Ellerine saglik tatlimSonuç listeleri hazır inşallah hata olmaz telden zor şartlarda yaptim
Link bile ekleyemiyorum
Emeklerine saglik kaptanim.Sonuç listeleri hazır inşallah hata olmaz telden zor şartlarda yaptim
Link bile ekleyemiyorum
Eline sağlık kaptanım ❤Sonuç listeleri hazır inşallah hata olmaz telden zor şartlarda yaptim
Link bile ekleyemiyorum
Ellerine sağlıkSonuç listeleri hazır inşallah hata olmaz telden zor şartlarda yaptim
Link bile ekleyemiyorum
Sonuç listeleri hazır inşallah hata olmaz telden zor şartlarda yaptim
Link bile ekleyemiyorum
Sonuç listelerine dair iki tane mesaj var, iki sorunu da düzelteyim dedim ama anlayamadığım için yapamadım.
Ya sorun çözüldü, ya da benim kafam basmadı.
Anka
Eklenmiş olan sonuç llistesinde cemrenil bildirimi, senin belirttiğin gibi görünüyor. Sorun kalmadı değil mi?Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
North River
Listenizdeki yeni üyeden bahsediyorsun, eklenmiş olan sonuç listesinde 9.takımda tek bir yeni üye var, onun da yüzdesi doğru, senin dediğin gibi değil.Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Merhaba, bu cuma yarışmalarına katılarak ben de kilo vermek istiyorum. 84 kiloyum, 24 yaşındayım.www.kadinlarkulubu.com
Kimden bahsediyorsun, anlamadım.
Sonuç olarak eklenmiş sonuç listesini alıyorum listeme, sorun varsa buradan yazarsınız.
Teşekkür ederim elinize sağlık..Eki Görüntüle 2560961
5. Takımdandennisgo 15 haftada 16,20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Teşekkürler kaptanım. Takımda olmak bana çok iyi geliyor hızlıca hedefe ulaşıyorum. Spor yarışması ile de bu süreçte yağ yakıp kas alarak tamamladım. Bir önceki kilo vermem de sağlıklıydı ama bu defa kas oranıma bakınca daha sağlıklı oldu sanki..ellerine sağlık canımdennisgo bizim için bir zafer örneği
Önemli değil canım gerekli olursa düzeltiriz düşünmen yeterAnka kaptanimin sorununu ben düzenledim süre dolmadan
North River minnosumun yazdığını çok sonra gördüm canım
Sonuç listelerine dair iki tane mesaj var, iki sorunu da düzelteyim dedim ama anlayamadığım için yapamadım.
Ya sorun çözüldü, ya da benim kafam basmadı.
Anka
Eklenmiş olan sonuç llistesinde cemrenil bildirimi, senin belirttiğin gibi görünüyor. Sorun kalmadı değil mi?Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
North River
Listenizdeki yeni üyeden bahsediyorsun, eklenmiş olan sonuç listesinde 9.takımda tek bir yeni üye var, onun da yüzdesi doğru, senin dediğin gibi değil.Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Merhaba, bu cuma yarışmalarına katılarak ben de kilo vermek istiyorum. 84 kiloyum, 24 yaşındayım.www.kadinlarkulubu.com
Kimden bahsediyorsun, anlamadım.
Sonuç olarak eklenmiş sonuç listesini alıyorum listeme, sorun varsa buradan yazarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?