Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
651. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

4. Takım yarışmacısı
haeshin 651. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
LAydLiNe 651. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
651. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

651. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM (7 ► 6)
  • 4. TAKIM (8 ► 4)
  • 5. TAKIM (6 ► 3)
  • 6. TAKIM (9 ► 1)
  • 9. TAKIM (3 ► 2)

ETAP NOTLARI:

8. TAKIM
İzne ayrılan üyelerle birlikte takım üye sayınız, bir sonraki etapta 1 kişiye düşüyor.
652. etapta minimum iki üyeyi eklemelisiniz, yoksa kural devreye girecektir. Hatırlatmış olayım.

13. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 13.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.

Rapor Kaynağı

Eline sağlık kaptanım ❤

Ellerine sağlık
Canım 8. Takımın kaptanı giriş yapmıyor. oynakbasi34 gelene kadar Takımı kapatalım diye düşündük. Üyeleri de diğer takımlara transfer oldu veya izine ayrıldı.. tabii sana haber vermeyi unuttuk

Ellerine saglik kaptanim

Bi ara baktigimda boyun fıtığından ameliyat oldugunu yazmislardi

Artik herkes kendi takimina zor yetisiyor
Bide diger takimlardaki uyeleri tanimadigimiz icin referans işi sıkıntılı oluyor
Haliyle taniyip bilmedigimiz kisiye de referans olmak istemiyoruz

seaBahAR
Acaba bu kuralin değişmesi mümkünmü

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Çok haklısın kaptanım ben referans olmayanları suçlamak için yazmadım zaten. Referans olduğumuz kişilerin bizi zor durumda bıraktığını vurgulamak istedim.

Çok haklısın kaptanım ben referans olmayanları suçlamak için yazmadım zaten. Referans olduğumuz kişilerin bizi zor durumda bıraktığını vurgulamak istedim.
Sucladigini düşünmedim zaten tatlicim :))

Bende ilerdeki dönemlerde kimsenin referans olmak istemiyecegini düşünüyorum
Çünkü şahsen baska takimlarda kimler var, nasillar bilmiyorum

Vakitsizlikten bende birakmayi düşünüyorum ve referans bulamilirmiyiz bilmiyorum

Tamamdır. Son zamanlarda çok yanlış anlaşılıyorum açıklama mesajı ekleme ihtiyacı hissediyorum :))

Kaptanlığı bırakman üzücü daha listeye girip yarışacaktık :)

Emeklerine saglik kaptanim.

Tamamdır. Son zamanlarda çok yanlış anlaşılıyorum açıklama mesajı ekleme ihtiyacı hissediyorum :))

Kaptanlığı bırakman üzücü daha listeye girip yarışacaktık :)
Takimdan biyere gitmiyorum tatlim :)) ama sorumluluk alacak, takimla ilgilenecek hic vaktim yok şu ara
Bu durumda takimdakilere haksizlik oluyor
Bende sadece ismen kaptan kalmak istemiyorum
Hayirlisi bakalim

Takimdan biyere gitmiyorum tatlim :)) ama sorumluluk alacak, takimla ilgilenecek hic vaktim yok şu ara
Bu durumda takimdakilere haksizlik oluyor
Bende sadece ismen kaptan kalmak istemiyorum
Hayirlisi bakalim
Kaptanim yillardir cok emekler verdiniz, uzuldum bu haberi okuyunca.
Hayirlisi olsun....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…