Anladım hayırlısı olsun bakalım. Sizin takımda kaptanlık yapabilecek çok kişi var zatenTakimdan biyere gitmiyorum tatlim :)) ama sorumluluk alacak, takimla ilgilenecek hic vaktim yok şu ara
Bu durumda takimdakilere haksizlik oluyor
Bende sadece ismen kaptan kalmak istemiyorum
Hayirlisi bakalim
Özre gerek yok Ankacım.. takıldım ben.Çok özür dileriz ❤❤
O kaptan zaten, ortada yok.14. Takımdaki kalan üyeler gibi tarihin tozlu sayfalarına karışsın Böyle şeyler yüzünden kimse kimseye referans olmak istemiyor. Ben de tövbe ettim artık
Kaptanım önerin nedir?Bi ara baktigimda boyun fıtığından ameliyat oldugunu yazmislardi
Artik herkes kendi takimina zor yetisiyor
Bide diger takimlardaki uyeleri tanimadigimiz icin referans işi sıkıntılı oluyor
Haliyle taniyip bilmedigimiz kisiye de referans olmak istemiyoruz
seaBahAR
Acaba bu kuralin değişmesi mümkünmü
Öyle bir limitimiz yok Ankacım.Günaydınlar
seaBahAR bir takımda kaç kaptan yardımcısı oluyor bunun bi sınırı var mı bilmiyorum ama bizim takım çok kalabalık ben de 4 çocuklu olunca çok yardımcıya ihtiyacım var
Kurallara aykırı değilse, yani mümkünse 12. Takımın kaptan yardımcılarınaSu perisi86 yı da ekleyebilir misin müsait olunca şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2562930
Cuma Zayıflama Yarışmasındaki zayıflama sürecini, kayıt olduğu tarihten bu yana görmek isteyen parmak kaldırsın lütfen.
Bireysel grafik çalışmasını ilk parmak kaldıran yarışmacımız için yapacağım.
YAa bizim muhabbetimizle arada kaynadı göremedi galiba kimseKimse ilgilenmediğine göre önerimi geri çekiyorum.
Bilginize.
Şu an takım onlar sayesinde yürüyor sağolsunlar elim kolum oldular benimÖyle bir limitimiz yok Ankacım.
Şimdi düzenlerim karar defterinde.
Keşke herkesin daha çok ve buna bağlı olarak da kaptanlık görevini de yeri geldiğinde üstlenecek kaptan yardımcısı olsa.. kaptan yardımcılığı lafta kalmasa.
Eline sağlık kaptanım ❤sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine sağlıksevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize
Performans Uygulaması
Ellerine sağlık toplightım.sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize
Performans Uygulaması
Eline sağlık canım.sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize
Performans Uygulaması
Ellerine saglik kaptanimsevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize
Performans Uygulaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?