bende bazen öyle diyorum oh çayım yiyeceğim yanımda önümde pc uzatıyom ayaklarımı bilgisayar kasasına burda vakit geçiriyorum... ne gelen oluyor ne giden evde olsam soğuk evde ne yapacağım ısınıyorumda
Aynen apranax ego tatmini is olsa gam yemiycem.Çtesi olmasa gezerdik onda kalkardim iki gün yetiyor insana bir gün yetmiyor.Çtesi günü sonuçta kalkiyosun sabah gün yarıdan cogu gidiyor zaten.
izin alıp erken çıkma şansın yok mu? ben arada öyle yapıyorum ablamı yeğenimi özlüyorum.. misal bugün saat 1de izin alıp çıkacaktım patron gelmedi hastaymış biz hasta olsak burnumuzdaki sümük dona dona işe geliyoruzya yataktan kalkana kadar aslında. yataktan çıkmak var ya çok büyük bir imtihan. :) bende öyle çay kahve pc ama en azından tam gün değilde 3 e kadar olsa mesala. saat 6 dan sonra nereye gitceksin. hangı işini halledeceksin. bir pazar kalıyor ondada eşimemi vakit ayırayım eve temizlik mi yapayım. ailem 1 saat uzaklıkta onlara mı gideyim. annem kadın ağlıyor artık 1 aydır gidemiyorum yüzüne hasret kaldım diye. pazar anneme gitsem 2 haftadır eve bakamıyorum. evde her yeri b.k götürüyor.
izin alıp erken çıkma şansın yok mu? ben arada öyle yapıyorum ablamı yeğenimi özlüyorum.. misal bugün saat 1de izin alıp çıkacaktım patron gelmedi hastaymış biz hasta olsak burnumuzdaki sümük dona dona işe geliyoruz
bizimde öyle canım ama yapacak bir şey yok her ha denildiğinde gidilmiyor kimseye hele evli olununca dediğin gibi bir pazar var evi b.k götürüyo resmen bir hafta temizlik yapmayıncaay ne güldümm ya harbiden öyle ha. onların canı can tabi canım biz işçiyiz bizim canımız yok. canını iste ama izin isteme bizim patrondan :)
bizim de avm olduğu için hafta sonu tatili hayalSelam kızlar çok şükür bir işim var çalışıyorum sabah sekiz bucukakşam altı çtesi üçe kadar.Bazen is uzarsa üç bucağa kadar.Çtesi günü boşuna geliyor gibi hissediyor insan is olmayınca sekreterim arayan da yok musteri de pek gelmiyor.Eskiden iki çalıştığım yerde çtesi akşam yedibucuga kadar olduğu için çtesi günleri isteksiz oluyorum.İş yerinde arkadaşlarda çtesi gunu boşuna geliyoruz is olmuyor bir gün yetmiyor diyor.Çok şükür memnunum şimdilik isimden sıkıntı yok.İş olmayinca vakit de gecmiyor bos bos oturuyoruz.Var mi aranızda ctesi günü calismaktan sıkılan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?