- 5 Ekim 2015
- 633
- 414
- 18
kadınla sadece merhabam var, evine bir kere gitmişliğim yok, ben çalışıyorum normalde,öğretmenim.şuan rahatsızlığım dolayısıyla heyet raporluyum evde istirahatteyim.Annem varken bir sefer akşam gelmiş,annem de iyi niyetli açmış kapıyı içeri buyur etmiş.neyse ilk bi sefer aldım çalıştırdım çocuğunu. bir oldu iki oldu üç oldu..ne ödevlerin ne sınavların ardı arkası keslmiyor.. kadın beni asansörde bile ne zaman görse ayyy şu sınavımız var gelebilir mi demeye başladı birinde sallasam birinde sallayamadım artık selam vermeye korkuyorum.
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?