Cumartesi calismak

Aynen apranax ego tatmini is olsa gam yemiycem.Çtesi olmasa gezerdik onda kalkardim iki gün yetiyor insana bir gün yetmiyor.Çtesi günü sonuçta kalkiyosun sabah gün yarıdan cogu gidiyor zaten.

ya yataktan kalkana kadar aslında. yataktan çıkmak var ya çok büyük bir imtihan. :) bende öyle çay kahve pc ama en azından tam gün değilde 3 e kadar olsa mesala. saat 6 dan sonra nereye gitceksin. hangı işini halledeceksin. bir pazar kalıyor ondada eşimemi vakit ayırayım eve temizlik mi yapayım. ailem 1 saat uzaklıkta onlara mı gideyim. annem kadın ağlıyor artık 1 aydır gidemiyorum yüzüne hasret kaldım diye. pazar anneme gitsem 2 haftadır eve bakamıyorum. evde her yeri b.k götürüyor.

Aynen apranax ego tatmini is olsa gam yemiycem.Çtesi olmasa gezerdik onda kalkardim iki gün yetiyor insana bir gün yetmiyor.Çtesi günü sonuçta kalkiyosun sabah gün yarıdan cogu gidiyor zaten.

bekar olsan yine olur ama evli bayan için kesinlikle 2 gün. en kötüsü yarım gün çalışmak. ama patroncuğum çok düşünür beni evde yorulma gel burda boş boş otur diyor resmen.

izin alıp erken çıkma şansın yok mu? ben arada öyle yapıyorum ablamı yeğenimi özlüyorum.. misal bugün saat 1de izin alıp çıkacaktım patron gelmedi hastaymış biz hasta olsak burnumuzdaki sümük dona dona işe geliyoruz

Bende c.tesileri sizin gibi boşuna geldiğimi düşünüyorum.Hafta içi bütün işlerimi bitiriyorum.Patronların içine su serpilsin diye geliyoruz gibime geliyor.

Ben cumartesi pazar bayram seyran resmi tatilde hep calisiyorum sadece hafta ici birgun evdeyim beterin beteri var yani ustelik zorunlu calismamiz bayramda calismama gibi bi luksumuz yok yani

Aynen shellshock cumaya kadar müşteriler geliyor malını çekiyor siparişi veriyor zaten is yerim açık dursun hesapi ama boş yere.Elektrik yemek şu masrafı boş yere bir gün de olsa 20 kişi var çalışan sepodakiler bile boş muhasebe öyle çay içmeye geliyoruz çtesi resmen.

ay ne güldümm ya harbiden öyle ha. onların canı can tabi canım biz işçiyiz bizim canımız yok. canını iste ama izin isteme bizim patrondan :)

Ya 3 mü şükür et ben 6.30 da çıkıyorum ve görüldüğü gibi iş olmadığından buralarda takılıyorum hafta içi yazı dahi yazamıyorum:)

Reactions: lra
ay ne güldümm ya harbiden öyle ha. onların canı can tabi canım biz işçiyiz bizim canımız yok. canını iste ama izin isteme bizim patrondan :)
bizimde öyle canım ama yapacak bir şey yok her ha denildiğinde gidilmiyor kimseye hele evli olununca dediğin gibi bir pazar var evi b.k götürüyo resmen bir hafta temizlik yapmayıncailk işe girdiğimde evli değildim ve acayip yoğun bir işten çıkmıştım burası cennet gibi gelmiştidiğer işimde ayda 2 kere izin kullanıyorduk sabahın 6sında işe geliyordum saat 9-10 anca çıkıyordum gıda sektörüydü 4,5 ay zor dayanmıştım

bizim de avm olduğu için hafta sonu tatili hayal Çalış çalış çalış

Benimde arkadaşlarim çtesi çalışmıyor ctesimde tatil diye hava atiyorlar ctesimiz yok diye sanslilar vallah .

Cumartesi 1'e kadar çalışıyorum, hiç iş yok.
Hafta içi de işim olmuyor boş oturuyorum diyebilirim.
9 -5 çalışıyorum, işimden memnun olduğum için sesimi çıkarmıyorum.
Ama ilerleyen zamanlarda cumartesi gelmeme işini belki konuşabilirim gerçekten bi gün yetmiyor..

Aynen bir gün yetmiyor eve gitmem dördü buluyor o saatten sonra yoruluyor bir yere gidesi gelmiyorinsanın. İki gün olsa bir gün gez diğer gün dinlen.

bende eski işimde cmt gunu 1 e kadar calısıyordum ustelık mudur cok gıcıktı. sımdı haftasonu ve resmı tatıllerde tatil olan bir işe grdim cok rahatım cok sukur. h.sonu calısmak ıskence resmen

Aynen canm işkence bize de nasip olur ins bir gün iki gün yetiyor insana islerini halledebiliyor ctesiyi oldum olası sevmiyorum.

Seninki iyiymiş sadece cumartesi çalışmaktan sıkılıyorsun

BEN HERGÜN SIKILIYORUMMMMM :)))

ayrıca haftasonunu geçtim. bayram seyran resmi tatiller yılbaşı da fark etmiyor. o zamanlarda çalışıyorum. yılbaşında da çalışıcam pazara denk gelecek ama ben o pazar çalışacağım izin fln hak getire. çünkü burada iş hiç bitmiyor

2 sene kadar once,eve cocuguma tek gun yetemiyorum,isimi sevmemé ragmen istifa edecegim sanirim diyerek bir yola girdim.Sonuc,maastan bir miktar kesintiyle cumartesileri gelme,senden memnunuz dediler. Risk budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…