Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine saglik cnm

Arkadaşlar ben gündüz fırsat bulamadım yeni kontrol ettim listeleri 3. Takımı 0.444 buldum. Pretty rose geçen hafta 60,5 miş 60,8 den hesaplanmış.
5. Takımı da 0.420 buldum.
3. Takımın sıralaması değişmiyor
5. Takım 7. Oluyor 13. Takım 8.
Tabii benim de hata yapmış olma ihtimalime karşı kaptanlarımız kontrol etsinler tekrar

Evet cnm doğru
Hemen düzenliyorum
Serviste yaptım listeyi ekrana uzun süre bakınca midem bulanıyor benim araçta

anka kaptanım acele ile hesap yapıp kontrol etmemiştim önce farketseydim düzeltirdim saat 8 i geçince düzenleme süresi geçti

anka kaptanım acele ile hesap yapıp kontrol etmemiştim önce farketseydim düzeltirdim saat 8 i geçince düzenleme süresi geçti

Tamamdır
İki takımıda hallettim

Ellerine saglik canim..

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Ellerine sağlık kaptanım.

3. ve 5. takım düzenlendiğine göre sıralamalar da düzenlenmiştir, diye düşünüyorum.
Kolay kontrol edebileyim diye alıntıladım mesajını Ankacım. Dikkatine sağlık.

seaBahAR kaptanim 6.takim yardimcilarindan Kirmizi pabuc ve P Prensesimin Annesiyim i cikartip yerine Yonahime i ekleyebilir misin
Simdiden tesekkur ederim
Tamam kaptanım.
Hayırlı olsun.

seaBahAR
Rica etsem 12. Takım kaptan yardımcılarına Mor Vampirella ve gulenyuzumsunsen i ekleyebilir misin?
Bir de biz 6. Takımla kardeş takım olabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler
Tamam Ankacım, hayırlı olsun.

645. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

5. Takım yarışmacısı dennisgo 645. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

12. Takım yarışmacısı asya_01 645. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
645. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 12. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

645. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM (8 ► 5)
  • 5. TAKIM (9 ► 7)
  • 6. TAKIM (7 ► 2)
  • 10. TAKIM (2 ► 1)

ETAP NOTLARI:
3. TAKIM
Sahgull ile ilgili olarak;
2019 yılı izin hakları bitmiştir, bilginize.

6. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.

12. TAKIM
Mavi95 ile ilgili olarak; üyemiz belirtildiği gibi 639. etapta değil, 641. etapta mezun olmuştur. Bu nedenle kilo farkının 6'ya değil 4'e bölünmesi gerekir.

ETAP MEZUNLARI

• 10. Takım yarışmacısı natsume mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Eline sağlık kaptanım ❤

Ellerine saglik kaptanım

Eline emeğine sağlık canımcım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…