seaBahAR kaptanım özel msj attım.
Kaptanım ben daha öncesinde 1.takımda kilo vermiştim ve kaptan yardımcısıydım başka yerlerde yazdım ama istikrar saglayamadım.
Sizden ricam yeniden 1.takımla başlamak
Bi deneme süresi verseniz bize.
şimdi okudum özel mesajını da..
yeni üye ihtiyacı olan takımlar varken bir takım açmak ne kadar mantıklı onu bilemedim..
takımlar için deneme süresi uygulamamız yok.
seni tanıyıp, sana referans verebilecek kaptanlarım varsa söz onlarda..
Eline emeğine sağlık püsküütüm.Eki Görüntüle 2549319
10. TakımdanNatsume 26 haftada 14,8 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Eline sağlık Şahnurumsevgili kaptanlarım veseaBahAR 38. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 12. takım listeye eklendi 14. takımın kapandığını yazdım. Umarım hatam yoktur.
Bu aradaoynakbasi34 kaptanım bu etapta nota almamanız gerekiyor değilse cezalı duruma düşeceksiniz haber vereyim dedim
Ellerinize saglik kaptanim.sevgili kaptanlarım veseaBahAR 38. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 12. takım listeye eklendi 14. takımın kapandığını yazdım. Umarım hatam yoktur.
Bu aradaoynakbasi34 kaptanım bu etapta nota almamanız gerekiyor değilse cezalı duruma düşeceksiniz haber vereyim dedim
Ellerine saglik cnmsevgili kaptanlarım veseaBahAR 38. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 12. takım listeye eklendi 14. takımın kapandığını yazdım. Umarım hatam yoktur.
sevgili kaptanlarım veseaBahAR 38. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 12. takım listeye eklendi 14. takımın kapandığını yazdım. Umarım hatam yoktur.
sevgili kaptanlarım veseaBahAR 38. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. 12. takım listeye eklendi 14. takımın kapandığını yazdım. Umarım hatam yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?