ay ben de 8. takımı ekleyeyim demiştim monişim halletmiş
Son anda farkettim, hazır listeyi kopyaladım hemen. Kontrol etmeye zaman yoktu, inş hatalı değildir.
Bende aynisini yapacaktim kaptanim, boyle bir durumda , takim kaptani paylasim yapamadiginda mesela, biz onun yerine paylasabiliyoruz degil mi?Son anda farkettim, hazır listeyi kopyaladım hemen. Kontrol etmeye zaman yoktu, inş hatalı değildir.
ay ben de 8. takımı ekleyeyim demiştim monişim halletmiş
Şimdilik listemi böyle ama esra ugrasà duzenlerimbana özelden dün mesaj atmıştı bu ara biraz müsaade istedi yoğunluğu var diye mesaj atarsın kilonun demiştim ama şimdilik böyle kalsin ♡ yinede gayet güzel ama haftaya daha güzel olacak inşallah ♡♡♡♡
Son anda farkettim, hazır listeyi kopyaladım hemen. Kontrol etmeye zaman yoktu, inş hatalı değildir.
bende normalde pek fırsatım olmazdı bugün bakayım bir dedim baktım banucum eklwmemiş ekleyene kadar moniş eklemiş Yawrukush kaptanım da aynı anda devreye girmişKızlar Allah razı olsun hepinizden
Disardaydim ve yanıma powerbank aldigim halde kablo sıkıntı yaratinca cebimde kapandıdeli oldum hatta ben Takim bildirimi dedikçe eşim beni kalayladi
Ulen kuran hatası mı ne panik yaptın diyeSağ olun valla görene kadar gerildim durdum
Öncelikle merhaba, diskalifiye edilmiş üyeler için yarışmacı adayı olduğunuz takımın kaptanı oylama başlatıyor. Geri dönüşünüze diğer takım kaptanlarının onay vermesi gerekiyor. Her kaptandan onay alırsanız geri dönebiliyorsunuz.arkadaşlar
2015 yılında matmazel-nora rumuzu ile 6. takıma yarışmışım.
kurallari uymadığım sürece diskalifiye edildim.
kurallari çok agir ve bilmediğim için kötü bi hal aldim.
2018 başlarinda tekrar girdim.
başta sölememişim.oraya girdiğimi de unutmuşum.
sanirim ilk gözagrim 6, takımdi. listeye girmişim. ( orkidekaramel ) olarak ve kendi istegimle ayrıldım.
listeye girebilmek için 6 ay beklemişim ama boşuna..
sonra 9. takıma girdim oradan da diskalifiye olduğumu sölendi. ve free olarak katılabilirsin dediler.
bi kaç ay ben artık takımlardan umudumu kesmişim.
giremeyecegim dedim.
baktım kilo veremiyorum..
takımsız olmaz dedim.
4. takıma baktım orda en baştan açikladim. diskalifiye olduğumu.
diskalifiye engelimi nasıl kaldirabilirim. sanki takımdan dişlanmiş hissediyorum tüm diskalifiye edenler eminim ayni benim hissediyor.
seaBahAR diskalifiye edenlere lütfen affedin hata yapmış olabilirler. affettirmek için ne yapmak gerekiyor.
Ellerine sağlık toplightım.Günaydın kaptanlarım veseaBahAR biraz gecikmeli de olsa 37. tur 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir
Performans Uygulaması
PERFORMANS UYGULAMASI Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca: 1) NOTA: Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir. 2) SARI KART: İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım ♥Sonuç listeleri hazır arkadaşlar
Umarım hata yoktur
Evde boş boş oturuyordum yapayım dedim, belliki işi var kaptanımın yardımım dokunsun barioynakbasi34
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
6.takım üye notu düzenlendi En Büyük TÜRKİYE633. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (26 Temmuz - 2 Ağustos ) *** 4. Takım 633. Etap ***Etap Ucuncusu enimenime (84/82.9/1.1/%1.31) Elmasyuzuk (55.6///%) 2. kez bildirimde bulunmadi. Diyetteanne (67.5///%) 1.kez bildirimde...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnmSonuç listeleri hazır arkadaşlar
Umarım hata yoktur
Evde boş boş oturuyordum yapayım dedim, belliki işi var kaptanımın yardımım dokunsun barioynakbasi34
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
6.takım üye notu düzenlendi En Büyük TÜRKİYE633. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (26 Temmuz - 2 Ağustos ) *** 4. Takım 633. Etap ***Etap Ucuncusu enimenime (84/82.9/1.1/%1.31) Elmasyuzuk (55.6///%) 2. kez bildirimde bulunmadi. Diyetteanne (67.5///%) 1.kez bildirimde...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?