Hımmm ben toplight la seabahar biliyor sanmıştım anladım canım. Kriterlere uymuyorlar o zamanKriterleri acıklanmadı ki bilmiyoruz canım
Bende baktım 2019 yılında üye olmus ikiside diger üyeler daha önce üye olmus :))
Anladım canım ben sadece karnelere bakmıştımAnka kaptanım gecen hafta mezun olan 4 üyeden 2 si kriterlere uyum sağladığı için verildi 2 sine verilmedi ama ben kriterleri bilmiyorum
Yok ankacım.. aynen toplight gibi ben de bilmiyorum kriterleri.Hımmm ben toplight la seabahar biliyor sanmıştım anladım canım. Kriterlere uymuyorlar o zaman
Teşekkür ederim cevabın içinYok ankacım.. aynen toplight gibi ben de bilmiyorum kriterleri.
Kazen uygun gördüğüne veriyor pro üyeliği.
Kaptanım son oylamadan devam etmen gerekiyorOYLAMA
TEŞHİS
Karar defterimizde yer alan Etap Raporu ve Ceza Puanı metninde ikinci kategori olarak yer alan "Analiz Ceza Puanı" yaptırımı, analiz uygulamasından muaf tutulmaya yöneliktir.
Analiz uygulaması artık yapılmayacağı için ceza içeriği yeniden düzenlenmelidir.
ÖNERİ
Analiz Ceza Puanı yaptırımı, kapsamdaki hatanın yapıldığı haftanın sonuç listesini hazırlamak olarak güncellensin.
4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 29/07/2019 günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Duzenledim canim, yeni uyandim ,kalktigim gibi bilgisayari actim, ne derlerdi benim gibiler icin afyonu patlamamis mi:)Kaptanım son oylamadan devam etmen gerekiyor
Aynen öyle söylüyorlar da ben erken yazdım sanırımDuzenledim canim, yeni uyandim ,kalktigim gibi bilgisayari actim, ne derlerdi benim gibiler icin afyonu patlamamis mi:)
Bugun sen yazmadan duzeltmistimAynen öyle söylüyorlar da ben erken yazdım sanırım
OYLAMA
TEŞHİS
Karar defterimizde yer alan Etap Raporu ve Ceza Puanı metninde ikinci kategori olarak yer alan "Analiz Ceza Puanı" yaptırımı, analiz uygulamasından muaf tutulmaya yöneliktir.
Analiz uygulaması artık yapılmayacağı için ceza içeriği yeniden düzenlenmelidir.
ÖNERİ
Analiz Ceza Puanı yaptırımı, kapsamdaki hatanın yapıldığı haftanın sonuç listesini hazırlamak olarak güncellensin.
4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 29/07/2019 günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Ellerine sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulamasında yeni bir tura başladık, dilerim tüm takımlar için güzel sonuclar aldıgımız bir tur olur. 37. tur ilk hafta sonuclarına asagıdaki linkten ulasabilirsiniz.
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?