Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine sağlık kaptanım

Allâh razı olsun canım ♡♡♡♡♡
Hakkınızı helal edin inan haftasonu iki gün yine kollarım iptaldi Cildirmama az kaldı artık cidden hayattan zevk almaz oldum bu ağrılar yüzünden çarşamba tekrar MRa gireceğim sanırım Fıtıktan mı yoksa omuzlarimdaki kas yirtilmasindan mi emin olmaları lazım Artık geçirecek bir şey yapsınlar çekilecek gibi değil 2 gün iyisem 3cu gün yine deli gibi ağrım oluyor hareket edince

Ellerine ve emeğine sağlık Baharımmm ♡♡♡

SEvgili kaptanlarım ve seaBahAR 38. tur performans yarışmamız sonlanmıştır.
Performans Uygulaması / Cuma Zayıflama Yarışması sonuçlar yukarıdaki linktedir.

SONUÇ: 38. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 3. ve 6. takım 38. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 14. takım kapanarak 12. takım açılmıştır.

Eline sağlık kaptanım ❤

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.

Ellerine saglik cnm

3.ve 6.takimi tebrik ederiz

Kaptanim acil sifalar diliyorum...

Emeklerine saglik kaptanim.
Tebrikler 3. ve 6. takim.

Geçmiş olsun canım ya..
Benim de omzumda kas yırtılması oldu. 1.5 yıl sürdü ağrılar. Nimes jel kullanıyordum, ağrıyı dayanılacak seviyeye çekiyordu. Sonunda bu yıl iyileştim. Ortopedi doktoru kas ve eklem onarıcı bitkisel ilaçlar verdi. 2 ayrı ilacı 3 ay kullandım. Bir de basit bir hareket önerdi. Kolunla daireler çizmek, yavaş tabii, zorlamadan.
İlaçları bitirdiğimde Haziran ayı idi ve o zamandan bu yana şükür ağrı yok. Sen de doktoruna danışırsın MR sonrasında çıkan neticeye göre.

Ellerine sağlık toplightım.
Tebrikler 3. ve 6. takım.
İkinize de analiz borcum var. Hangi hafta yetiştiririm bilemedim şu anda, ama analizlerin başlangıcı son performans turunun başladığı etap olacak. Yarın bir bakayım durumuma.

Simdiden tesekkur ederiz kaptanım

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Allah razı olsun canım İnşallah benimde ağrılarım artık geçer benimde 1 seneden fazla oldu
Sinir uclarindaki ağrıları alan bir ilaç kullanıyorum zaten devamli çok dayanılmaz olunca tekrar başka bir ilaç daha kullanıyorum kas gevseticiyle birlikte
Bir ara gece uykudan çığlık atarak uyaniyordum ağrıdan dolayı hatta bir kaç kere acillik olduktan sonra resmen omuzumdan kemiğe kortizonlu iğne yapıldı da dayanilir hale geldi ağrılar

2 saat sonra MR için tekrar hastaneye gideceğim komple çekilsin istedi Doktor bugün
Grip oldum ve nasıl bir şeyse öksürük krizi tuttuğu an baygınlık geçiyorum Ben nefesim kesildiği için oluyor sanıyordum ama doktor ihmalle gelmez dedi saniselik de olsa kalp duruyormuş sonuca göre hemen tedavi başlanacak yoksa Allah korusun kalp krizi de tetiklenebiliyormus

Bir sordun bin Ah isittin gibi oldu ama dolmusum Hakkınızı helal edin ( bugün rahatlamak için kime içimi dokecegimi şaşırdım )
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah. ..Aminnn

Eline sağlık canımcım.

Banuşum çok geçmiş olsun, nedir bu çektiğimiz canım ya

Çok geçmiş olsun canım, herkes aynı dertten muzdarip maalesef.

Kaptanim cok uzuldum durumunuza, dualarim sizinle, biran evvel tedavi olup iyilesirsiniz insallah.
Birde steroid ignesi var doktorunuza sorsaniz, cok zor durumlarda , ameliyattan once son care olarak yapilan bir igne.
Benim esim olmustu bu igneyi cok faydasini gorduk, tabi sizin durumunuzda uygulanabilir mi, uzman olanlar bilir ama doktora sormakta fayda var.
Takiminizla ilgili bir yardim gelirse elimden hergun buralardayim, isterseniz sadece sohbet icin bile takiminiza ugrarim.
Iyi haberlerinizi aliriz insallah, acil sifalar...

Allah sifani versin insallah cnm

Banuşum çok geçmiş olsun, nedir bu çektiğimiz canım ya

Sorma Ayşem dünden beri havadamiyim karadamıyım belli değil Hastalıktan öte hala birilerinin umursamaz tavrı özellikle çok etkiledi beni
Çekirdek Aileden ötesi yokmuş onu anladım ♡

Allah sifani versin insallah cnm

Allah razı olsun kızlar buda geçecek inşallah

canım benim çok ama çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…