Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet bu nickle devam ediyordum
Arkadasim 534.etapta 9.takimdan izne ayrilmissiniz.Yeniden yarisabilirsiniz.Dilerseniz eski takiminiz olan 9takima yazabilirsiniz.Dilersenizde yarismaya katilmak isteyenler grubuna yazip sizi uygun olan bir takimin cagirmasini bekleyebilirsiniz.

634. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı Aylin42Konya 634. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı sisyphos 634. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
634. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

8. takımdaki hata nedeniyle muhtemeldir ki sıralama değişecek. Bu nedenle bu hafta yükselen yıldızları hazırlamadım, bilginize.

ETAP NOTLARI:

4. TAKIM
Kilo alarak izinden dönen üyeleriniz olduğunda, kilo farkını böldü iseniz bu ekstrem durumdan kaynaklanmıştır. Ekstrem durumu bir dahakine sonuç listesinde belirtmeyi unutmayın lütfen.
Bu benim varsayımda bulunmamı ve hatalı düşünmemi engelleyecektir. Göstereceğiniz özene şimdiden teşekkür ederim.

6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.

8. TAKIM
1) DilaBG ile ilgili olarak;
Yeni üye olarak giriş yaptığınız üye eski üye. Eski nicki: dilakzn, 478. etapta izne ayrılmış.
Bu bilgiye göre de takım ortalamanız tamamen değişiyor.
Gerekli düzeltmeleri yaparak sonuç listesini yeniden düzenleyiniz.

Bu durumda karar defteri 4. madde gereği Yeni Üye Geçmiş Kontrolüne Yönelik Ceza almış bulunuyorsunuz. 635. etap sonuç listelerini siz hazırlayacaksınız.

2) Usagisan ile ilgili olarak;
412. etapta izne ayrıldıktan sonra dönen üyemiz için mutlaka hedef güncellemesi de yapmamız gerekiyor. Bende kayıtlı hedef kilosu 57 imiş.
Yeni hedefi iletmenizi rica ediyorum.

13. TAKIM
zeyneppk ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları bitmiştir, bilginize.

Rapor Kaynağı

Eline sağlık kaptanım ♥

Sevgili arkadaşlar, etap raporu ile ilgili yerine getirilmesi gereken sorumluluklar için son gün Perşembe, biliyorsunuz.
Bayram tatili nedeni ile bu haftaya mahsus olarak son günü Cumartesi olarak uzatıyorum. Aklınızda olsun.

Sevdiklerinizle nice nice bayramlar temenni ediyorum.
Kalın sağlıcakla.

Mutlu bayramlar kaptanim ❤

Ellerine saglik kaptanım

Ellerinize saglik kaptanim, ekstrem durum notumu ekleyecegim bir dahaki sefere:)

Mutlu bayramlar kaptanim :)

Sevgili seaBahAR ve kaptanlarim araniza katildigimdan beri aklima takilan bir sey var , sizlerle paylasmak istiyorum.
Karar defterimiz eski uyenin donus uygulamasi, ekstrem durum b maddesi icin soyle diyor;

b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : İzne ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..

**Fakat ben takimi devraldigimda sagolsun kaptanlarim yardimci olmustu bana bu durumdaki bir uyemi listeye alabilmem icin ve listeye girisini su sekilde yapmistik;

*izne ayrildigi kilo- guncel kilo* 100 / izne ayrildigi kilo bu sekilde yuzdeyi bulduk (her zaman yaptigimiz yuzde hesabi gibi) ve YUZDESINI ayri kaldigi etap sayisina bolduk.

Ben siz kaptanlarimin sonuc listelerindeki eski paylasimlarini da inceledim ve bu sekilde cikan YUZDEYI , uyenin ayri kaldigi etap sayisina boldugunuzu gordum.Bende bu sekilde liste islemlerime devam ediyorum.

**Ancak karar defterimizde, alti cizili satirda goreceginiz gibi izne ayrildigi kilodan, guncel kilosu cikarilip, elde edilen fark ayri kaldigi etap sayisina bolunecek diyor.Bu durumda karar defterini mi guncellemeliyiz, yoksa karar defterindeki gibi mi uyelerimizi listeye dahil etmeliyiz.

Tesekkur ederim ilginize, sevgiler.

Kaptanım ben de simdiye kadar ilk dedigin gibi yaptim
Simdi maddeye gore alirsak yuzdeyi yansitmadigi icin dogru olmaz diye dusunuyorum tabiki bende çok yeniyim bakalim ne cevaplar gelecek merakla bekliyorum

O senin ilk yaptığın hesap yanlıştı canım.
O zaman konuşmuştuk aslında burda.
Yüzdeyi de bölsen, farkı da bölsen sonuç aynı çıkıyor aslında. O gün sen yüzdeyi yanlış hesaplamışsın

Burda konuşmuştuk

Ellerine ve emeğine sağlık Baharim
Kusura bakma bayram yoğunluğu üstüne birde hastalaninca henüz yapamamistim duzeltmeyi ama hemen hallediyor en kisa zamanda ♡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…