Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takimdan biyere gitmiyorum tatlim :)) ama sorumluluk alacak, takimla ilgilenecek hic vaktim yok şu ara
Bu durumda takimdakilere haksizlik oluyor
Bende sadece ismen kaptan kalmak istemiyorum
Hayirlisi bakalim
Anladım hayırlısı olsun bakalım. Sizin takımda kaptanlık yapabilecek çok kişi var zaten
Ben bu Cuma gireceğim listeye sen de gir o zaman kapışalım itinayla yenildim her girdiğim yarışta ama belki seni yenerim

Günaydınlar
seaBahAR bir takımda kaç kaptan yardımcısı oluyor bunun bi sınırı var mı bilmiyorum ama bizim takım çok kalabalık ben de 4 çocuklu olunca çok yardımcıya ihtiyacım var
Kurallara aykırı değilse, yani mümkünse 12. Takımın kaptan yardımcılarına Su perisi86 yı da ekleyebilir misin müsait olunca şimdiden teşekkür ederim

Özre gerek yok Ankacım.. takıldım ben.
O halde 8. takımı kapatıyorum.

Kaptanım önerin nedir?
Şikayeti öneri ile birlikte sunarsak düşünme şansımız olur.

Bana kalırsa bu dayatma içeren bir kural değil.
Önüne gelen kaptan olamasın diye konulmuş bir kural zaten. Rastgele kaptanlar ve kapatılan takımları çok gördük burada. Bu kuralın da amacı buydu.
Kimse kırılmasın, diye hiç kimse referans olmak zorunda değil.

Bana kalırsa kuralın değişmesinden ziyade tam olarak uygulanması gerekiyor.
Güvenmediğiniz kimseye referans olmayın, kaptan olamasın. Takım kapansın.
Hiçbir takımı burada tutmak zorunluluğumuz ya da sıkıntılı zamanlarımızı bir de onlara ayırmak gibi bir lüksümüz yok hiçbirimizin.

Öyle bir limitimiz yok Ankacım.
Şimdi düzenlerim karar defterinde.

Keşke herkesin daha çok ve buna bağlı olarak da kaptanlık görevini de yeri geldiğinde üstlenecek kaptan yardımcısı olsa.. kaptan yardımcılığı lafta kalmasa.

Son düzenleme:
Kimse ilgilenmediğine göre önerimi geri çekiyorum.
Bilginize.

Şu an takım onlar sayesinde yürüyor sağolsunlar elim kolum oldular benim teşekkür ederim

sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 39. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir bilginize

Eline sağlık kaptanım ❤

Ellerine sağlık

Ellerine sağlık canım

Ellerine sağlık toplightım.

Eline sağlık canım.

Kaptan arkadaşlarımın dikkatine

Arkadaşlar 13. takım olarak çok acil üyeye ihtiyacımız var. Sürekli takip ediyorum katılmak isteyenler topiğini ama maalesef hep birileri benden önce davranmış oluyor. Takımımızın etap dışı kalmaması için eğer mümkünse bir süre yeni üyeleri çağırmazsanız çok sevinirim.

Sevgili kaptan arkadaşlarım

9.takim olarak önceden yazdigim gibi kaptan degisilkigine gidiyoruz :)

seaBahAR kaptanimdan onay alınmıştır

Takim içi yaptigimiz degerlendirmede bütün uyelerimizinde hemfikir oldugu Handandandan arkadasimiz kaptan adayimizdir
Kendisi hem sorumluluk sahibi hem de beslenme konusunda bilgilidir
Bize göre kaptanlik yapicak vasiflara sahiptir
Kurallar konusunda ben ve North River her zaman yardimci olacağız zaten.

Bildiginiz gibi 2 tane referansa ihtiyacimiz var
Yardimci olursaniz cok memnun oluruz

"... 9.takım Kaptan adayı Handandandan kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Ellerine saglik kaptanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…