Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanlarim 638. Etap sonuçlarını hazırladım ins bi hatam yoktur

Eline sağlık canım

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Ellerine ve emeğine sağlık canim

Eline sağlık canım

Emeklerine saglik canim.

ellerine saglik bitanem
Seninde eline saglik bebegim
2 küçük yaramaz insanda akil birakmaz normal olarak

baktım kargalar kahvaltılarını kuru kuru yapıyorlar.. kalkayım da onlara çay demleyeyim dedim..

Ellerine sağlık.

Bendeki listeyi düzeltirim ama sen de mutlaka sonuç listelerinde editle tatlım.

638. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

9. Takım yarışmacısı masal3487 638. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı LaMademoiselle 638. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Yarışmacımız kilo alma nedenini paylaştı, yemek tarifini en geç Perşembe günü yapmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
638. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

638. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 6. TAKIM (7 ► 6)
  • 9. TAKIM (5 ► 1)
  • 10. TAKIM (8 ► 2)
  • 13. TAKIM (9 ► 3)
  • 14. TAKIM (6 ► 4)

ETAP NOTLARI:

5. TAKIM
Bu hafta kayıt yaptığınız 3 yeni üyenin de başlangıç tarihi yok, lütfen iletir misiniz?

6. TAKIM
yesa1 ile ilgili olarak;
Üyemiz 520. etapta belirttiğiniz gibi izne ayrılmamıştır. Yarışmadan ayrılmıştır. Bu nedenle ayrıldıktan sonra dönen üye işlem yapılmalıdır.

13. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrik ediyorum, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takım yarışmacısı enerji_kusagi mezun oldu, tebrikler!
  • 9. Takım yarışmacısı Dream00 mezun oldu, tebrikler!
  • 14. Takım yarışmacısı Yellow girl mezun oldu, tebrikler!

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı

Hamilelik nedeniyle ayrıldı yazınca yanlıs yorumlamısım hemen düzeltiyorum kaptanım

Elinize sağlık kaptanim
İyi hafta sonları sevgili arkadaşlar.
Pazartesi görüşmek umuduyla.
Mutlu haftasonlari kaptanim

Eline sağlık canım.
yesa ile ilgili o dönemde konuşmuştuk. Listeye yeni girdi izin hakkı yok nasıl yapacağız diye danışmıştım. Sen de hamilelik beklenmeyen bir durum olduğu için izine çıkabilir demiştin. Hatta tam o hafta karar defterini güncellemiştin. Sanırım ben izine kısmını yazmayı unuttum. O mesajlara bakıp döneyim ben sana.

Ellerine saglik kaptanım

Aynen ozamanki kaptanım..

Ben zayıflamaya karar verdim paT diye hamile kaldım.o yüzden izinli ayrıldım

Buldum mesajı.
Sorun tamamen benim “izine” yazmayı unutmam. Yine de listeden çıkaralım mı? Çünkü ayrıldıysa deneme süresinde olduğu için bu etapta listeye alamıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…