiyoruz.

* Soyle bir opsiyonda olabilir , 80 kilonun altindakiler minimum kayit kilolarinin %10unu , 80 kilonun uzerindeki uyeler minimum kayit kilolarinin %15ini hedef olarak verebilirler seklinde.

Kaptanım o zaman kilo arttıkca yüzde olarak da değişiklik yapabiliriz
60-70 kilo %10
70-80 kilo %15
80-90 kilo %20 .. Gibi
Zor mu olur karısıklık olur mu bilemedim ama :))
Ben de bilemedim. Uygulamayı sizler yapacağınız için doğru kararı da sizler verirsiniz. Galiba karışık olur biraz.

60 ın altını listeye almayız
İşte süper çözüm bu.

Hmm bak bu da mantıklı. Takibi ve uygulaması da kolay olur. Tek bir baraj var ve iki opsiyon. Bana güzel göründü.
Kaptanlarımı bilemem tabii.

Emeginize saglik kaptanim, mutlu gunler

Çok geç oldu ama tatilde internet çekmeyen yerdeydim
Kusura bakma yanlış yazmışım senin dediğin gibi 1.ci izin hakkı mavimli arkadaşımızın

Beklettim özür dilerim ♡

Eki Görüntüle 2291180

6. Takımdan @Bogazmanzarasi 15 haftada 11,7 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Tüm mezun olanlari canı gönülden kutluyorum Bir daha arti yüzü gormesinler inşallah ♡

Seninde ellerine ve emeğine sağlık ♡

Ay ne özrü canımcım ya?
İyi tatiller.
Şekerden uzak dur. Cıs.

Ay ne özrü canımcım ya?
İyi tatiller.
Şekerden uzak dur. Cıs.

Çok teşekkür ederim Tatil yeni bitti ama şükür kacamaksiz geçti birde bundan sonra artık daha sıkı tutabilirsem artık eksileri göreyim valla bıktım hammalliktan

Ne güzel vermiştim hastalıklardan sonra yine cozutmustum ama şükür artık daha iyiyim kendime odaklanmaya başlayabilirim artık

seaBahAR ve kaptan arkadaşlarım. aslında şu an gündemde başka konu var ama benim aklıma takılan bir konu var.
İzinden kilo alarak dönen kişi listeye giremiyor tamam ama kilo almak çok kolay vermek gerçekten zor. Şu an çoğu takımda listeye girmek isteyen ama ayrıldığı kiloya düşemediği için bekleyen üyeler var. Acaba ekstrem durumdaki 6 ay ifadesine esneklik mi getirsek. %5 inden fazla olsun yine ama süre daha kısa mı olsa acaba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…