Cumartesi tatil olaydi

Samisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
108
15
13
34
Selam kızlar ben çtesi üç bucağa kadar çalışıyorum daha önce iki isyerimdede çtesi aksama kadardi bu da üç bucağa kadar bir gün yetmiyor dinlenmeye eve git zaten dört u buluyor. Bir de boş çtesi günü fazla işte olmuyor. Size bir gün yetiyor mu ve sıkılıyor musunuz çtesi calismaktan

Aynen boneym bende çtesi olmayan bir yer olsaydı ne iyi olurdu üç arkadaşimda calismiyor bir gün gezip diğer gün dinleniyor

bende 13:00 a kadar calışıyorum cumartesi günleri yalnızım bir de öle kayda deger iş güçte yok çok sıkılıyorum

Aynen öyle kadar gittim çtesi olmayan yere is gorusmesine hep bir engel oldu ya yol uzak ya is tanımı dolayi olmadi size yetiyon mu bana hiç yetmiyor bir gün

Aynen öyle kadar gittim çtesi olmayan yere is gorusmesine hep bir engel oldu ya yol uzak ya is tanımı dolayi olmadi size yetiyon mu bana hiç yetmiyor bir gün
yetmiyor tabi ki ama tam gün çalışmaktan daha iyi bence

Eskiden cumartrsileri calisilan bir yerdeydim. Yarim gun de olsa gun harcanmis oluyor zaten. O yorgunlukla bir sey de yapilmiyor. Pazar da artik ev mi temizlenir, gezmeye mi gidilir, anne babayi ziyaret mi edilir ne yapacagimi sasirirdim. Sonra esim isten ayrildi cumartesileri calisilmayan bir yere girdi. O evde uyurken ise gitmek kotu oluyordu tabi. Ben de baska sebepten isten ayrilinca cumartesi calisilmayan yerlerden bakmaya basladim. Artik haftasonu tatil diyebiliyorum yani. Size de tavsiyem (biliyorum kolay degil) iki gun hafta tatili olan yerleri tercih etmeniz. Aslinda devletin yasaklamasi lazim. Cunku cogu yerde calisanlar ise bosuna gidiyor. Sirf patronun egosu yuzunden 1 gun ziyan oluyor.

Haklisin wolfrog iki gün yetiyor insana zaman ayırabilirsin herseye

bizde de durum aynı. tüm gün çalışıyoruz. ben bazen erken çıkıyorum biraz ama bi anlamı olmuyor pek.

Aynen ne gelen ne giden var sirkete ne de tel caliyor boşuna bekliyorum bundan sonra çtesi olmayan bir yer bakicam ilerde ünlü bir giyim firmasinin merkezine gitmiştim yenibosnaya fabrikası ordaydi servis var haftasonu yok maaşı az daha iyidi ikinci gorusmeyede gittim ama nasip olmadi

Yurtdışında 4 gün çalışsak daha mı iyi olur tartışılıyor, yurdumda 5 güne düşürsek derdi var...

Cumartesi çalışmak insan haklarına aykırı bence. İyi maaş veriyorlar mı bari?

Ben cumartesi çalıştığım dönemde saat birde çıkardım. Eşim (o zaman sevgilimdi) gelir alırdı birlikte takılırdık. Genelde gece 3-4 gibi eve dönerdik. Sabah da kalkıp bi yere kahvaltıya gider pazar sabahı keyfi yapardık. Öğleden sonra da eve geçerdik, pazar öğleden sonrası kendime ya da eve vakit ayırma zamanıydı. Programlı olursanız, enerjiniz de varsa çok sorun olmuyor bence cumartesi yarım gün çalışmak.

Yok canim nerde asgari ücret 1430 alıyorum santrale bakıyorum sekreterim.İş gorusmesine giderken çtesi olmayan yerlerde var çok ama denk düşmedi bir türlü üçüncü is yerim burasi ikiside çtesi aksama kadardi bu da üç bucağa kadar sanırım ondan sıkılıyorum.Çtesi olsa bile ayda bir oluyor o bile iyi magicat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…