Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tek bir sheet ile uğraşsam dediğin doğru.
Elbette metine çevirip ilgili satırı kopyalıyorsun ama bende mevcut olan dosya sayısı ve sürekli kopyalama, taşımada yeni cell de aynı işlemi yapmayı atlarsan sistem çakılıyor.
bakınız: dosya sayısı (iç sekmeleri de ekleyin hayal gücünüzle)

iç ses: Ah ömrüm!

Çok teşekkür ederim
Ellerine, emeğine, gönlüne sağlık püsküütüm

sevgili stitch

"iç sekme" derken kastettiğim şu:
yukarıdaki "yarışma" dosyasına girdiğimde bakınız sekme sayısı.

bu sekmeler arasında sek sek oynuyorum ben.

Eki Görüntüle 2568063

wohooo, ellerine saglik. zor gercekten bu kadar dosyayi takip etmek, guncellemek her hafta

Aslında geçen haftalarda konuştuk ben üyenin kendisi veya yakını hasta olunca sağlık izini kullanmasının doğru olduğunu düşünüyordum seni çok haklı buldum o zaman.
Ama bu şekilde de ucu çok açık kaldı. Kesinlikle 6. Takıma veya her hangi birini ima etmiyorum öncelikle bunu belirteyim.
Konu bence seninle alakalı. Üyeyi al kaydet 2 hafta sonra çıkar başka yere taşı. Bilmiyorum ben üşengeç bir insanım senin işin zor geliyor bana

Yarına kadar yeni fikir çıkmazsa ben de kendi fikrimi toparlayıp oylama başlatırım. Şu anki halinde sıkıntı gören yoksa oylamaya gerek yok bence. Bütün kaptanlarım fikrini belirtsin bence

Bence ucu açık kalması sıkıntılı. Ben zaten en başından belirtmiştim düşüncemi. İzne ayrılsın ama dönüşü sağlık iznine ayrılan kişiler gibi olmasın Anka

Anka cım şimdi okudum senin önerini. Bence aynı düzen devam etsin ama sağlık iznine ayrılan üyenin dönüşünü değiştirelim. Diğer türlüsü Bahar' ın üzerine daha çok yük bindirir. Bu şartları taşımıyorsa da üye kendi isteğiyle ayrılsın. Sonuçta yarışmaya girerken herkes kuralları okuyor ve kabul ediyor. Yeri geldi hepimiz listeye girmek için altı ay bekledik. Dediğim gibi diğer türlüsü ekstra yük olacak Bahar' a.

Evet haklısın canım.
Bu izin konusu burada tamamen çözemediğimiz tek konu sanırım.

SeaBahAR ve kaptan arkadaşlarım,
Geçen hafta listeye aldığımız su-doku nickli arkadaşımız bu hafta hamile olduğunu öğrendi
O yüzden mecburen hamilelik izinine ayırmak durumunda kalıyoruz.
Ani bi giriş çıkış oldugu icin sizleri bilgilendirmek istedim.

sevgili kaptanlarım ve seabahar 39. tur 7.hafta performans sonuçları biraz gecikmeliolsa da hazırlanmıştır aşağıdakilinktedir. LAydLiNe kaptanım bu hafta nota almamanbız lazım dikkat lşütfen değilse cezalı duruma düşeceksiniz

Teşekkür ederim kaptanım hatırlatma için

Ellerine sağlık toplightım.

* * * 9.Takim 654.Etap * * *

Gastrikasit(71.4/71.4/0/0)sabit izne ayrılmak istiyor 1. izin hakkı
mer_4260 (61.5/60.6/0.9/%1.46)
Pnrrr-20 (69.4/68.4/1/%1.44)
all iswell (71.6/71.2/0.4/%0.56)
AhSen_2504 (77.2/76.2/1/%1.30)
L4L4 (68.4/67.7/0.7/%1.02)
Kuasar (81.2/79.9/1.3/%0.80)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bölündü
Frytiop(64.6/63.3/1.4/%2.17)
HedefeDogru(72.7///)2. kez bildirimde bulunmadı
su-doku(73.2///) Hamilelik nedeniyle bildirimsiz izne ayrıldı
Niran Nevra (79,6/78.8/0.8/%1.00)

9.takim ortalamasi :%0.886

Eline sağlık canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…