Bence de güzel bir düsünce sadece isin matematiksel kısmına girmek istedim. Bu yukarıdaki Zeytin arkadas diyelim ki 72 kg hedef koydu ve mezuniyet şartımız da hedef kilo ile farkın en az %80'ini yakalamak oldugu icin kagıt üstünde 73.6 kilo oldugunda mezun olabilir. Bu fark 60'lı kilolardaki arkadaslarımızda daha da az olacaktır.Sevgili arkadaşlar, biliyorsunuz haftaya bir oylamamız daha var.
Biraz bahsetmek istiyorum.
Akıl akıldan üstündür.
Konu şu: Karnelere baktığımızda 20 kilo veren de mezun oluyor, 3 kilo veren de.
Mezuniyet biliyorsunuz ki hedef kilo belirlenmesi ile alakalı.
Üyeler ilk girişlerinde rastgele bir hedef belirtiyorlar, çünkü bir kuralımız yok. Özellikle de pro üyelik ödülünün de devreye girmesi ile bu konudaki tutarsızlığı bir nebze olsun gidermek amacı ile şöyle bir önerim var:
Yeni üye kayıt olurken kayıt kilosunun minimum %10 unu hedef olarak verebilsin.
Örneğin;
Zeytin 80 kilo ile yarışmaya girdi.
80 x 0,10 = 8
80-8 = 72
Minimum hedefi 72 olabilsin.
Aklımdaki bu.. Sizden gelecek önerilere göre oylama metnimizi şekillendiririz, diye düşünüyorum.
Bu iş git gide karmaşık hal alıyor.Sevgili kaptanlarım benim de aklıma
Bence de güzel bir düsünce sadece isin matematiksel kısmına girmek istedim. Bu yukarıdaki Zeytin arkadas diyelim ki 72 kg hedef koydu ve mezuniyet şartımız da hedef kilo ile farkın en az %80'ini yakalamak oldugu icin kagıt üstünde 73.6 kilo oldugunda mezun olabilir. Bu fark 60'lı kilolardaki arkadaslarımızda daha da az olacaktır.
Örnegin; Fındık arkadasımız 60 kg ile kayıt oldu.
60 x 0.1 = 6
60 - 6 = 52
52 kiloyu hedeflediginde de 55.2 ile mezun olabilir.
Bunu yazmamın sebebi hala 5 kilo veren de mezun olabilecek. Hatta Zeytin de 7 kg ile mezun olmus oluyor. O yuzden sanki bu yuzde birazcık daha artırılabilir gibi geldi bana. %12-13'ler sanırım bu mezuniyet şartını kapatır gibi...Yawrukush 'un önerisi çok mantıklı bence bu yüzden. Matematiksel ispatı gibi oldu biraz
Tabi 60'lı kiloda da 5 kg güzel bir yüzde ama amacımızı karsılamıyor diye dedim :) Galiba en temiziAnka 'nın da dedigi gibi 60 ve altındakileri listeye hiç almamak
70 kilo altina yüzde 10 kurtariyor ama üstü kurtarmiyor sanki :))Sevgili kaptanlarım benim de aklıma
Bence de güzel bir düsünce sadece isin matematiksel kısmına girmek istedim. Bu yukarıdaki Zeytin arkadas diyelim ki 72 kg hedef koydu ve mezuniyet şartımız da hedef kilo ile farkın en az %80'ini yakalamak oldugu icin kagıt üstünde 73.6 kilo oldugunda mezun olabilir. Bu fark 60'lı kilolardaki arkadaslarımızda daha da az olacaktır.
60 x 0.1 = 6
60 - 6 = 52
Bunu yazmamın sebebi hala 5 kilo veren de mezun olabilecek. Hatta Zeytin de 7 kg ile mezun olmus oluyor. O yuzden sanki bu yuzde birazcık daha artırılabilir gibi geldi bana. %12-13'ler sanırım bu mezuniyet şartını kapatır gibi...Yawrukush 'un önerisi çok mantıklı bence bu yüzden. Matematiksel ispatı gibi oldu biraz
Tabi 60'lı kiloda da 5 kg güzel bir yüzde ama amacımızı karsılamıyor diye dedim :) Galiba en temiziAnka 'nın da dedigi gibi 60 ve altındakileri listeye hiç almamak
3 ay hic fena olmazdiseaBahAR ve kaptan arkadaşlarım. aslında şu an gündemde başka konu var ama benim aklıma takılan bir konu var.
İzinden kilo alarak dönen kişi listeye giremiyor tamam ama kilo almak çok kolay vermek gerçekten zor. Şu an çoğu takımda listeye girmek isteyen ama ayrıldığı kiloya düşemediği için bekleyen üyeler var. Acaba ekstrem durumdaki 6 ay ifadesine esneklik mi getirsek. %5 inden fazla olsun yine ama süre daha kısa mı olsa acaba.
BendeseaBahAR ve kaptan arkadaşlarım. aslında şu an gündemde başka konu var ama benim aklıma takılan bir konu var.
İzinden kilo alarak dönen kişi listeye giremiyor tamam ama kilo almak çok kolay vermek gerçekten zor. Şu an çoğu takımda listeye girmek isteyen ama ayrıldığı kiloya düşemediği için bekleyen üyeler var. Acaba ekstrem durumdaki 6 ay ifadesine esneklik mi getirsek. %5 inden fazla olsun yine ama süre daha kısa mı olsa acaba.
Ortalık karıştırıcı olarak morordekBu iş git gide karmaşık hal alıyor.
Her hesabı yaptım da hangi kiloya yüzde kaç kurtarıyor onu hesaplamadım kaptanım70 kilo altina yüzde 10 kurtariyor ama üstü kurtarmiyor sanki :))
O zamanZipzip- dedigi gibi 3 opsiyonlu daha adil olur heralde :))
Geri dönmeyi izine cikipta arti olanlar icin demistik cnm :)Benim mezuniyet konusuna RAM yandı bile
Sonradan dönme konusunda bence de 3 ay süper olurdugerçi bende mezun olan çoğu gitti gelmiyor ama ya gelirse
Aynen izine çıkıp kilo alanlar %5 ve 3 aydan fazla olduysa dönebilir şeklinde değiştirebilir miyiz diye düşündüm.Benim mezuniyet konusuna RAM yandı bile
Sonradan dönme konusunda bence de 3 ay süper olurdugerçi bende mezun olan çoğu gitti gelmiyor ama ya gelirse
Ankacım karşılıklı konuşmalarda 3 ay telaffuz edildiğine göre, dilersen buna yönelik bir oylama başlat haftaya.seaBahAR ve kaptan arkadaşlarım. aslında şu an gündemde başka konu var ama benim aklıma takılan bir konu var.
Anladım mantıklı.Sevgili kaptanlarım benim de aklıma
60 x 0.1 = 6
60 - 6 = 52
Seni bu hale düşürenler utansın.Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Malum bugün bildirim günü ve benim takımda listede kaldı 1 kişi
Bu durumda ne yapıyorum hani 1 bildirimle de iki hafta devam edebilirsiniz malum yeni gelenleri daha listeye dahil edemiyorum
İyi tatiller :)Arkadaşlar en tatilde olduğum için bu hafta işleri sağolsun morordek kaptanım hallediyor kilo bildirimi de yapamıyorum bir aksaklık olursa o yardımcı olacak haber vereyim dedim
iyi tatiller kaptanım...Arkadaşlar en tatilde olduğum için bu hafta işleri sağolsun morordek kaptanım hallediyor kilo bildirimi de yapamıyorum bir aksaklık olursa o yardımcı olacak haber vereyim dedim
Iyi tatiller kaptanım ♥Arkadaşlar en tatilde olduğum için bu hafta işleri sağolsun morordek kaptanım hallediyor kilo bildirimi de yapamıyorum bir aksaklık olursa o yardımcı olacak haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?