- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 36
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
ne style hiç bilmiyorum
Eveett Elifim pembe beyaz düşünüyorum hatta instagram da gordukce telefona kaydediyorum bak sana da gösteriyim begendiğim çiçekleri
Eki Görüntüle 636692
Eki Görüntüle 636693
Evett fındığım çok şekeeer
İnşallah olur olmazsa da ben yapıcam
Ayy bu ayakkabı çok tatlıymış lokumumm
japon style mı?
çok güzel duruyo
Sanırım şeker laviiimmm
Berfin sen de enerji şeysine katıl
Bana enerji gönder olmaz mı kuzum yaaaa
seni özlemeyen catlasın da patlasın beeeeeeeeeee!
evet kusummm bildigin silikon tabancasıyla cırt cırt yapıstırıosunn
gizom biara alıodum hatta tam ben su incili ve dantelli olanı ama sonradan vazgectim gelinligimi gormem gerek
dantel agırlıklı bi gelinlige puanlı ayakkabı giyemem mesela... eger ucus ucus tül agırlıklı olursa puanlı olcak ama bu model degil topugu daha ince rengi de ucuk pembe olur
tabi ole ayakkabı bulursam
maşallah kuşumaselvi boylu kaptanım suan izmit tarafında... Cuma günü kosucak gelicek ama
sabah kavga ediodukkkEn çok kim özledi diye
Hayır ben Hayır Bennn derkennn en sonunda pes etti
Tamam askım en birinci sen ol, birincilik telini sana veriyorum... Sen de bunun karsılıgında bana öpücük verirsin anlasırız dedi
Tamam dedim ben de
Cok iyi anlasıırız böle hep.. Rusvetci böörtlen
olabilir kusummm aynısı bende de var...
bu iyiye işaret ama... enerji temizliklerinde bir süre bedende bu tarz etkiler gorulebiliyor
biz daha once ses frekansları ile de calısmıstık ezgotum.. onunkiler daha fazlaydı bas agrısı mide bulantısı vs gibi... ama o te yandan sonucları harika oluyordu tabii
bir süre vucut asırı gevsedigi icin sabahları uyanmakta zorluk cekme problemi yapabilir...
katlancaz artıkınArınma meselesi cidden detaylı bi mesele aslında... O enerjilerden arınmak o kadar kolay olmuyor ama basarcaz
bazı sabahlar da acaip mutlu ve cevik uyanırsın mesela... Buna dalgalanma diyoruz
yasayabilirsiniz bunları takılmadan devam edin
selvi boylu kaptanım suan izmit tarafında... Cuma günü kosucak gelicek ama
sabah kavga ediodukkkEn çok kim özledi diye
Hayır ben Hayır Bennn derkennn en sonunda pes etti
Tamam askım en birinci sen ol, birincilik telini sana veriyorum... Sen de bunun karsılıgında bana öpücük verirsin anlasırız dedi
Tamam dedim ben de
Cok iyi anlasıırız böle hep.. Rusvetci böörtlen
maşallah kuşuma
birincilik teli dedin de aklıma gelin teli geldi
ben gelin teli istiyorum.
hani telli duvaklı gelindeki tel işte
duvağa takmazsam çiçeğe takarım. çiçeğe takmazsa kınada takarım saçıma
ya bide kuaför sorunu var. nerden bulucam ben kuaför yahu. ve son olarak saçlarımı açık bırakıp rapunzel olmaya karar verdimgerekirse postişle daha da uzatayım. e o zaman sıcakta yanar mıyım ki :26:
maşallah kuşuma
ya bide kuaför sorunu var. nerden bulucam ben kuaför yahu. ve son olarak saçlarımı açık bırakıp rapunzel olmaya karar verdimgerekirse postişle daha da uzatayım. e o zaman sıcakta yanar mıyım ki :26:
benim de açık ve postişli olcaaaak
yansam da bozulsa da napayım katlancam
topuz istemiyorum çünkü nurayım
nurayım bende saçıma gelin teli takayım dmeiştimde benmki şok olmştu bende takcam biryere
bu arada berfin bu yazdıklarmı gör muhakak antartika set 2 kargo geldi bana fazlamı gönderdin kız 2 set istemedim şoklardayım şekşek ve antartika geldi ayrı bir koli daha geldiii kızzzzzzzz
özgem sen yandan falan toplatıcaktın galiba :26:
ben komple açık olsun hafif dalgalı olsun diye düşündüm. hem çöp gibi olan omuzlarımı kapatır
zaten haziranda aman aman bi sıcak olmaz heralde ya
nurayım bende saçıma gelin teli takayım dmeiştimde benmki şok olmştu bende takcam biryere
bu arada berfin bu yazdıklarmı gör muhakak antartika set 2 kargo geldi bana fazlamı gönderdin kız 2 set istemedim şoklardayım şekşek ve antartika geldi ayrı bir koli daha geldiii kızzzzzzzz
maşallah kuşuma
bak baak bizim kurabiye nelerde bilirmiişşşş
sevdicek msj atmış çağlakim diyor pek beğenmiş yazdığını
Pelinimm o ayakkabı ne şeker öyle yaaa ayrıca dolgu topuk süper fikirr tebrikler sana gelsiinn
yok tek kargoydu benim. diğerini geldiğinde içinde ne oldugu hiç önemli diel bana göndrebilirsin
eve tel omuza dökülcek benimki canım
kız berfo benim antartikayı yoksa gize mi yolladınnnn
Eveett Elifim pembe beyaz düşünüyorum hatta instagram da gordukce telefona kaydediyorum bak sana da gösteriyim begendiğim çiçekleri
Eki Görüntüle 636692
Eki Görüntüle 636693
Evett fındığım çok şekeeer
İnşallah olur olmazsa da ben yapıcam
Ayy bu ayakkabı çok tatlıymış lokumumm
japon style mı?
çok güzel duruyo
Sanırım şeker laviiimmm
Günaydın kızlar aşk dolu güzel günler dilerim
Çağlam paylaştıkların çok güzel canım
Elifim ben babet giymek istiyorum ve ilerde gelinliğin kumaşından yaptırcam çok güzel oluyo ve tabi pembe Converse zaten Converse aşığıyım iş gelirken bile klasik pantolonların altında olur gelinlikteee beni yalnız bırakmasın
evet kusummm bildigin silikon tabancasıyla cırt cırt yapıstırıosunn
gizom biara alıodum hatta tam ben su incili ve dantelli olanı ama sonradan vazgectim gelinligimi gormem gerek
dantel agırlıklı bi gelinlige puanlı ayakkabı giyemem mesela... eger ucus ucus tül agırlıklı olursa puanlı olcak ama bu model degil topugu daha ince rengi de ucuk pembe olur
tabi ole ayakkabı bulursam
maşallah kuşuma
kuzu geldiii ikisi aynı anda geldi zaten şirket dolabım tıklım tıkış benim çeyizlerle doldu herkes gülüyor burdan davulla zurnayşlaa seni uğurlucaz die koskoca dosya dolabı ayakkbı ve çeyizlerle dolmştu ki tupper koline eyr kalmadııı kızzzz aşıkmısın yavru
iki tane antarttikkka setim var :)))))))) göndertcemmmmm gödnertcemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?