Merhaba, sadece uyelerin excele ismini girememeniz hakkinda bilgi vermek istedim, tabii kolay nick secmeleri daha iyi ama basinda eksi de olsa, ismi yazmadan o hucreyi text'e cevirip yazarsaniz, basinda eksi olan uye isimleri de excele kaydedebiliniyor. ben de excel ile hallediyorum bizim takimdaki kayitlari :)
Çok teşekkür ederimSon iki aylık döneme baktım (645. ve 653. etaplar):
Mezun olanlar ve takımları şöyle:
@Natsume (645. etap, 10. takım)
@Colombre (646. etap, 8. takım)
@Aylin42Konya (647. etap, 10. takım)
@dennisgo (650. etap, 5. takım)
@cimbomlukiz (650. etap, 10. takım)
@Ehlimuhabbet (653. etap, 10. takım)
@H M (653. etap, 10. takım)
Son iki ayda mezun olan yarışmacılar 7 kişi.
Bu 7 kişinin 5 kişisi 10. takımdan.
Tebrikler 10. Takım.
Tebriklermoni şim kaptanım.
Tek bir sheet ile uğraşsam dediğin doğru.
Elbette metine çevirip ilgili satırı kopyalıyorsun ama bende mevcut olan dosya sayısı ve sürekli kopyalama, taşımada yeni cell de aynı işlemi yapmayı atlarsan sistem çakılıyor.
bakınız: dosya sayısı (iç sekmeleri de ekleyin hayal gücünüzle)
iç ses: Ah ömrüm!
Eki Görüntüle 2568052
sevgilistitch
"iç sekme" derken kastettiğim şu:
yukarıdaki "yarışma" dosyasına girdiğimde bakınız sekme sayısı.
bu sekmeler arasında sek sek oynuyorum ben.
Eki Görüntüle 2568063
Ankacım her zamanki gibi çözüm önerisi ile gelmişsin. Teşekkür ederim.
İstersen oylama başlat.
Ben burada her zaman diğer takımlarla empati kurmaya çalışarak ve gerektiğinde müdahale etmeye özen gösteriyorum. Yanlış anlamalardan da çok ama çok fazla bunalmaya başladım artık. Uzun yazmak da istemiyorum bu yüzden.
Dediğim gibi istersen oylama başlat. Raporda da yazdığım gibi umursayan, önemseyen varsa oylamada fikrini belirtme fırsatına sahip olur.
Neticede; beni ilgilendiren hiçbir şey yok.
Aslında geçen haftalarda konuştuk ben üyenin kendisi veya yakını hasta olunca sağlık izini kullanmasının doğru olduğunu düşünüyordum seni çok haklı buldum o zaman.
Ama bu şekilde de ucu çok açık kaldı. Kesinlikle 6. Takıma veya her hangi birini ima etmiyorum öncelikle bunu belirteyim.
Konu bence seninle alakalı. Üyeyi al kaydet 2 hafta sonra çıkar başka yere taşı. Bilmiyorum ben üşengeç bir insanım senin işin zor geliyor bana
Yarına kadar yeni fikir çıkmazsa ben de kendi fikrimi toparlayıp oylama başlatırım. Şu anki halinde sıkıntı gören yoksa oylamaya gerek yok bence. Bütün kaptanlarım fikrini belirtsin bence
Aslında geçen haftalarda konuştuk ben üyenin kendisi veya yakını hasta olunca sağlık izini kullanmasının doğru olduğunu düşünüyordum seni çok haklı buldum o zaman.
Ama bu şekilde de ucu çok açık kaldı. Kesinlikle 6. Takıma veya her hangi birini ima etmiyorum öncelikle bunu belirteyim.
Konu bence seninle alakalı. Üyeyi al kaydet 2 hafta sonra çıkar başka yere taşı. Bilmiyorum ben üşengeç bir insanım senin işin zor geliyor bana
Yarına kadar yeni fikir çıkmazsa ben de kendi fikrimi toparlayıp oylama başlatırım. Şu anki halinde sıkıntı gören yoksa oylamaya gerek yok bence. Bütün kaptanlarım fikrini belirtsin bence
Evet haklısın canım.Anka cım şimdi okudum senin önerini. Bence aynı düzen devam etsin ama sağlık iznine ayrılan üyenin dönüşünü değiştirelim. Diğer türlüsü Bahar' ın üzerine daha çok yük bindirir. Bu şartları taşımıyorsa da üye kendi isteğiyle ayrılsın. Sonuçta yarışmaya girerken herkes kuralları okuyor ve kabul ediyor. Yeri geldi hepimiz listeye girmek için altı ay bekledik. Dediğim gibi diğer türlüsü ekstra yük olacak Bahar' a.
Kaptanim her sey icin emeklerinize saglik ve kocaman birKendimi bu kadar övmek yeterli sanırım..
Ha'di hoşça kalın. İyi haftalar.
2019 yılının son haftası.. belki mezunumuz olur.
sevgili kaptanlarım ve seabahar 39. tur 7.hafta performans sonuçları biraz gecikmeliolsa da hazırlanmıştır aşağıdakilinktedir.LAydLiNe kaptanım bu hafta nota almamanbız lazım dikkat lşütfen değilse cezalı duruma düşeceksiniz
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
sevgili kaptanlarım ve seabahar 39. tur 7.hafta performans sonuçları biraz gecikmeliolsa da hazırlanmıştır aşağıdakilinktedir.LAydLiNe kaptanım bu hafta nota almamanbız lazım dikkat lşütfen değilse cezalı duruma düşeceksiniz
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Canım gözümden kaçmış kusura bakma hemen düzeltiyorumEllerine sagliktoplight kaptanim fakat gecen hafta takimimiz 1. olmustu, notamiz silinmemis.Belki gozden kacmistir diye haber vermek istedim.
Gunaydin kaptanlarim..♥
Eline sağlık canım.sevgili kaptanlarım ve seabahar 39. tur 7.hafta performans sonuçları biraz gecikmeliolsa da hazırlanmıştır aşağıdakilinktedir.LAydLiNe kaptanım bu hafta nota almamanbız lazım dikkat lşütfen değilse cezalı duruma düşeceksiniz
Performans Uygulaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?