- 30 Temmuz 2022
- 9
- 15
- 3
- 38
- Konu Sahibi Otomatik_portakal
-
Evet o şekilde duyduğum için ben de başvurdum epeyce bir yere ama sadece iki yerden haber geldi, onlar da vardiyalıydi. Yani yine çocuğu ağlamazdım kresten. Üstelik cumartesi de çalışılıyor denmişti...Fabrikalarda genelde tatil oluyor.Ve 8 5 oluyor diye
İşkurun sitesinden bence iş bakın. Orada baya ilanlar var.Gündüz çocugu alacak biri olsa, gece de bırakabilseniz aslındaEvet o şekilde duyduğum için ben de başvurdum epeyce bir yere ama sadece iki yerden haber geldi, onlar da vardiyalıydi. Yani yine çocuğu ağlamazdım kresten. Üstelik cumartesi de çalışılıyor denmişti...
İşkuru yedi yirmidort takip eden birisiyim. Aslında sadece işkuru da değil birçok iş ilanı veren siteyi.. Ama denk gelemiyorum bulamıyorum maalesefİşkurun sitesinden bence iş bakın. Orada baya ilanlar var.Gündüz çocugu alacak biri olsa, gece de bırakabilseniz aslında
Hangi ildesiniz izmirdeyseniz öneride bulunabilirimİşkuru yedi yirmidort takip eden birisiyim. Aslında sadece işkuru da değil birçok iş ilanı veren siteyi.. Ama denk gelemiyorum bulamıyorum maalesef
Bu arada temizlik şirketleri falan var. Avmlere falan gönderiyorlar. Ama saatlerini bilmiyorumİşkuru yedi yirmidort takip eden birisiyim. Aslında sadece işkuru da değil birçok iş ilanı veren siteyi.. Ama denk gelemiyorum bulamıyorum maalesef
Evet izmirdeyimHangi ildesiniz izmirdeyseniz öneride bulunabilirim
Çiğli organize sanayide bir çok fabrika var. Orada şartları iyi olan bir fabrika var. Adı luna. Ama gece var mı bılmıyorum. En son yabancılar almıştı, saatleri düzelmişti.Cumartesi 1 e kadar çalıştıran bir yer var ama,Evet izmirdeyim
Bu arada okul kantinlerinde de çalışabilirsinizEvet izmirdeyim
Bir arastiracagim.. Teşekkür ederimÇiğli organize sanayide bir çok fabrika var. Orada şartları iyi olan bir fabrika var. Adı luna. Ama gece var mı bılmıyorum. En son yabancılar almıştı, saatleri düzelmişti.Cumartesi 1 e kadar çalıştıran bir yer var ama,
Rica ederim. Bu arada arkadaşıma da attım. Bilginiz olsun. Devlet çalışan annelere 400 TL kreş destegi veriyormuşBir arastiracagim.. Teşekkür ederim
Geçen sene başvurdum, bu kreş desteği Avrupa birliğinin bir programı ve yedeklere bile alınmadım. Ki hiçbir şeyim yok maddi, mülk ya da herhangi bir birikimim bir yerde. Fakat denk geldiğim bir çift karı koca çalışmalarına rağmen alıyorlardı. Birçok kurumumuz gibi maalesef yine doğru, adaletli işlemeyen bir sistem...Rica ederim. Bu arada arkadaşıma da attım. Bilginiz olsun. Devlet çalışan annelere 400 TL kreş destegi veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?