Ellerine, emeklerine saglik canim.Sonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Bireysellerde düzenleme yapıldı :KK66: 9En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 634. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (9. TAKIM) ==> %1,487 2. (10. TAKIM) ==>%0.934 3.(6. TAKIM) ==>%0.884 BİREYSEL DERECELER 1. @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM 2. @mefkurem...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnmSonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Bireysellerde düzenleme yapıldı :KK66: 9En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 634. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (9. TAKIM) ==> %1,487 2. (10. TAKIM) ==>%0.934 3.(6. TAKIM) ==>%0.884 BİREYSEL DERECELER 1. @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM 2. @mefkurem...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine sağlık kaptanımSonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ellerine saglik cnmSonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Eline sağlık kaptanım.Sonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ellerine sağlık canimSonuc listeleri hazır umarım bir hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Tesekkur ederim canim sizde bu hafta ikinci oldunuz tebrik ediyorumEllerine sağlık canim
Birinciliğiniz içinde tebrik ederim ❤
Ellerine saglik kaptanim636. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2301236
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2301237
6. Takım yarışmacısı gulumse25 636. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı kardelelen321 636. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
636. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 6. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2301238
636. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (6 ► 5)
- 13. TAKIM (8 ► 7)
- 14. TAKIM (7 ► 2)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
dennisgo ile ilgili olarak;
Üyemizin güncel hedef kilosu nedir?
6. TAKIM
Batu85 ile ilgili olarak;
Hedef limiti kuralımıza göre hedef kilosu minimum 59,5 olmalıdır. Bendeki listede düzelttim. Ancak siz de sonuç listesinde düzeltin ki sonrasında "hayır hedef öyle değildi" yanılgısı yaşamayalım.
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Usagisan ( 80.4 / 76.6 / 0.8 / 0.99 % ) hesabında bir hata var. Herhalde etap bitiş kilosu 76,6 değil, 79,6 olmalıydı.
Yazım hatası mı yoksa hesap hatası mı lütfen kontrol eder misiniz? Sonuca göre de gereğini yapın lütfen.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini aşağıdaki başlıkta paylaşabilir:
- 4. Takım yarışmacısı fmad ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;636. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2301236
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2301237
6. Takım yarışmacısı gulumse25 636. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı kardelelen321 636. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
636. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 6. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2301238
636. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (6 ► 5)
- 13. TAKIM (8 ► 7)
- 14. TAKIM (7 ► 2)
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
dennisgo ile ilgili olarak;
Üyemizin güncel hedef kilosu nedir?
6. TAKIM
Batu85 ile ilgili olarak;
Hedef limiti kuralımıza göre hedef kilosu minimum 59,5 olmalıdır. Bendeki listede düzelttim. Ancak siz de sonuç listesinde düzeltin ki sonrasında "hayır hedef öyle değildi" yanılgısı yaşamayalım.
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Usagisan ( 80.4 / 76.6 / 0.8 / 0.99 % ) hesabında bir hata var. Herhalde etap bitiş kilosu 76,6 değil, 79,6 olmalıydı.
Yazım hatası mı yoksa hesap hatası mı lütfen kontrol eder misiniz? Sonuca göre de gereğini yapın lütfen.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini aşağıdaki başlıkta paylaşabilir:
- 4. Takım yarışmacısı fmad ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Tamam benim hatam.2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Kaptanım öncelikle eline sağlık yalnız bu kurala göre 63 de mezun olabiliyor
Olsun kaptanım önemli değil dün özellikle onu hesap edip yazmıstımTamam benim hatam.
80 kilo barajını 70 kiloya güncellemişim kafamda. Kilo da 70,1 olunca hooop çarptım ,85 ile
Karınca gibi derken hataılı karınca olmuş biraz.
Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili arkadaşlar, etap işlerini yetiştirebilmek için hızlıca yaptım. Dilerim başka bir hatam olmamıştır.
Buralar sizlere emanet. Haftaya bugün buradayım.
Kalın sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?